View Full Version : حرفه ای: کمک برای یافتن منبع مناسب برای شروع یادگیری java se 8
arminbadakh
یک شنبه 24 فروردین 1393, 02:13 صبح
برای شروع برنامه نویسی جاوا اموزشای موجود در سایت اوراکل http://docs.oracle.com/javase/tutorial/ مناسب و کامل هست یا منبع بهتر و کامل تر هم وجود داره ؟؟اگه هست ممنون میشم بهم معرفی کنید
Tiyana
یک شنبه 24 فروردین 1393, 11:54 صبح
میتونی از کتاب how to program java دایتل استفاده کنی که به زبان اصلیه و همه چیز رو تقریبا کامل توضیح داده...
http://ebook-dl.com/item/Java_How_to_Program_9th_Edition_Paul_Deitel_Harvey _Deitel
cups_of_java
یک شنبه 24 فروردین 1393, 19:32 عصر
http://barnamenevis.org/showthread.php?448114-%D8%A7%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D8%A7%D9%88%D8%A7-%D9%88%DB%8C%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D 8%AF-%D9%86%D8%B3%D8%AE%D9%87-%DB%B8
arminbadakh
دوشنبه 25 فروردین 1393, 15:57 عصر
ممنون دانلودش کردم ولی این برای جاوا 7 هست و خیلی از چیزای که جدیدن به جاوا اضافه شده رو نداره مثل قابلیت استفاده از default method توی interface که می تونی implementکنی متدو یا.Lambda Expressions .اموزشای سایت اورکل خوبه ولی بنظرم کم توضیح میده و زیاد مثال نمیزنه . ایکاش میشد که ی منبع وجود داشته باشه که به جامعیت بخش اموزش اوراکل باشه و متل این کتاب خیلی خوب توضیح داده باشه و مثال زده باشه توش
cups_of_java
دوشنبه 25 فروردین 1393, 19:29 عصر
عزیز جان لینک تاپیکی که من گذاشتم توش یه فایل هست که به فارسی یکی از دوستان زحمت کشیده قابلیت های جدید جاوا ۸ رو ترجمه کرده. ندیدیش؟
Tiyana
دوشنبه 25 فروردین 1393, 22:01 عصر
ممنون دانلودش کردم ولی این برای جاوا 7 هست و خیلی از چیزای که جدیدن به جاوا اضافه شده رو نداره مثل قابلیت استفاده از default method توی interface که می تونی implementکنی متدو یا.Lambda Expressions .اموزشای سایت اورکل خوبه ولی بنظرم کم توضیح میده و زیاد مثال نمیزنه . ایکاش میشد که ی منبع وجود داشته باشه که به جامعیت بخش اموزش اوراکل باشه و متل این کتاب خیلی خوب توضیح داده باشه و مثال زده باشه توش
یه کم دیگه صبر کنی لینک دانلود ورژن جدید کتاب دایتل که بر اساس جاوا 8 نوشته شده میاد رو اینترنت فعلا نسخه پولی اون در دسترسه...
http://www.deitel.com/Books/Java/JavaHowtoProgram10eLateObjectsVersion/tabid/3657/Default.aspx
arminbadakh
دوشنبه 25 فروردین 1393, 22:01 عصر
http://barnamenevis.org/showthread.php?448114-%D8%A7%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D8%A7%D9%88%D8%A7-%D9%88%DB%8C%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D 8%AF-%D9%86%D8%B3%D8%AE%D9%87-%DB%B8
عزیز جان لینک تاپیکی که من گذاشتم توش یه فایل هست که به فارسی یکی از دوستان زحمت کشیده قابلیت های جدید جاوا ۸ رو ترجمه کرده. ندیدیش؟
بله لینک و دیدم خیلی خوبو روان ترجمه هم کرده بود واقعا دستش درد نکنه . ولی اینجا ی مشکل کوچیک هست اونم اینه که این ترجمه بدرد کسایی میخوره که با جاوا اشنایی داشته باشنو و فقط بخوان خودشونو با اخرین به روز رسانی جاوا که جاوا 8 هماهنگ کنن نه منی که تازه از سی شارپ دارم به جاوا رو میارمو اطلاعات زیادی درمورد جاوا ندارم ! . دقیقا وسواسمم بخاطره همینه چون بخاطر دسترسی نداشتن به یک منبع درستو حسابی خیلی اذیت شدم سره سی شارپ ! اخرشم مجبور شدم بعد از کلی وقت تلف کردن برم رفرنسای زبان اصلی سی شارپو بخونم .
