ورود

View Full Version : چگونه مدارک و شواهد لازم رو به دست بیارم؟

سوداگر
جمعه 22 فروردین 1393, 16:46 عصر
سلام دوستان

مدتیه که میخوام از ارایه دهنده خدمات اینترنتم در سایت تنظیم مقررات رادیویی شکایت کنم (رسیدگی بشه یا نشه بماند). میخواستم بپرسم این مدارک و شواهدی که نشون بده واقعا وقتی زیاد دانلود میکنم اینترنتم قطع میشه و غالباً شب ها میتونم وصل بشم تا 11 صبح که قطع میشه با اینکه اشتراک نامحدود گرفتم. وقتی با پشتیبانی تماس میگیرم یا میگه شبکه مشکل داره یا میگه ایراد از شبکه خونه تونه درحالی من خودم دوره تعمیر تلفن رومیزی و ارتباطات داخلی رو دیدم و همه جایی که ممکن بود رو چک کردم هرچی سیم بود عوض کردم نویزگیر رو عوض کردم ولی کم پیش میاد کانکت بشه و وقتی خارج میشم تا 5-6 ساعت نمیتونم کانکت بشم با اینکه چراغ مودم سبزه. خیلی وقتها هم قرمزه و میپرسم و میگن شبکه قطعه. خوب وقتی نصف هفته شبکه قطع باشه بیخود میکنه به من خدمات بده. والا خسته شدم بس که به پشتیبانی تماس گرفتم گفتن شبکه قطعه.
چه جوری باید مدرک جمع کنم؟ ابزار خاصی برای تست شبکه هست؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

one hacker alone
شنبه 23 فروردین 1393, 00:22 صبح
سلام
کار خوبی میکنید
نه برای اینکه شکایت میکنید بلکه برای اینکه به حقوق خودتون اگاه هستید و همین که بی تفاوت نیستید در مقابل این بی احترامی که برخی isp ها با عشقی کار کردن به مردم میکنن کارتون ارزشمند هست
یکی از کارهایی که باید بکنید این هست که با مرکز تنظیم مقررات رادیویی ارتباط بگیرید و بپرسید که اونها چه شواهدی رو قبول میکنن
دوم اینکه اگه چند نفر دیگه رو هم جمع میکردید که از همون شرکت گله دارن خیلی بهتر بود
اما قبل از همه اینها از سیستم خودتون مطمئن بشید یعنی اینکه مطمئن بشید مشکل نرم افزاری نیست مثلا اون موردی که میگید چراغ اینترنت سبزه میتونید dns ست کنید شاید مشکل حل شد و ویندوز رو یه بار عوض کنید
بعد با خود شرکت صحبت کنید و بگید که پولی که دادید برای مثلا یک ماه اینترنت با این سرعت هست حالا اینکه شبکه قطع هست یا مرکز قطع بوده یا هرچی اون مشکل به اونا برمیگرده و اونا باید از مراتب بالاتر پی گیر بشن نه این که رو شما خالی کنن
من مشکل کم بودن سرعت اینترنت داشتم و از صفحه فیلم گرفتم که با idm داشت 5 و 6 کیلوبایت دانلود میکرد بردم شرکت گفت بخاطر این بوده شبها همه وصل میشن گفتم خب مشکل من نیست که ؛من برای این سرعت به شما اینقدر پول دادم شما اگه میدونستید نمیتونید کنترل کنید یوزر ها رو یا به شکل صحیحی تقسیم کنید باید روز اول تو اون فرمی که به مشتری میدید قید میکردید نهایتا خواستن در قبالش ترافیک بدن و ... ما بیخیال بقیه ی ماه رو شدیم و رفتیم یه شرکت دیگه گرفتیم.

