ورود

View Full Version : سوال: مشکل بهم ریختگی انواع فونتها در گزارش کریستال؟

valentine093
شنبه 23 فروردین 1393, 00:27 صبح
با سلام.من از VS 2010 و کریستال ریپورت برای گزارش گیری استفاده میکنم ، مشکلم اینجاست که در VS گزارشم خوب نمایش میشه ولی وقتی اجراش میکنم فونتهاش به هم میریزه،جالب اینجاست که از انواع فونت استفاده میکنم و فرقی نمیکنه!فعلا پرینتر در دست نیست و من از پرینترهای مجازی DOpdf و Pdffactory استفاده میکنم و در کامپوترم نسبت به فونتها تا به حال مشکلی نداشتم تا بگم اشکال از تنظیمات سیستم عامله؟ممنون میشم راهنمای کنین:متعجب:

valentine093
یک شنبه 24 فروردین 1393, 14:13 عصر
با سلام.من از VS 2010 و کریستال ریپورت برای گزارش گیری استفاده میکنم ، مشکلم اینجاست که در VS گزارشم خوب نمایش میشه ولی وقتی اجراش میکنم فونتهاش به هم میریزه،جالب اینجاست که از انواع فونت استفاده میکنم و فرقی نمیکنه!فعلا پرینتر در دست نیست و من از پرینترهای مجازی DOpdf و Pdffactory استفاده میکنم و در کامپوترم نسبت به فونتها تا به حال مشکلی نداشتم تا بگم اشکال از تنظیمات سیستم عامله؟ممنون میشم راهنمای کنین:متعجب:

یعنی کسی نیست جواب ما رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟:ناراحت:

razeghaik1
یک شنبه 24 فروردین 1393, 20:41 عصر
دوستان لطفا کمک کنید اگه کسی بلده.

zoghal
دوشنبه 25 فروردین 1393, 00:54 صبح
یک نمونه از این بهم ریختگی رو میشه اسکرین شات بگیرید بزارید. تا دقیقا بشه متوجه شد این بهم ریختگی به چه صورت هست.

valentine093
دوشنبه 25 فروردین 1393, 12:23 عصر
یک نمونه از این بهم ریختگی رو میشه اسکرین شات بگیرید بزارید. تا دقیقا بشه متوجه شد این بهم ریختگی به چه صورت هست.

با سلام و تشکر از راهنمایی اساتید
فکر کنم مشکل من با نرم افزارهای پرینتر مجازی بود که ذکر کردم،من نرم افزار Bolt PDF Printer رو امتحان کردم مشکلم حل شد.
خلاصه 2-3 روز باید الاف میشدم که شدم
باز هم ممنون