ولی بازم ممنون که وقت گذاشتینو جواب دادید
cups_of_java
سه شنبه 26 فروردین 1393, 03:54 صبح
نکته یک اینه که شما باید زبان خودت رو فوی کنی و دنبال منابع فارسی نباشی.
نکته دوم اینه که عنوان تاپیک شما جاوا 8 هست نه به طور کلی یادگیری جاوا، در هر حال عین همون مفاهیم سی شارپ اینور توی جاوا هم نظیر داره. منابع یادگیری هم زیاد ازشون بحث شده. شما دنبال منبع جاوا 8ی نباش.... منابع قدیمی و خوب موجود رو بخون... چهارتا چیزی که به جاوا اضافه شده رو جداگونه یاد میگیری.
محمد فدوی
جمعه 29 فروردین 1393, 22:15 عصر
من جاوا رو با Java In 21 Days شروع کردم. این کتاب Java 6 رو آموزش میده ولی به نظرم برای شروع عالیه. نسخه ترجمه شدش هم هست که البته اگه میتونی و زبانت خوبه خودش رو بخون.
اینم نتیجه Search (http://www.google.com/search?q=java+in+21+days+pdf)!
موفق باشید.
fmehrvarzi
جمعه 05 اردیبهشت 1393, 00:11 صبح
این کتاب برای یادگیری جاوا فوق العاده است به زبان ساده که جاوا 8 را هم پشتیبانی میکند مثلاً lambda expersion و JavaFX را هم شامل میشود. این کتاب شامل 1345 صفحه میباشد. که در سال 2014 توسط انتشارات Pearson چاپ شده است
INTRODUCTION TO JAVA PROGRAMMING COMPREHENSIVE VERSION
Tenth Edition
Covers Java 8 and Java 7
Y. Daniel Liang
arminbadakh
یک شنبه 14 اردیبهشت 1393, 13:12 عصر
این کتاب برای یادگیری جاوا فوق العاده است به زبان ساده که جاوا 8 را هم پشتیبانی میکند مثلاً lambda expersion و JavaFX را هم شامل میشود. این کتاب شامل 1345 صفحه میباشد. که در سال 2014 توسط انتشارات Pearson چاپ شده است
Tenth Edition
Covers Java 8 and Java 7
Y. Daniel Liang
ممنون فقط ی مشکل کوچیکی هست این که من فقط ی 127 دلار + ی مستر کارت کم دارم
vahid-p
یک شنبه 14 اردیبهشت 1393, 15:08 عصر
جاوا 7 یا 8 چه فرقی میکنه. یکیشو بلد باشی، بعدی یه خورده تغییر که نه، اضافاتی داره. که اونم به مرور باهاش مواجه میشید. مثلا تو جاوا 8 به جز چیزایی که دوستان گفتن، مثلا parallelSort داره که روی سی پی یو ها به صورت موازی انجام میشه و یه چند تا چیز دیگه. اینا هم بر حسب نیازتون سرچ که میزنید، میبینید مثلا میگه از نسخه 8 این امکان وجود داره.
من خودم پارسال جاوا 7 رو شروع کردم به یادگیری، الان از جاوا 8 استفاده میکنم. نیازی به یادگیری دوباره نیست!
arminbadakh
دوشنبه 15 اردیبهشت 1393, 06:43 صبح
جاوا 7 یا 8 چه فرقی میکنه. یکیشو بلد باشی، بعدی یه خورده تغییر که نه، اضافاتی داره. که اونم به مرور باهاش مواجه میشید. مثلا تو جاوا 8 به جز چیزایی که دوستان گفتن، مثلا parallelSort داره که روی سی پی یو ها به صورت موازی انجام میشه و یه چند تا چیز دیگه. اینا هم بر حسب نیازتون سرچ که میزنید، میبینید مثلا میگه از نسخه 8 این امکان وجود داره.
من خودم پارسال جاوا 7 رو شروع کردم به یادگیری، الان از جاوا 8 استفاده میکنم. نیازی به یادگیری دوباره نیست!
سال بله منم چند وقتی هست که همین کارو کردم و کتابی که دوستمون پیشنهاد داد" how to program java" و شروع کردم به خوندن
vahid-p
دوشنبه 15 اردیبهشت 1393, 12:01 عصر
یکی از تغییرات عمده جاوا 8 همونطور که گفتم استفاده همزمان از چند هسته CPU هست. موارد دیگه ای که دیدم parallel Stream هست. هنوز در مورد پیاده سازی هاش تحقیق نکردم، ولی خودش برای کتابخونه های مختلف توابع لازم رو گذاشته. یه چیزهایی تحت عنوان forkandjoin هست که فکر کنم تو نسخه 7 هم بود، ولی اینجا خودشون خیلیاشو پیاده سازی کردن برای راحتی کاربر.
