View Full Version : سوال: خالی کردن فیلدهای صفحه پس از ثبت
helpsos
سه شنبه 26 فروردین 1393, 15:43 عصر
سلام به همه
یک صفحه برای اضافه کردن اطلاعات به بانک داریم که کاربر اطلاعات را وارد می کند و دکمه ثبت را می زند که اگر اطلاعات صحیح بود ذخیره می شود.
حالا یک دکمه دیگه هم داریم که قرار است صفحه را برای ورود مجدد اطلاعات آماده کند(مقادیر تکست باکس ها رو خالی کنه و ....) . چه کدی باید برای این دکمه بنویسیم؟
با تشکر از همه
alef.divar
سه شنبه 26 فروردین 1393, 20:20 عصر
سلام
این کد رو کنار کد کلیدت بنویس:
<button type="reset" value="Reset">Reset</button>
helpsos
سه شنبه 26 فروردین 1393, 23:08 عصر
با سلام
ممنون از پاسختون
ولی این دکمه تا زمانی که اطلاعات ثبت نشده اند جواب می دهد ولی بعد از اینکه اطلاعات ثبت گردید دیگر کار نمی دهد.
راه حل دیگه ای می تونه داشته باشه؟
مهدی کرامتی
سه شنبه 26 فروردین 1393, 23:15 عصر
شما می توانید چنین کدی داشته باشید:
if(ModelState.IsValid)
{
// save data to db...
return View();
}
else
{
return View(yourModel);
}
helpsos
سه شنبه 26 فروردین 1393, 23:24 عصر
با سلام
ولی بازم جواب نداد آیا باید کد خاصی نوشت؟
var create = new ADDPhoneTypeViewModel();
return PartialView("_Create", create);
من اینو نوشتم و جوابی نگرفتم
alireza_s_84
چهارشنبه 27 فروردین 1393, 01:04 صبح
سلام به همه
یک صفحه برای اضافه کردن اطلاعات به بانک داریم که کاربر اطلاعات را وارد می کند و دکمه ثبت را می زند که اگر اطلاعات صحیح بود ذخیره می شود.
حالا یک دکمه دیگه هم داریم که قرار است صفحه را برای ورود مجدد اطلاعات آماده کند(مقادیر تکست باکس ها رو خالی کنه و ....) . چه کدی باید برای این دکمه بنویسیم؟
با تشکر از همه
یه مقدار سوال نامفهومه. ثبت این اطلاعات از طریق پست بک صورت میگیره یا ایجکس؟؟؟
اگر از طریق پست بک صورت میگیره کدی که جناب کرامتی گذاشتن کاملا جواب میده (هر چند شما به جای View یک PartialView قرار دادین و مهمتر اینکه شما اومدی به View مدل پاس دادی در حالیکه نباید مدلی به View پاس بدین وقتی که اطلاعات ثبت میشه)
اگر از طریق ایجکس صورت میگیره که باید با جاوا اسکریپت بعد از دریافت نتیجه فرم رو ریست کنید.
helpsos
چهارشنبه 27 فروردین 1393, 09:29 صبح
من از طریق ایجکس این کار را انجام می دهم.
یه سری کد هم نوشتم برای ریست فرم ولی فرم را نابودش می کنه که من می خوام فقط اطلاعات فیلدهام رو برام پاک کنه.
میشه بگین باید از چه کدی استفاده کنم؟
hakim22
چهارشنبه 27 فروردین 1393, 10:38 صبح
در متد success که بعد از ثبت موفق اطلاعات ajax اجرا میشه کد زیر رو قرار بدید. این کد با jQuery نوشته شده.
$( '#myFormId' ).each(function(){
this.reset();
});
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.