ورود

View Full Version : نحوه رمز گزاری database در enterprise manager

vbsqlhadi
سه شنبه 12 اردیبهشت 1385, 15:27 عصر
با سلام خدمت دوستان عزیز چگونه می توان در sql server 2000رمزی را تعیین نمود که هر کسی نتواند از طریق enterprise manager دیتابیس را باز کند

حمیدرضاصادقیان
سه شنبه 12 اردیبهشت 1385, 20:27 عصر
دوست عزیز اولا باید برای کاربر sa که معمولاً دوستان اونو بدون رمز میگذارند!!! یک رمز درست و حسابی تعریف کنید. بعد در قسمت security->login بروید و افرادی را که قراره با enterprise کار بکنند در اونجا اضافه کرده و دسترسی های خاص را به او بدهید.
در ضمن اگر شبکه دارید و کسی مسئول شبکه هست و لاگین ادمین هم داره سعی کنید اون لاگین رو در login خود sql تعریف کرده و براش دسترسی تعریف کنید.
موفق باشید.

AminSobati
سه شنبه 12 اردیبهشت 1385, 22:53 عصر
روی SQL Server رایت کلیک کنید و Edit رو انتخاب کنید. SQL Authentication و Always Prompt رو تیک بزنید

RED-C0DE
شنبه 16 اردیبهشت 1385, 10:04 صبح
یعنی اگه شخص دیگه ای بخواد وارد بشه نمی تونه یکبار دیگه از طریق رایت کلیک و Edit و تیک زدن Use Windows Authentication اینکار رو بکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

AminSobati
شنبه 16 اردیبهشت 1385, 16:07 عصر
مسلما نباید اکانت از نوع Win Auth داشته باشه این شخص

vbsqlhadi
جمعه 29 اردیبهشت 1385, 17:49 عصر
با سلام خدمت دوستانی که در مورد این سوال مرا یاری کردند
من یک سوال دیگر داشتم و آن اینکه با رهنمایی های شما تمام user ها به غیر از sa را حذف کرده و برای آن password گذاشتم و تقریبا مشکلم حل شد ولی اخیرا مشکلی که پیدا کردم این است که با user موجود (sa) نمی توانم sql server agent را start کنم و زمانی که بروی این گزینه در managment راست کلیک کرده و از قسمت properties>general > this account را انتخاب میکنم و sa و password مربوطه را وارد مب نمایم باز هم پیغام خطایی عدم دیترسی به من داده میشود لطفا من را راهنمایی کنید که چگونه می توانم این کار را انجام دهم. از زحمات شما متشکرم.

bahman.net
شنبه 30 اردیبهشت 1385, 00:52 صبح
دستتون درد نکنه

vbsqlhadi
شنبه 30 اردیبهشت 1385, 20:00 عصر
با سلام کسی نیست به سوال بنده جواب بده؟

vbsqlhadi
یک شنبه 31 اردیبهشت 1385, 10:55 صبح
در کدام قسمت؟ لطفا بیشتر توضیح بدهید

Kamyar.Kimiyabeigi
یک شنبه 31 اردیبهشت 1385, 11:48 صبح
با SA نباید مشکلی داشته باشین (SA همه دسترسی ها رو داره)؟؟

behdadm
یک شنبه 31 اردیبهشت 1385, 12:39 عصر
سلام .. چه جوری می تونم SQL توزیع شده ایجاد کنم؟؟؟

AminSobati
یک شنبه 31 اردیبهشت 1385, 14:26 عصر
با سلام خدمت دوستانی که در مورد این سوال مرا یاری کردند
من یک سوال دیگر داشتم و آن اینکه با رهنمایی های شما تمام user ها به غیر از sa را حذف کرده و برای آن password گذاشتم و تقریبا مشکلم حل شد ولی اخیرا مشکلی که پیدا کردم این است که با user موجود (sa) نمی توانم sql server agent را start کنم و زمانی که بروی این گزینه در managment راست کلیک کرده و از قسمت properties>general > this account را انتخاب میکنم و sa و password مربوطه را وارد مب نمایم باز هم پیغام خطایی عدم دیترسی به من داده میشود لطفا من را راهنمایی کنید که چگونه می توانم این کار را انجام دهم. از زحمات شما متشکرم.

اکانتی که در اون قسمت استفاده میشه از اکانتهای خود ویندوز باید باشه، نه از اکانتهای داخلیه SQL Server. ضمنا بهتره برای تعویض اکانت Agent از قسمت Services در Administrative Tools اقدام کنید