سوداگر
شنبه 23 فروردین 1393, 01:20 صبح
ممنون

اما قبل از همه اینها از سیستم خودتون مطمئن بشید یعنی اینکه مطمئن بشید مشکل نرم افزاری نیست مثلا اون موردی که میگید چراغ اینترنت سبزه میتونید dns ست کنید شاید مشکل حل شد و ویندوز رو یه بار عوض کنید
خوشبختانه هم از ارتباطات داخلی ساختمون سر در میارم هم کامپیوتر (مدارکش موجوده:لبخند:) مطمئنم ایراد از طرف من نیست. سیستم عامل هم ایراد نداره با ویندوز و اوبونتو چک کردم مشکل داشت. راجع به ست کردن dns اگه میشه توضیح بدین، فقط این یکی رو مطمئن نیستم؟ در قسمت dns server تیک enable زده شده ولی dynamic server چیزی ست نشده. به تنظیمات مودم دست نزدم خودشون هم کانفیگ کرده بودند.

البته یه احتمال هم میدم که ایراد از مخابرات باشه نه ISP چون پالس ضعیف میفرسته و وقتی تلفن زنگ میخوره اینترنت قطع میشه. یه دفعه اصلا تلفن قطع بود و چراغ مودم اصلا روشن نمیشد ولی با اهم متر تست کردم دیدم وقتی زنگ بخوره پالس رو دریافت میکنه ولی اونقدر قوی نیست که تلفن و چراغ مودم رو روشن بکنه. بعدش با همون وضعیت متصل شدم کار میکرد!

afsharm
شنبه 23 فروردین 1393, 13:31 عصر
این تاپیک برای من امکان گذاشتن «تشکر» نداره. به خاطر پیگیری و دقتی که دارید تشکر می‌کنم. امیدوارم بتوانید شرکت موصوف را قانع کنید که مشکل از خودشونه.

سوداگر
یک شنبه 24 فروردین 1393, 13:10 عصر
تا حدودی جریان روشن شد. یه گزارش مصرف گرفتم دیدم حین دانلود؛ خود به خود قطع و وصل میشه:متعجب:
یعنی ساعت 10:12 قطع شد 10:12 وصل دوباره 10:26 قطع شده 10:26 وصل؛ 10:40 قطع و وصل شده و.... دلیلش رو نفهمیدم تا یکی از دوستان گفت که اینترنت رو خود شرکت باید در کمتر از 20 دقیقه به صورت تصادفی قطع و وصل کنند (جزو وظایفشون شده!) دوستشم تا تهران رفته همین جواب رو بهش دادند. بنابراین من نمیتونم به ISP گیر بدم!

syntiberium
یک شنبه 24 فروردین 1393, 17:22 عصر
من هم اینترنتم (صبانت) از اول فروردین تا الان یه روز در میون همین مشکل رو داشته تازه نامحدود هم نیست شبانش هم که خیلی افتضاح شده . منتها از اونجایی که داریم توی ایران زندگی می کنیم همین اینترنت درب داغون هم که داریم بهتر از هیچیه .

refugee
دوشنبه 25 فروردین 1393, 17:04 عصر
سلام دوستان

مدتیه که میخوام از ارایه دهنده خدمات اینترنتم در سایت تنظیم مقررات رادیویی شکایت کنم (رسیدگی بشه یا نشه بماند). میخواستم بپرسم این مدارک و شواهدی که نشون بده واقعا وقتی زیاد دانلود میکنم اینترنتم قطع میشه و غالباً شب ها میتونم وصل بشم تا 11 صبح که قطع میشه با اینکه اشتراک نامحدود گرفتم. وقتی با پشتیبانی تماس میگیرم یا میگه شبکه مشکل داره یا میگه ایراد از شبکه خونه تونه درحالی من خودم دوره تعمیر تلفن رومیزی و ارتباطات داخلی رو دیدم و همه جایی که ممکن بود رو چک کردم هرچی سیم بود عوض کردم نویزگیر رو عوض کردم ولی کم پیش میاد کانکت بشه و وقتی خارج میشم تا 5-6 ساعت نمیتونم کانکت بشم با اینکه چراغ مودم سبزه. خیلی وقتها هم قرمزه و میپرسم و میگن شبکه قطعه. خوب وقتی نصف هفته شبکه قطع باشه بیخود میکنه به من خدمات بده. والا خسته شدم بس که به پشتیبانی تماس گرفتم گفتن شبکه قطعه.
چه جوری باید مدرک جمع کنم؟ ابزار خاصی برای تست شبکه هست؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

