ورود

View Full Version : گفتگو: نظرتون در مورد سایتم چیه؟

e_a_23
شنبه 30 فروردین 1393, 11:31 صبح
سلام دوستان. این آدرس سایتیه که به تازگی درست کردم. ریسپانسیو هست. البته واسه سایز کوچکتر از 370 پیکسل مناسب نیست. کارفرما هم گفته که واسه موبایل یه طرح دیگه بزنم.
www.hotelkade.com
در ضمن اینو هم بگم که ساختار کلی سایت یعنی محل قرار گیری هدر و منو و کانتنت رو گفتن که حتما باید به همین صورت باشه.

e_a_23
شنبه 30 فروردین 1393, 11:31 صبح
حجم سایت زیاد شده که نمی دونم برای حل این مشکل باید چیکار کنم.

f_talebi
شنبه 30 فروردین 1393, 11:41 صبح
خیلی خوب بود تبریک

viiictor
شنبه 30 فروردین 1393, 11:54 صبح
زیباست
سنگین هم نیست برای بنده خوب لود شد اولین بار !

اگر منو و هدر رو هم ظاهر تخت (Flat) میدادید بهشون مثل محتوا جذاب تر هم میشد !

viiictor
شنبه 30 فروردین 1393, 11:55 صبح
همچنین اون دکمه جست جو هم اگر از flat استفاده شه زیبا تر هست

محض شوخی اون 20000 تومان هر شب هتل قصر مشهد رو هم بکن 2,000,000 تومن :دی

دانیال دزفولی
شنبه 30 فروردین 1393, 12:28 عصر
خوبه ولی هیچ چیز به هیچ چیز نمیاد!

e_a_23
شنبه 30 فروردین 1393, 12:39 عصر
چی به چی نمیاد؟ کل متون فعلا آزمایشی هست.

mahdikind
شنبه 30 فروردین 1393, 13:58 عصر
سلام خیلی خوب بود اگه بتونی به ما هم کمک کن من دوست دارم یه سایت مثل www.ithi.ir بزنم

دانیال دزفولی
شنبه 30 فروردین 1393, 14:08 عصر
رنگ سبز بالا
پس زمینه نامناسب
فونت ها هم خوب نیستن
فاصله ی بالا رو حذف کن
و خیلی چیزا ی دیگه
بیشتر روش کار کن
این رو هم بدون از همون اول باید سایتت خوب از آب در بیاد وگرنه ویرایش کردن به مراتب سخت تر پات در میاد تا نوشتن دوباره !

گاهی وقتا که کد ها منو اذیت میکنن از اول شروع میکنم به طراحی اون وبسایت که کار بهتر میشه ولی وقت زیادی میگیره

e_a_23
شنبه 30 فروردین 1393, 15:06 عصر
رنگ سبز بالا
پس زمینه نامناسب
فونت ها هم خوب نیستن
فاصله ی بالا رو حذف کن
و خیلی چیزا ی دیگه
بیشتر روش کار کن
این رو هم بدون از همون اول باید سایتت خوب از آب در بیاد وگرنه ویرایش کردن به مراتب سخت تر پات در میاد تا نوشتن دوباره !

گاهی وقتا که کد ها منو اذیت میکنن از اول شروع میکنم به طراحی اون وبسایت که کار بهتر میشه ولی وقت زیادی میگیره
کدوم سبز؟ سبز نداریم.
فونت ها هم که همشون tahoma هستن.
فاصله بالا منظورتون کجاست؟

e_a_23
شنبه 30 فروردین 1393, 15:07 عصر
سلام خیلی خوب بود اگه بتونی به ما هم کمک کن من دوست دارم یه سایت مثل www.ithi.ir (http://www.ithi.ir) بزنم
چه کمکی می خواید؟ در خدمتم.

دانیال دزفولی
شنبه 30 فروردین 1393, 15:15 عصر
http://up.persianscript.ir/uploads/22b4-Untitled.png

این چیه؟

حمید . ه
شنبه 30 فروردین 1393, 15:19 عصر
خیلی ببخشید خیلی عذر میخوام ولی هیچ قشنگی نداره به نظرم
من واقعا عذر میخوام که انقدر صریح گفتم ولی نظر خواستید نظر دادم

refugee
شنبه 30 فروردین 1393, 16:03 عصر
سلام ؛
از لحاظ زیبایی خوبه . و قبلا هم گفتم .متناسب با یک وبسایت هتل اپارتمان است .

در حالت عادی این دو مشکل رو داشت :

1. منوی افقی هدر ( گوشه ها وقتی اور میشه گرد میشه که جالب نیست و زیرش معلوم میشه . میتونست همون چهار گوش باشه . )
2. رزرو هتل ( اینپورت دومی خارج از ستون بقیه اینپوت ها است . )
به عکس دقت فرمائید .

118150

و اما در حالت غیر عادی ( وقتی زوم اوت میکنید ) نوشته ها بزرگ میشه و بقیه اجزا میریزه بهم . که شاید تو دیوایس های بزرگتر از لبتاب من مشکلی نداشته باشه . مشکلی جدی نیست .

