View Full Version : سوال: قالب برای مجتمع تجاری
mohsen.nsb44
سه شنبه 26 فروردین 1393, 10:40 صبح
سلام
من دارم یه سایت واسه یه مجنکع تجاری مینویسم
میخواستم بدونم دوستان چه نوع قالبیو پیشنهاد میدن؟
refugee
سه شنبه 26 فروردین 1393, 15:26 عصر
سلام
من دارم یه سایت واسه یه مجنکع تجاری مینویسم
میخواستم بدونم دوستان چه نوع قالبیو پیشنهاد میدن؟
خودت چی فکر میکنی ؟:لبخند:
یکم بیشتر اطلاعات بده . مجتمع تجاری چی است ؟ در مورد چی است ؟ و شهر و ..
بعد باید سلیقه کارفرما رو مد نظر بگیرین . بعد از تصاویر مجتمع ایا استفاده میشه یا خیر ؟ کارفرما طراحی تخت دوست دارن یا گرافیکی ؟ سرعت براش مهمه یا دیزاین .
و ....
mohsen.nsb44
چهارشنبه 27 فروردین 1393, 10:56 صبح
خودت چی فکر میکنی ؟:لبخند:
یکم بیشتر اطلاعات بده . مجتمع تجاری چی است ؟ در مورد چی است ؟ و شهر و ..
بعد باید سلیقه کارفرما رو مد نظر بگیرین . بعد از تصاویر مجتمع ایا استفاده میشه یا خیر ؟ کارفرما طراحی تخت دوست دارن یا گرافیکی ؟ سرعت براش مهمه یا دیزاین .
و ....
در منطقه ازاده گرافیک واسش مهمه هنوز ساخته نشده بیش از 100 غرفه خواهد داشت
refugee
چهارشنبه 27 فروردین 1393, 15:27 عصر
خب پس از فکر طراحی تخت باید بیاییم بیرون و به ظاهر وبسایت بپردازیم و امکاناتش و سلیقه کارفرما . و مرتبط بودن طرح با مجتمع .
شما هیچ اطلاعاتی بهم ندادین .
اما اگر فرض کنیم مجتمع مربوط به طلا فروشی است فقط . من باشم تو طراحیم سعی میکنم از رنگ های مرتبط با طلا و عکس هایی مرتبط با طلا و دیزاین مجتمع و مغازه ها و .. استفاده کنم .
چون احساس میکنم بومی سازی باشه محیط مجتمع با محیط وبسایت وفق پیدا میکنه و کاربر بهتر میتونه تجسم کنه محیط مجتمع رو . ( از لحاظ ایده پردازی من اینجوری خوبه هر چند دیگاه دیگران شاید نسبت به حرفم فرق کنه )
mohsen.nsb44
پنج شنبه 28 فروردین 1393, 09:28 صبح
خب پس از فکر طراحی تخت باید بیاییم بیرون و به ظاهر وبسایت بپردازیم و امکاناتش و سلیقه کارفرما . و مرتبط بودن طرح با مجتمع .
شما هیچ اطلاعاتی بهم ندادین .
اما اگر فرض کنیم مجتمع مربوط به طلا فروشی است فقط . من باشم تو طراحیم سعی میکنم از رنگ های مرتبط با طلا و عکس هایی مرتبط با طلا و دیزاین مجتمع و مغازه ها و .. استفاده کنم .
چون احساس میکنم بومی سازی باشه محیط مجتمع با محیط وبسایت وفق پیدا میکنه و کاربر بهتر میتونه تجسم کنه محیط مجتمع رو . ( از لحاظ ایده پردازی من اینجوری خوبه هر چند دیگاه دیگران شاید نسبت به حرفم فرق کنه )
این مجتمع بیش از صد شعبه خواهد داشت خب یکی ممکنه طلا فروشی بزنه یکی فروش لباس یکی کامپیوتری و ....
شغل ها متفاوته
به همین خاطر دنبال یه قالب مناسبم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.