ورود

View Full Version : سوال: ایجاد بخش Help در برنامه

قله بلند
پنج شنبه 28 فروردین 1393, 22:29 عصر
سلام دوستان
من به فکر ایجاد Help بریا برنامه ام افتاده ام.
چه طوری می شه با زدن کلید
F1
Help
برنامه من هم به کار بیافته؟

مثلاً 4 تا فرم دارم و می خوام 4 تا هم Help داشته باشم یعنی روی هر فرم یک دونه Help.

alirezabahrami
پنج شنبه 28 فروردین 1393, 23:27 عصر
سلام دوستان
من به فکر ایجاد Help بریا برنامه ام افتاده ام.
چه طوری می شه با زدن کلید
F1
Help
برنامه من هم به کار بیافته؟

مثلاً 4 تا فرم دارم و می خوام 4 تا هم Help داشته باشم یعنی روی هر فرم یک دونه Help.
سلام
منظورت این است که 4 فرم help داشته باشید .
اگر منظورت این است برای اجرای هرکدام از فرم های help در رویداد Form_KeyDown هر کدام از فرم های مربوطه کد زیر را وارد کن!

Select Case KeyCode
Case vbKeyF2
DoCmd.OpenForm "FrmHelp1"
End Select

در کد فوق فرض شده که میخواهید با پائین نگه داشتن کلید F2 فرم FrmHelp1 اجرا شود.
ضمناً سعی کن از کلید F1 برایاجرای بعضی از فرمان ها استفاده نکنید ! در محیط اکسس ، این کلید پیشفرض جهت فراخوانی پنجره help خود اکسس درنظر گرفته شده است .
ضمناًخاصیت key preview فرم باید در حالت true باشد.
یاعلی

RESMAILY
جمعه 29 فروردین 1393, 16:41 عصر
به نام خدا
با سلام. با اجازه آقاي بهرامي. هر فرم و هر آبجكتي يك ايندكس مخصوص بخود دارد. اگر يك جدول با فيلد هاي زير تهيه نماييد.
1 - شماره اصلي
2 - شماره ايندكس(يا نام فرم)
3 - شرح راهنمايي
فيلدهاي ديگري هم مي شود اضافه نمود و تا جزييات بيشتري را در صورت لزوم راهنمايي نمود.
حالا مي توانيدبا نوشتن يك روتين كه با خواندن ايندكس يا نام فرم فعال، محتواي فيلد راهنما را در فرم راهنمايي كه تهيه كرده ايدظاهر نماييد.
اينك مي شود در ماكروي autokeys كليد f1 را به اين كار اختصاص دهيد.

RESMAILY
جمعه 29 فروردین 1393, 16:47 عصر
به نام خدا
با سلام. اين فايل را هم ببينيد. مي توانيد از آن براي نوشتن فرم راهنما استفاده كنيد و بجاي روش فوق از دو جدول استفاده كنيد و غيره.

قله بلند
جمعه 29 فروردین 1393, 22:38 عصر
سلام.
ممنون از راهنمایی شما دوستان خوب.
RESMAILY عزیز، من نتونستم بفهمم که این برنامه چه کار می کنه. یعنی جملات Help باید چه طوری در یک جدول قرار بگیرن؟
من نتونستم جدولی رو ببینم

قله بلند
شنبه 30 فروردین 1393, 00:25 صبح
سلام
منظورت این است که 4 فرم help داشته باشید .
اگر منظورت این است برای اجرای هرکدام از فرم های help در رویداد Form_KeyDown هر کدام از فرم های مربوطه کد زیر را وارد کن!

Select Case KeyCode
Case vbKeyF2
DoCmd.OpenForm "FrmHelp1"
End Select

در کد فوق فرض شده که میخواهید با پائین نگه داشتن کلید F2 فرم FrmHelp1 اجرا شود.
ضمناً سعی کن از کلید F1 برایاجرای بعضی از فرمان ها استفاده نکنید ! در محیط اکسس ، این کلید پیشفرض جهت فراخوانی پنجره help خود اکسس درنظر گرفته شده است .
ضمناًخاصیت key preview فرم باید در حالت true باشد.
یاعلی

سلام
من این کد رو با Case vbKeyF1
اجرا کردم که اول، فرم خودم رو باز می کنه و سپس صفحه Help خود اکسس رو.

RESMAILY
شنبه 30 فروردین 1393, 08:17 صبح
به نام خدا
با سلام. فايل را كمي دستكاري كردم. امكانات زيادي مي شود اضافه كنيد. مثلا تصوير و غيره براي كل موضوع يا تك تك موارد. كافي است يك فيلد اضافه كنيد و آدرس تصوير را بدهيد. يك آبجكت هم به فرم تان اضافه كنيد و باقي قضايا.
به هرحال يك روتين بنويسيد و ان را با روشي كه گفتم اجرا كنيد تا هروقت كليد f1 را زديد روتين ابتدا نام فرم فعال مورد نظر را پيدا كند. (البته مي شود حتي فرم فعال نباشد و از يك ليست باكس انتخاب شود. مثلا) بعد آن را به تابعي كه براي پيدا كردن شرح راهنمايي است پاس كند.
بايد ببخشيد با تنگي وقت و قدري شلختگي كه من دارم، فعلا بهتر از اين نمي شد. ولي شما باهوش هستي و انشاله خودت آن را به اقتضاي نياز خودت تكميل اش مي كني .