View Full Version : تجارت کثیف ، جذب مشتری یا تخریب بازار ...
alireza_s_84
جمعه 22 فروردین 1393, 22:01 عصر
این وب سایت رو به تازگی یکی از بهترین و صمیمی ترین دوستان من راه انداخته.
http://www.wolfweb.ir/index.php
متاسفانه بعد از چند ماه بیکاری دیگه زده سیم آخر و همه چی رو ریخته بهم.
فقط نظرتون رو بگین همین. میخوام لینک این پست رو بهش نشون بدم تا ببینه با بازار ما چه میکنه.
esafb52
جمعه 22 فروردین 1393, 23:14 عصر
اونقت با هاست و دومین !!!!!��������������� ���������
ولی هیچ چیزی نگفته مثلا سی ام اس هست یا ....اگه بله که گرون هم گفته ولی اگه خیر که ظلم هستش ولی با این اوضاع گرونی و تورم هر کاری رو مردم انجام دادن تعجب نکنین
موفق باشین
afsharm
شنبه 23 فروردین 1393, 13:34 عصر
فکر نمیکنم کسی اعتماد کنه و به این راحتی در اولین مراحل انجام کار اقدام به پرداخت پول کنه.
سوداگر
یک شنبه 24 فروردین 1393, 01:34 صبح
در هر صورت بهتر از بیکاریه. ولی مطمئن باشید بالاخره خودش از اینکار خسته میشه.
محسن شامحمدی
دوشنبه 25 فروردین 1393, 09:49 صبح
خب بالاخره بی پولی فشار میاره
دامنه 4 تومن
هاست 10 تومن
76 تومن برای نصب WordPress روی هاست.
اگر کارش بگیره روزی یه دونه هم سایت بزنه می شه ماهانه 2 میلیون و 300
چرا که نه؟؟؟؟ :کف:
بهزاد علی محمدزاده
دوشنبه 25 فروردین 1393, 11:34 صبح
سلام . با قهر و لج بازی نمیشه توی بازار موفق شد . اگر کسی اینطوری فکر می کنه بهتره که بره توی یه ارگان دولتی مشغول به کار بشه . بازار دانش خودش رو می خواد. این راه پر از فراز و نشیب هست , موفقیت و رکود درش هست . نوسانات مختلفی کار تو رو تحت تاثیر قرار میده , و باید برای اینها راه حل پیدا کنی نه اینکه باهاش لج کنی .
اگر زندگی بدون این دردسر ها رو می خوای : استخدامی . اگر هم علاقه به کسب و کار داری , دوست داری کارت و توسعه بدی , برند سازی کنی , مثل یه فرزند از کسب و کارت مراقبت کنی , ایده هایت و خلق کنی : پس باید فراز و نشیب ها رو بپذیری و براش راه حل ارائه کنی .
من نمی دونم با cms های اپن سورس کار می کنه یا نه اما اگر اینطور هست , ما انتظار داریم یه نرم افزار آماده زندگی ما رو متحول کنه ؟ یا برای ما کار آنچنانی ایجاد کنه ؟ اگر اینجوری باشه پس کسانی که فیلد های سخت برنامه نویسی رو دنبال کردن و سالها طول کشیده تا یادش گرفتن باید چه توقعی از درآمد داشته باشند ؟
اگر برنامه نویسی انجام میدی کار وب ظرفیت زیاد داره , در زمان بیکاری به افراد کمک کن ایده هاشون و ببرن توی وب . مثلا توی شبکه های اجتماعی کسانی هستند که کارهای دستی درست می کنن و گذاشتن برای فروش . به اونها کمک کن سایت خوبی داشته باشن و درصدی ازشون مزد بگیر .
کارهای اینجوری هم میشه انجام داد .
sejuani
دوشنبه 25 فروردین 1393, 11:54 صبح
خب بالاخره بی پولی فشار میاره
دامنه 4 تومن
هاست 10 تومن
76 تومن برای نصب WordPress روی هاست.
اگر کارش بگیره روزی یه دونه هم سایت بزنه می شه ماهانه 2300 هزار تومن
چرا که نه؟؟؟؟ :کف:
گفته دامنه .com .org .net یا .ir یعنی اگه بخواین .com میده و هاست با مشخصاتی هم که گفته قطعا 10 تومن نیست...
sejuani
دوشنبه 25 فروردین 1393, 11:57 صبح
سلام . با قهر و لج بازی نمیشه توی بازار موفق شد . اگر کسی اینطوری فکر می کنه بهتره که بره توی یه ارگان دولتی مشغول به کار بشه . بازار دانش خودش رو می خواد. این راه پر از فراز و نشیب هست , موفقیت و رکود درش هست . نوسانات مختلفی کار تو رو تحت تاثیر قرار میده , و باید برای اینها راه حل پیدا کنی نه اینکه باهاش لج کنی .
اگر زندگی بدون این دردسر ها رو می خوای : استخدامی . اگر هم علاقه به کسب و کار داری , دوست داری کارت و توسعه بدی , برند سازی کنی , مثل یه فرزند از کسب و کارت مراقبت کنی , ایده هایت و خلق کنی : پس باید فراز و نشیب ها رو بپذیری و براش راه حل ارائه کنی .