ولی در حالت ریسپانسیو میشه گفت ریسپانسیو نشده . ( اینجاست که مهندس قدر مدیا کوئری ها رو میفهمید . بعد ای بگید تکراری هستن و نیازی نیست بهشون )
عکس میذارم خودتون ببینید . فرض کنید در حالت تبلت است . به نظر باید اینجوری باشه ؟

118151
118152

e_a_23
شنبه 30 فروردین 1393, 16:44 عصر
من چک کردم اینجوری نبود. اون اسلایدر حذف نمیشه. حالت زوم آوت هم متوجه نشدم چی گفتی. اون به هم ریختگی در فرم توی چه مرورگری هست؟ چه ورژنی؟ احتمالا توی opera یا safari نبود؟
در ضمن من به چند نفر نشون دادم گفتن از نظر ریسپانسیو مشکلی نداره:چشمک:.

e_a_23
شنبه 30 فروردین 1393, 16:46 عصر
خیلی ببخشید خیلی عذر میخوام ولی هیچ قشنگی نداره به نظرم
من واقعا عذر میخوام که انقدر صریح گفتم ولی نظر خواستید نظر دادم

معذرت خواهی واسه چی؟ به هرحال هرکسی نظری داره دیگه.

refugee
شنبه 30 فروردین 1393, 18:12 عصر
من چک کردم اینجوری نبود. اون اسلایدر حذف نمیشه. حالت زوم آوت هم متوجه نشدم چی گفتی. اون به هم ریختگی در فرم توی چه مرورگری هست؟ چه ورژنی؟ احتمالا توی opera یا safari نبود؟
در ضمن من به چند نفر نشون دادم گفتن از نظر ریسپانسیو مشکلی نداره:چشمک:.

خوبه حالا عکس دادم خودتون ببینید .
اون مرورگر هم الهام گرفته از مرورگر گوگل کروم است ولی محصول شرکت comodo دیواره اتش ( فایروال ) . فرقی با کورم نداره . حتی کوکی های کروم هم میخونه .

e_a_23
شنبه 30 فروردین 1393, 18:17 عصر
خوبه حالا عکس دادم خودتون ببینید .
اون مرورگر هم الهام گرفته از مرورگر گوگل کروم است ولی محصول شرکت comodo دیواره اتش ( فایروال ) . فرقی با کورم نداره . حتی کوکی های کروم هم میخونه .
با کروم هم اون بی نظمی در فرم هست؟من که نگاه کردم نبود.

meisam3322
شنبه 30 فروردین 1393, 18:20 عصر
درود

بکگراند آبی اصلا مناسب نیست. چشم رو خسته میکنه. تم آبی با بکگراند تصویری که گذاشتین اصلا همخوانی ندارد

e_a_23
شنبه 30 فروردین 1393, 18:26 عصر
والا کارفرما گفتن که باید آبی باشه چون سایت به قول خودشون مردونست یعنی بیشتر کاربراش آقایون هستن.

حمید . ه
شنبه 30 فروردین 1393, 19:03 عصر
والا کارفرما گفتن که باید آبی باشه چون سایت به قول خودشون مردونست یعنی بیشتر کاربراش آقایون هستن.

اینکه کارفرمایان نظرات خاصی دارند واقعا درست و غیر قابل انکاره ولی این رو هم در نظر بگیرید که کار شما زیر سوال میره. این وظیفه طراحه که بعد از شنیدن نظرات کارفرما طراحی مناسبی را انجام دهد. همه افراد اصول زیبا شناسی رو درک نمیکنند و این وظیفه شماست که توجیهشون کنید. تا زمانی که پروژه ها صرفا کارفرما محور باشند اوضاع ظاهریه سایتهای ایرانی هیچ تغییری نمیکنه
اگر شما طراح هستید باید شما حرف آخر رو بزنید نه کسی که هیچ چیزی از رنگ شناسی و طراحی نمیدونه
این نمونه کار شماست و کسی که وارد سایت میشه نمیگه کارفرما اینجوری خواسته میگه عجب طراحی بوده
پس کار خودتون رو خراب نکنید :چشمک:

543310
شنبه 30 فروردین 1393, 19:23 عصر
آفرین خوبه. فقط css یکم مشکل داره!

refugee
شنبه 30 فروردین 1393, 19:30 عصر
ولا حرف اول و اخر و کارفرما میزنه . به ناچار همیشه مجبورید حرف کارفرما رو در اولویت قرار دهید . حتی اگه کار شما زیر سوال بره .
اینکه طراحی ایشون چطوری میشه به شما مربوط نیست . مهم اینقه قبل سفارش شما مشاوره دادید و ایشون حرف خودشون رو زدن .