:قهقهه: میثم جان دلت خوشه ها . از سال 89 دارم با مخابرات کار میکنم . مخابرات مشهد . اوایل خوب بود . نامحدود میدادن و سرعتشم خوب بود و راضی بودم . بعد قطع شد سرویس نامحدود و گفتن یک پنل دیگه انتخاب کنید دیگه نامحدود نمیدیم . منم طرح بعثت رو انتخاب کردم 256 3 ماه 12 گیگ حجم 37 هزار تومان . سرعتش بازم خوب بود شبانه هم داشت . حجم هم به اندازه درست کم میکرد و دزدی گرگی وحود نداشت . چون دست خود مخابرات بود .

بعد از رمضان سال گذشته یهو همه چی تغییر کرد شرکت مخابرات واگذار کرده بود به خصوصی قبلا شماره 7230000 بود الان شده 2020 و یک شرکت خصوصی . طرح بعثت هم بستن گفتن یه طرح دیگه انتخاب کن . بازم یه طرح دیگه انتخاب کردم هزینه شد 41 هزار . با همون 12 گیگ حجم و 3 ماه زمان و سرعت 128 . بعد کم کم متوجه شدم داره از حجم نتم دزدی میشه . برنامه نصب کردم که بسنجم چقد از نتم استفاده میشه . کانکت دوباره شدم به نت با برنامه تست کردم تو همون دوره زمانی شد 9 مگابایت استفاده ولی سایت مخابرات و پنلم نشون میداد 27 مگابایت دقیقا 3 برابر شده بود . زنگ زدم پشتیبانی گفتن هک شدین و چرت و پرت های دیگه .. رمزمو عوض کردن در حالی که هر چی اسرار کردم گفتن نه اقا ما داریم اینجا میبنیم دیگه ای پی طرف افتاده . یکی ا سیستم شما دزدید میکنه . خلاصه که همه چی رو تغییر دادن . دیدم نه بابا هیچ فرقی نمیکنه و خودشان دارن کم میکنن . منم عکس گرفتم از همه چی و مدارک جمع کردم ( تو این کار حرفه ای هستم هاها ) و اینم بگم این طرح همش قطع و وصلی داشت هر دفعه تماس میگرفتم پشتیبانی یارو دعوا میکرد انگار او طلبکاره میگفت از تهران قطع شده به من چه :|

منم صداشو ضبط کردم و همراه با همه مدارک ها فرستادم به وبسایت خود مخابرات . ایمیل کردم . مرکز تهران .
بعد دو روز جواب دادن اقا هیچ دزدی نمیشه از شما . برنامه ای که نوشته شده برای شما و بقیه یکی است . ( در حالی که بخدا میخواهد عکس بذارم ازش . اکانت من 4100 تومان هر گیگ شارژ میکنه اکانت همسایه بیچاره 7100 تومان هرگیگ شارژ میکنه سرویس هر دو یکی است ) بعد اینکه شکایت کردم هزینه ها تو پنلم کاهش یافت شد 3100 تومان ( اخه گفته بودم بهشون چرا باید هزینه های مخابرات کشور باید تو شهر های مشهد و قم فرق کنه مال دوستمو دیدم تو قم 3100 بود پارسال ) بعد گفتن ما بابت برخود بد کارمندمون از شما پوزش میخواهیم و رسیدگی میکنیم . و ..

پشتیبانی زنگ زدم میگم وارد سایت نمیشه میگه تو فیلتر شکن زدی . میگم بخدا همین الان تازه روشن کردم کامپیوتر میگه فکر کردی ما هیچی نمیبینیم ؟ :قهقهه: ( یارو جو گرفته بودش , حالا بیا بهش ثابت کن تو تازه روشن کردی کامپیوترو ... )

خلاصه سرتون و به درد نیارم . خودشون دارن دزدی میکنن . پیگیری هم فایده نداره . تست شده .:ناراحت:

سوداگر
دوشنبه 25 فروردین 1393, 21:37 عصر
بعد از رمضان سال گذشته یهو همه چی تغییر کرد

اون موقع گروهبانیکم وظیفه بودم و از این اتفاقات مطلع نشدمhttp://www.askdin.com/images/smilies/Small/aatash.gif