View Full Version : سوال: پشتیبانی از CSS در اینترنت اکسپلورر
mahdi programer
دوشنبه 25 فروردین 1393, 18:44 عصر
سلام.
ببخشید من تازه زبان های برنامه نویسی HTML و CSS رو یاد گرفتم .
یه صفحه رو طراحی کردم و وقتی که با chrome با می کنم کدهای CSS به خوبی اجرا میشن اما وقتی با اینترنت اکسپلورر 8 باز می کنم
از بیشتر کدهای CSS پشتیبانی نمی کنه ( بعضی کدهای CSS کار می کنن اما بیشترشون اجرا نمیشن ) .
مثلا کد transform: rotate(50deg) توی کروم درست اجرا میشه اما تو IE درست کار نمی کنه و خیلی چیزای دیگه ...
می خواستم بدونم کدی یا چیزی هست که بشه این مشکلو برطرف کرد ؟؟؟؟ اخه این سایتا یا وبلاگهایی که با CSS طراحی شدن چجوری وقتی
تو IE باز می کنم درست کار می کنه ؟؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید ...
e_a_23
دوشنبه 25 فروردین 1393, 22:11 عصر
جایگزین هایی برای کدهایی که در IE 8 اجرا نمی شن وجود داره. جستجو کنید پیدا می کنید.
mahdi programer
سه شنبه 26 فروردین 1393, 09:27 صبح
سلام . خیلی ممنون . درسته کدهای جایگزینی وجود دارند اما وقتی کدهام زیاد میشه دیگه نمیشه برا تک تکشون اونا رو جایگزین کرد.
بعدشم من فقط توی اینترنت اکسپلورر 8 رو نمیگم بلکه روی تمام نسخه هاش به درستی اجرا بشه ؟؟؟؟
e_a_23
سه شنبه 26 فروردین 1393, 09:50 صبح
مگه چه قدر از این کدها دارین؟ خیلی از html5 استفاده کردین؟ زیاد باشه هم مشکلی نداره. معمولا روی پایین تر از 9 مشکل دارن. این خط کد رو میذارید تو قسمت head از html تون:
<!--[if lt IE 9]> <link href="Styles/ie8.css" rel="stylesheet" type="text/css" /> <![endif]-->
بعد توی اون فایلی که واسه استایل های ورژن پایین تر از 9 IE گذاشتید (که من در اینجا اسمش رو ie8.css گذاشتم) همه اون کدهای جایگزین رو می ذارید.
اینجوری اگر مرورگرتون چیزی به جز IE پایین تر از 9 بود همون سی اس اس هایی که تو فایل اصلی سی اس اس تون هست اجرا می شن و در غیر این صورت کدهایی که در یه فایل css جداگونه واسه IE گذاشتید اجرا می شن. متوجه شدید؟
mahdi programer
سه شنبه 26 فروردین 1393, 10:10 صبح
ببخشید یعنی باید یه بار هم برای ورژن های پایین 9 و یه بار دیگه برای ورژن های بالای 9 طراحی کنم ؟؟؟؟
e_a_23
سه شنبه 26 فروردین 1393, 10:20 صبح
نه فقط واسه پایین تر از 9 یه استایل جداگونه بنویسید. اونم نه کامل. فقط کدهایی که گفتین اجرا نمیشه تو 8 رو بذارید.
واسه 9 به بالا و سایر مرورگرها که همون طراحی که انجام دادین جواب میده.لازم نیست دوباره چیزی طراحی کنید.
refugee
سه شنبه 26 فروردین 1393, 15:50 عصر
خب متاسفانه این مشکلات همیشه توی IE وجود داشته . و اخیرا هم پلیس فتا اعلام کردند استفاده از اینترنت اکسپلورر ورژن های پائین باگ امنیتی داره و جایز نیست .
کد هایی که فرمودین مربوط میشه به CSS3 و شما نباید توقع داشته باشید که IE6 یا 8 و .. پشتیبانی کنه . معمولا اگر خیلی مهم و حیاتی باشه بجای استفاده از استایل شیت ها از جاوا اسکریپت و جی کوئری برای افکت ها استفاده میکنند که به درستی نمایش داده میشه تو اینترنت اکسپلورر . برای بعضی ها هم جایگذینی وجود داره . مثل زیر :
border-radius:5px;
//for IE
-ms-border-radius:5px;
//for cherom and safari
-webkeit-border-radius:5px;
// for mozila
-moz-border-radius:5px;
// for opera
-o-border-radius:5px;
e_a_23
سه شنبه 26 فروردین 1393, 16:36 عصر
برای همون transform هم اگه اشتباه نکنم جایگزین وجود داره.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.