فقط سوالی که برام مونده اینه که parallelSort انتظار داریم سریعتر از sort معمولی باشه، ولی نمیدونم چرا اینطور نیست! ( حداقل برای تستی که من انجام دادم )
cups_of_java
دوشنبه 15 اردیبهشت 1393, 13:18 عصر
فقط سوالی که برام مونده اینه که parallelSort انتظار داریم سریعتر از sort معمولی باشه، ولی نمیدونم چرا اینطور نیست! ( حداقل برای تستی که من انجام دادم )
شرایط تست و روش استفاده خب خیلی می تونه تاثیر گذار باشه. بگرد مقاله های مرتبط درستش رو بخون و مقایسه کن. کدت رو بزار شاید چیزی رو توی تست در نظر نگرفتی...
به هر حال اگه شما یه آرایه معمولی و نه خیلی بزرگ رو همینطوری مرتب کنی سریع تر خواهد بود از سورت موازی که شاید مجبور باشه یه برای یه آرایه کوچیک چندین thread سورت ایجاد کنه و سورت کنه و با هم نتایج رو در میون بزارن و آرایه نهایی رو بسازن...
vahid-p
سه شنبه 16 اردیبهشت 1393, 00:30 صبح
شرایط تست و روش استفاده خب خیلی می تونه تاثیر گذار باشه. بگرد مقاله های مرتبط درستش رو بخون و مقایسه کن. کدت رو بزار شاید چیزی رو توی تست در نظر نگرفتی...
به هر حال اگه شما یه آرایه معمولی و نه خیلی بزرگ رو همینطوری مرتب کنی سریع تر خواهد بود از سورت موازی که شاید مجبور باشه یه برای یه آرایه کوچیک چندین thread سورت ایجاد کنه و سورت کنه و با هم نتایج رو در میون بزارن و آرایه نهایی رو بسازن...
بله حق با شماست. مشکل این بود که تست رو با یه آرایه کوچک انجام داده بودم.
تست قبلی : یک آرایه 400 کیلوبایتی ( 100 هزار عدد int رندم ) که sort معمولی در 21ms انجام داد و parallelsort در 314ms . ( به عبارتی parallelsort برای آرایه کوچک 15 برابر کندتر بود )
تست بعدی : یک آرایه 400 مگابایتی ( 100 میلیون عدد int رندم ) که sort معمولی در 12 ثانیه انجام داد و parallelsort در 6 ثانیه. ( به عبارتی parallelSort برای آرایه بزرگ 2 برابر سریعتر بود )
که این دقیقا حرف شما رو تایید میکنه.
ضمنا در تست دوم که مدت زمان محسوس تر بود، Cpu در حالت sort معمولی 25 درصد استفاده میشد، اما در حالت parallel بیش از 75 درصد و هر چهار هسته فعالیت داشتن و این خیلی خوبه.
پس با این وجود این امکان رو نه تنها برای sort که برای همه پردازشهای سنگین داریم که از تمام ظرفیت cpu یا بخش اعظمش بسته به نیازمون استفاده کنیم ( که تو جاوا 8 اختصاصی تر بهش پرداخته شده ).
هنوز اطلاعی ندارم که آیا میتونیم از طریق جاوا همینکار رو با GPU انجام بدیم یا خیر. این برای مراحل بعد!
arminbadakh
سه شنبه 16 اردیبهشت 1393, 13:42 عصر
یکی از تغییرات عمده جاوا 8 همونطور که گفتم استفاده همزمان از چند هسته CPU هست. موارد دیگه ای که دیدم parallel Stream هست. هنوز در مورد پیاده سازی هاش تحقیق نکردم، ولی خودش برای کتابخونه های مختلف توابع لازم رو گذاشته. یه چیزهایی تحت عنوان forkandjoin هست که فکر کنم تو نسخه 7 هم بود، ولی اینجا خودشون خیلیاشو پیاده سازی کردن برای راحتی کاربر.
بله حق با شماست. مشکل این بود که تست رو با یه آرایه کوچک انجام داده بودم.