من نمی دونم با cms های اپن سورس کار می کنه یا نه اما اگر اینطور هست , ما انتظار داریم یه نرم افزار آماده زندگی ما رو متحول کنه ؟ یا برای ما کار آنچنانی ایجاد کنه ؟ اگر اینجوری باشه پس کسانی که فیلد های سخت برنامه نویسی رو دنبال کردن و سالها طول کشیده تا یادش گرفتن باید چه توقعی از درآمد داشته باشند ؟
اگر برنامه نویسی انجام میدی کار وب ظرفیت زیاد داره , در زمان بیکاری به افراد کمک کن ایده هاشون و ببرن توی وب . مثلا توی شبکه های اجتماعی کسانی هستند که کارهای دستی درست می کنن و گذاشتن برای فروش . به اونها کمک کن سایت خوبی داشته باشن و درصدی ازشون مزد بگیر .
کارهای اینجوری هم میشه انجام داد .
حرف شما بیشتر شبیه به شوخیه...
همین فرومی که الان دارین ازش استفاده میکنین یک CMS هست نه یک سایت از اول نوشته شده...
قرار نیست همه دوباره چرخ رو از اول اختراع کنن، چون قبلا یکی اختراعش کرده... CMSی که هزاران نفر روش وقت گذاشتن و برنامه نویسی کردن از سایتی که شما 1 نفر بخواین بنویسین خیلی امنتر و کارامدتره دوست عزیز.
وگرنه این همه سایت های معتبر دنیا که با CMS هستن عقلشون میرسید...
sejuani
دوشنبه 25 فروردین 1393, 11:59 صبح
فکر نمیکنم کسی اعتماد کنه و به این راحتی در اولین مراحل انجام کار اقدام به پرداخت پول کنه.
راستشو بخواین من اعتماد کردم.
sejuani
دوشنبه 25 فروردین 1393, 12:00 عصر
این وب سایت رو به تازگی یکی از بهترین و صمیمی ترین دوستان من راه انداخته.
http://www.wolfweb.ir/index.php
متاسفانه بعد از چند ماه بیکاری دیگه زده سیم آخر و همه چی رو ریخته بهم.
فقط نظرتون رو بگین همین. میخوام لینک این پست رو بهش نشون بدم تا ببینه با بازار ما چه میکنه.
چرا کثیف؟؟
این بنده خدا در قبال 90 تومن به اندازه 90 تومن خدمات میده همین!
بقیشم هم ترفندهای تبلیغاتیه دیگه...
ارزانترین در ایران و.....
من خوشم اومد.
اگه سایت کامل و با قالب اختصاصی بخواین قطعا زیر 1 میلیون نمیزنه.
بهزاد علی محمدزاده
دوشنبه 25 فروردین 1393, 12:32 عصر
حرف شما بیشتر شبیه به شوخیه...
شما ظاهرا دوست داری یه گپ و گفتی در مورد cms ها داشته باشی . اگرچه حرف در این زمینه زیاد هست منتهی چون چون وقت زیادی رو از ما می گیره , واردش نمیشم.
اما ظاهرا موضوع اختراع دوباره چرخ هم بین ما مثل خیلی مسائل دیگه بد جا افتاده . چطوره بگیم گرایش های وب و دیگه از رشته های دانشگاه ( بعضی دانشگاه ها دارن گرایش وب رو توسعه میدن ) حذف کنن ؟ میشه اختراع دوباره چرخ و براشون توضیح داد .
شما منظور حرف و برداشت کن . منظور اینه که توقع ما از این cms ها برای ایجاد شغل و درآمد بالاست ! . این در پاسخ حرفی که گفتن دوستم به خاطر بیکاری این کار و انجام میده . خب طبیعی هست که اگر قرار باشه به نصب یه cms اکتفا کنیم وضعیت درآمدی هم به همین صورت باشه .
حالا کسانی که در این زمینه ها فعالیت دارن و موفق تر هستند , معمولا طراحان خوبی هستند که قالب های خوبی برای cms طراحی می کنن . اون داره مزد طراحی رو میگیره . آیا شما همچین تخصصی کسب کردی ؟
یا اینکه توسعه دهنده و cms ها رو توسعه میده . اون هم مزد برنامه نویسی رو دریافت می کنه . حالا ما باید این سوال و مطرح کنیم که جزو کدامیک از اینها هستی ؟ اگر هرکدام از اینها رو خوب کار کردی برو به بخش تبلیغات همین فروم و احتمالا کار برات زیاد باشه . خصوصا اگر در تهران باشید .
صحبت من این بود که بعضی ها هیچ کدام از اینها رو کسب نکردن بصورت درست و حسابی . ولی انتظار دارن با نصب یه cms و سرهم کردن یه قالب درآمد داشته باشند . اگر تو همچین انتظاری داری و متوجه هم نیستی , پس کسانی که کارهای سخت و پیچیده تری رو انجام میدن باید چه توقعی داشته باشند ؟
afsharm
دوشنبه 25 فروردین 1393, 17:23 عصر
راستشو بخواین من اعتماد کردم.
یعنی سفارش دادید و خروجی مطمئن هم دریافت کردید؟
behnam404
دوشنبه 25 فروردین 1393, 18:58 عصر
فکر نمیکنم کسی بخواد همه این کارا رو با 90 تومن پول دست یک نفر بده
خودش با اطلاعات خیلی کم میتونیم همچین سایتی بزنه و پایین تر هم درمیاد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.