gjmkdyttyhujk
پنج شنبه 28 فروردین 1393, 18:28 عصر
سلام خدمت دوستان
من می خواستم در برنامه ام از crystal report استفاده کنم این کار ها رو کردم
1-ابتدا یک dataset به پروزه ام اضافه کردم بعد یه جدول با فیلدهایی که لازم داشتم رو اضافه کردم
2-بعد یک crystalreport به پروژه اضافه کردم و یه کمی هم ویرایشش کردم و فیلدهای مورد نظر رو بهش اضافه کردم
3- بعد در رخداد کلیک یکی از باتن ها این کد رو نوشتم ولی هیچی نشون داده نمیشه.
SqlDataAdapter sda0 = new SqlDataAdapter("select Radif as 'ردیف',Kala_Name as 'نام کالا',Tedad_Asli as 'تعداد خرده',Tedad_Far_ee as 'تعداد فرعی',Tedad_Dar_Tedad_Faree as 'تعداد در تعداد فرعی',Geymat_Vahed as 'قیمت واحد',Geymat_Forosh as 'قیمت کل' from OmdeSell_Table where Shomare_Factor='"+Shomare_Factor+"'", con0);
DataSet1 ds1 = new DataSet1();
sda0.Fill(ds1);
CrystalReport5 cr5 = new CrystalReport5();
cr5.VerifyDatabase();
cr5.SetDataSource(ds1);
crystalReportViewer1.ReportSource = cr5;
به نظر دوستان مشکل از کجاست؟
من می خواستم در برنامه ام از crystal report استفاده کنم این کار ها رو کردم
1-ابتدا یک dataset به پروزه ام اضافه کردم بعد یه جدول با فیلدهایی که لازم داشتم رو اضافه کردم
2-بعد یک crystalreport به پروژه اضافه کردم و یه کمی هم ویرایشش کردم و فیلدهای مورد نظر رو بهش اضافه کردم
3- بعد در رخداد کلیک یکی از باتن ها این کد رو نوشتم ولی هیچی نشون داده نمیشه.
SqlDataAdapter sda0 = new SqlDataAdapter("select Radif as 'ردیف',Kala_Name as 'نام کالا',Tedad_Asli as 'تعداد خرده',Tedad_Far_ee as 'تعداد فرعی',Tedad_Dar_Tedad_Faree as 'تعداد در تعداد فرعی',Geymat_Vahed as 'قیمت واحد',Geymat_Forosh as 'قیمت کل' from OmdeSell_Table where Shomare_Factor='"+Shomare_Factor+"'", con0);
DataSet1 ds1 = new DataSet1();
sda0.Fill(ds1);
CrystalReport5 cr5 = new CrystalReport5();
cr5.VerifyDatabase();
cr5.SetDataSource(ds1);
crystalReportViewer1.ReportSource = cr5;
به نظر دوستان مشکل از کجاست؟