تست قبلی : یک آرایه 400 کیلوبایتی ( 100 هزار عدد int رندم ) که sort معمولی در 21ms انجام داد و parallelsort در 314ms . ( به عبارتی parallelsort برای آرایه کوچک 15 برابر کندتر بود )
تست بعدی : یک آرایه 400 مگابایتی ( 100 میلیون عدد int رندم ) که sort معمولی در 12 ثانیه انجام داد و parallelsort در 6 ثانیه. ( به عبارتی parallelSort برای آرایه بزرگ 2 برابر سریعتر بود )
که این دقیقا حرف شما رو تایید میکنه.
ضمنا در تست دوم که مدت زمان محسوس تر بود، Cpu در حالت sort معمولی 25 درصد استفاده میشد، اما در حالت parallel بیش از 75 درصد و هر چهار هسته فعالیت داشتن و این خیلی خوبه.
پس با این وجود این امکان رو نه تنها برای sort که برای همه پردازشهای سنگین داریم که از تمام ظرفیت cpu یا بخش اعظمش بسته به نیازمون استفاده کنیم ( که تو جاوا 8 اختصاصی تر بهش پرداخته شده ).
هنوز اطلاعی ندارم که آیا میتونیم از طریق جاوا همینکار رو با GPU انجام بدیم یا خیر. این برای مراحل بعد!
الان جاوا اس ای رو کاملا بلدید ؟؟ میدونید چقدر طول میکشه یاد گیریش ؟ بعدش درجا میشه رفت سراغ java ee
vahid-p
سه شنبه 16 اردیبهشت 1393, 15:47 عصر
الان جاوا اس ای رو کاملا بلدید ؟؟ میدونید چقدر طول میکشه یاد گیریش ؟ بعدش درجا میشه رفت سراغ java ee
نمیدونم به چی میگن بلد بودن. خب کلیاتش بلدم و اکثر برنامه هایی که خواستم تونستم بنویسم. مهم اینه کلیات رو خوب بفهمی وگرنه نمیشه با تمام کتابخونه ها و کلاس های JavaSE آشنا بود چون معلوم نیست چند هزار تاست! من جاوا رو از پارسال شروع کردم ( درس برنامه نویسی پیشرفته ) و بعدش اکثرا برنامه ها رو با جاوا نوشتم . میشه گفت همون پیک یادگیری یا مفاهیم اصلی در حد 3 یا 4 ماه اون درس بود. بعدش دیگه آشنا شدن با کتابخونه هاست که مطمئنا هر چقدر هم به تسلط برسی هیچ وقت از سرچ در اینترنت بی نیاز نمیشی. ولی خب مبحثی میشه گفت با چیای JavaSE آشنایی دارم.
نکته مهم : الان که من تو انجمن JavaSE به بعضی تاپیک ها جواب میدم، برای اولین بار با کاربرد خاصی آشنا میشم و میرم هم خودم یاد میگیرم، هم تو حل مشکل یکی دیگه بهش کمک میکنم. این جنبه انجمن رو خیلی دوست دارم. تو همین یکی دو هفته شاید بیش از سه چهار مطلب جدید یادگرفتم. اینا همش برات اندوخته میشه. مسائلی که جدید نباشن هم تکرار و یادآوری میشه.
خب برنامه نویسی خوبیش به اینه که انتها نداره. ولی وقتی به تسلط نسبی برسی، بعدش مطالب و تکنولوژی های جدید رو با کمترین زمان و یه سرچ ساده میشه یاد گرفت ( بر حسب نیاز همون موقع یاد میگیری نیاز نیست همه چیز رو از اول بدونی که بعدا شاید حتی ازش استفاده نکنی و به کارت نیاد ). مثلا الان من تازه رفتم سراغ کار با کتابخونه هایی که واسه cpu های چند هسته ای به درد میخورن. خب این بر حسب نیازی که تو پروژه درسیم دیدم رفتم دنبالش یاد بگیرم. شاید خیلی چیزای دیگه مخصوصا تو پروتکل های اینترنتی چندان آشنایی ندارم و وقتی نیاز شد یادبگیرم یا فرصتی پیش بیاد زودتر برم یادبگیرم یا هم سوال یکی از دوستان تو انجمن باشه که از اون طریق برم یادبگیرم.
