ورود

View Full Version : سوال: استفاده از نرم افزار دارای قفل سخت افزاری بین 2 سیستم شبکه شده

barbyboy
دوشنبه 25 فروردین 1393, 14:47 عصر
سلامدوستان من 2تا سیستمو بین هم شبکه کردم...الان میخوام برنامه ای رو که روی سیستم اول نصبیدم و قفل سخت افزاری داره رو روی سیستم 2 هم استفاده کنم.....چه مراحلی رو دقیقا باید طی کنم...برنامه حضور و غیاب هستش..ممنون

hghyami
دوشنبه 25 فروردین 1393, 22:11 عصر
باید با خودشون صحبت کنی‌. ما معلوم هست سیستم چی‌ هست و نه اینکه هیچ گونه مشخصاتی. این سوال رو شما باید از خود سازنده بپرسی‌ جای اینکه اینجا بذاری!!!

barbyboy
سه شنبه 26 فروردین 1393, 10:08 صبح
خوب یه چیزی مثل همکاران سیستمه دیگه....

hghyami
سه شنبه 26 فروردین 1393, 22:38 عصر
چرا از خودشون نمیپرسید؟ شما ۱۰۰% تا الان ۱۰۰ بر جوابتون رو گرفته بودید به جای اینکه اینجا بذارید.

امیر مهرشاد
چهارشنبه 27 فروردین 1393, 20:57 عصر
جوابشو من به شما میگم اولا احتمال قوی نرم افزار شما لوکال هست یا همون تک کاربره خودمون

خب راه اول نسخه چند کاربره اونو بخرید که اکثرا با پرداخت مبلغی همون نسختونو با رمز و یک قفل دیگه یا... ارتقاش میدن

روش دوم که تست نکردم ولی احتمالا جوابم بده اینه که فایل اجرایی این نرم افزار رو توی پوشه شیر شده کامپیوتری بزارید که نرم افزار و قفل روی اون کامپیوتر نصب هست و هر دو استفاده کنید

البته باید پورت مورد استفاده این نرم افزار رو در فایر باز کنید
ضمنا بسته به نوع و زبان برنامه ای که نوشتن بادید :
در کلاینتتون : .net - windowsinstaller - report viwer - ...... نصب کنید :لبخند:

barbyboy
شنبه 30 فروردین 1393, 08:33 صبح
چرا از خودشون نمیپرسید؟ شما ۱۰۰% تا الان ۱۰۰ بر جوابتون رو گرفته بودید به جای اینکه اینجا بذارید.
خوب دیگه انقدم مخم خالی نیست که به این فکر نکرده باشیم.....
میگم تک کاربرست...