mohammadsaleh
جمعه 22 فروردین 1393, 16:55 عصر
سلام دوستان
من به تازگي شروع به يادگيري اتصال بانك اكسس به sql كرده ام. بالاخره با راهنمايي دوستان و جستتجو در اينترنت تونستم جداول رو به تبديل و لينك لازم را برقرار كنم. بعد از خوشحالي بسيار از اين موفقيت به سراغ فرمهايي كه اطلاعات را از طريق دستورات sql فراخواني مي كرد رفتم با كمال تاسف پيغام زير رو ديدم
You must use the dbSeeChanges option with OpenRecordSet when accessing a SQL Server table that has an IDENTITY column.
با جستجو در اينترنت متوجه شدم كه بايد دستور
Set Rstv = dbs.OpenRecordset(SQLv, dbOpenDynaset)
را به شكل زير اصلاح كنم
Set Rstv = db.OpenRecordset(SQLv, dbOpenDynaset, dbSeeChanges)
اما بعد از اصلاح اين پيام رو ديدم
run time error
ODBC --CALL FAILED
لازم به ذكر است كه جداول لينك شده با SQLبه درستي كار مي كند و از قابليت WRITE برخوردار است
منتظر راهنمايي دوستان هستم
من علمني حرفا فقد صيرني عبدا
من به تازگي شروع به يادگيري اتصال بانك اكسس به sql كرده ام. بالاخره با راهنمايي دوستان و جستتجو در اينترنت تونستم جداول رو به تبديل و لينك لازم را برقرار كنم. بعد از خوشحالي بسيار از اين موفقيت به سراغ فرمهايي كه اطلاعات را از طريق دستورات sql فراخواني مي كرد رفتم با كمال تاسف پيغام زير رو ديدم
You must use the dbSeeChanges option with OpenRecordSet when accessing a SQL Server table that has an IDENTITY column.
با جستجو در اينترنت متوجه شدم كه بايد دستور
Set Rstv = dbs.OpenRecordset(SQLv, dbOpenDynaset)
را به شكل زير اصلاح كنم
Set Rstv = db.OpenRecordset(SQLv, dbOpenDynaset, dbSeeChanges)
اما بعد از اصلاح اين پيام رو ديدم
run time error
ODBC --CALL FAILED
لازم به ذكر است كه جداول لينك شده با SQLبه درستي كار مي كند و از قابليت WRITE برخوردار است
منتظر راهنمايي دوستان هستم
من علمني حرفا فقد صيرني عبدا