اما به نظرم بعد 6 ماه یا کمتر ( بستگی به وقتی که برای یادگیریش میذاری، من تو مقیاس اینکه چندین درس دانشگاهی با هم داشته باشی گفتم ) که مفاهیم اصلی JavaSE رو یادگرفتی ( بعلاوه کتابخونه های پرکاربرد و چیزهای حداقلی ) میشه رفت سراغ JavaEE و تداخل زیادی فکر نمیکنم داشته باشن. گرچه من هنوز JavaEE بعد از یکسال از JavaSE شروع نکردم و دوست دارم یکم بیشتر از JavaSE سر در بیارم و بتونم بگم تسلط دارم، بعد برم سر وقت JavaEE ( یعنی شروع کنم مشکلی پیش نمیاد، ولی میخوام خیالم از JavaSE راحت باشه. میدونی که JavaSE تقریبا معادل همون C++ است که برای کارهای درسی و علمی و همچنین برنامه های الگوریتمیک و... است و JavaEE من حس میکنم جنبه تجاریش قویتره چون تو زمینه وب بیشتر استفاده میشه و کمتر کار علمی میشه باهاش ) .
ضمنا تو درس مهندسی اینترنت JavaEE آموزش میدن، حالا میشه صبر کنم تا اون موقع یا هم خودم زودتر یادبگیرم. کلا کاملا دلخواه است و تداخلی نداره.
arminbadakh
سه شنبه 16 اردیبهشت 1393, 16:22 عصر
شما شاغلم هستید ؟ البته مرتبط با همین جاوا
vahid-p
سه شنبه 16 اردیبهشت 1393, 21:52 عصر
نخیر شاغل نیستم.
لطفا سوالاتی که مربوط به تاپیک نیست نپرسید.
سایانا
جمعه 19 اردیبهشت 1393, 00:12 صبح
اگه دوست دارید جاوا رو درست یاد بگیرید من پیشنهاد میکنم از یه شاخه به شاخه دیگه نپرید! به نظرم پایه کارتون رو با java SE قوی کنید و سعی کنید هر چیزی که یاد میگیرید مفهومی باشه مثلا وقتی یه آرایه تعریف میکنید یه درک درست از چگونگی ایجادش در حافظه داشته باشید. متاسفانه من خیلی با کتابهای جاوا سرو کار نداشتم که بخوام بهتون یه منبع خوب با آموزش مفهومی معرفی کنم.ولی این ملاکم در انتخاب منبعتون در نظر بگیرید ضرر نمیکنید. تمرین کنید، تجربه کسب کنید،از سوال کردن نترسید و از تجارب و دانش دیگران بهره بگیرید.
موفق باشید.
parsataheri
دوشنبه 16 آذر 1394, 23:43 عصر
دوستان کتابی رو معرفی کنید که تمرین داشته باشه و حل هم کرده باشه
[younes]
سه شنبه 17 آذر 1394, 19:55 عصر
به نظرم پایه کارتون رو با java SE قوی کنید و سعی کنید هر چیزی که یاد میگیرید مفهومی باشه مثلا وقتی یه آرایه تعریف میکنید یه درک درست از چگونگی ایجادش در حافظه داشته باشید.
موافقم
بعد از این که چند کتاب جاوا نسخ استاندارد خوندید و به اندازه کافی تمرین کردید این کتاب رو هم حتما بخونید (The Java® Virtual Machine Specification Java SE 8 Edition) تا بفهمید اون تو چی میگذره.
miladwwe2013
چهارشنبه 18 آذر 1394, 21:40 عصر
میشه لینکشو بدید
لینک دانلودشو گشتم نبود!
Ahmad_Hoghooghi
یک شنبه 22 آذر 1394, 00:48 صبح
Tenth Edition
Covers Java 8 and Java 7
Y. Daniel Liang
من ورژن 9 این کتاب و دیدم، واقعا کتاب خوبی به نظر می رسه. چاپ 2012 هم هست.
Ahmad_Hoghooghi
یک شنبه 22 آذر 1394, 00:58 صبح
من این کتاب و (غیر از مباحث GUI) خودنم. ویرایش 8 هم پوشش داده شده.
Java The Complete Reference (Herbert Schildt) 9th Edition
این اولین کتابی هم بود که خوندم در نتیجه خیلی نمی تونم با کتاب دیگه ای مقایسه اش کنم. ولی می تونم بگم این قدر خوب شرح داده و مثال ها عالی بودند که من از خوندن کتاب لذت می بردم. اما کتاب تمرین نداره و اگر این ویژگی و داشت واقعا حرف نداشت. در ضمن بحث Annotation این کتاب و با چند تا کتاب دیگه مثل دایتل و Thinking in Java مقایسه کردم، خیلی بیشتر بحث کرده بود، شاید تا این حد نیاز نباشه [که بقیه ی کتاب ها هم نپرداختند]
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.