e_a_23
شنبه 30 فروردین 1393, 21:12 عصر
کلا طرحی که من در ابتدا زده بودم زمین تا آسمون رنگهاش با این کار فرق داشت. تازه اینکه مجبور شدم ساختارم اینجوری باشه هم بد بود چون دستم باز نبود اصلا که خلاقیت نشون بدم از خودم و ساختار تکراری نزنم. تازه یه چیز دیگه هم گفته بود کارفرما که زیر بار اون نرفتم. گفتن توی گرادیانت هدر از رنگ سبز مغز پسته ای هم استفاده کن. فکر کنید آبی و سبز مغز پسته ای چه شود. اما خب واقعا این بده خیلی که مجبوریم حرفای کارفرما رو بیش از نود درصدشو گوش بدیم. به قول شما این نمونه کار من میشه و کسی نمی گه کارفرما اینجوری خواسته. میگن این کار این طراحه.
مش

e_a_23
شنبه 30 فروردین 1393, 21:13 عصر
آفرین خوبه. فقط css یکم مشکل داره!
چه مشکلی؟ میشه بفرمایید؟

دانیال دزفولی
شنبه 30 فروردین 1393, 22:15 عصر
این که سرتااش مشکله بیخیال این وبشو به نظرم

viiictor
یک شنبه 31 فروردین 1393, 02:48 صبح
سلام خیلی خوب بود اگه بتونی به ما هم کمک کن من دوست دارم یه سایت مثل www.ithi.ir (http://www.ithi.ir) بزنم

سایتی که نام بردید از وردپرس + یک قالب معمولی استفاده میکنه ! در راه اندازی سایتی مشابه اون نکته خواصی نیست

white tower
یک شنبه 31 فروردین 1393, 08:36 صبح
کدتون رو تو یه html validator بررسی کنید و رفع عیب کنید

e_a_23
یک شنبه 31 فروردین 1393, 09:29 صبح
تا حالا از html valiadtor استفاده نکردم. میشه بیشتر راهنمایی کنید؟ ممنونم.

e_a_23
یک شنبه 31 فروردین 1393, 09:33 صبح
این که سرتااش مشکله بیخیال این وبشو به نظرم
شما چه مشکلی دارید که اینجوری حرف می زنید؟ در هر صورت مهم نیست نظرات اینجوری واسم. از کلی گوییتون مشخصه که قصد تخریب دارید فقط. دلیلشو نمی دونم چیه.

حمید . ه
یک شنبه 31 فروردین 1393, 10:41 صبح
آره میدونم حرف کارفرما مهمه ولی مثلا من جایی میبینم کارفرما داره اشتباه میکنه با دلیل و منطق قانعش میکنم
ولی خب بعضی وقتها نمیشه کاری کرد و در نهایت امضامو پایین کار نمیذارم
این تنها کاریه که میشه کرد :افسرده:

uthman
یک شنبه 31 فروردین 1393, 19:16 عصر
1- اسلایدری رو که دانلود کردی متن های پیش فرضش رو یادت رفته پاک کنی .:)
2-وقتی منوی بالا hover میشه آیتم اول border-radius نداره در صورتی که در حالت radius داره ، و المان های وسط در hove مقدار radius میگیرند .(زیاد جالب نیست)
3- به نظرم اگه نوع فونت منو رو عوض کنی بد نیست مثلا bkoodak .خیلی ریزه .
4-dropdown های شهر شهر و هتل و تعداد وقتی باز میشه یه خط روشه که باعث ناخوانایی متن شده .
5-button کنار تاریخ روی browser من عمل نمیکنه .
6- وقی عرض کوچیک میشه اسلایدر میاد پایین و باکس سمت راست بازم سمت راست می مونه ،درستش اینه که وقتی اسلایدر اومد پایین یا اونو block کنی و یا اینکه بیاد وسط.
7- دکمه جستجو وقتی ماوسمیره روش تازه عکس دوم رو لود میکنه که این جالب نیست ، برای رفع اینن کار از backgroun-attachmnt استفاده کن .برای سئو هم خوبه.
8- آخرین خبر که نشون دادی کنار آیکن آدمک قابل کلیک هستش ولی href اون # .(جالب نسیت) .
9- تو جدول پیشنهادات برای هر ردیف اومدی جلوی قیمت " تومان " رو تکرار کردی در صورتی که میتونستی بالا جلوی عنوان فقط یه بار بنویسش (اینجوری کمتر شلوغ میشه).
10-ردیف های پیشنهادات قابل کلیکه ولی با انجام کلیک هیچ اتفاق خاصی نمیفته .
11- هیچ کدم از لینک های منو ی بالا کار نمیکنه .
12- یه هتل کده کار جدول پیشنادات هست ( نیازی نیست اونو بنویسی ،عنوان سایت نوشتی الکی شلوغ شده )
13- عکس اون خانم border ش نارنجیه در صورتیه که عکس های پایین border شون خاکستریه ( یک دست بش بهتره)
14-تغییر ناگهانی پس زمینه جالب نیست ( می تونی دو عکس که از نظر رنگ بندی و.. نزدیک بهم هستند استفاده کنی)
15- اون سه منوی سمت راست بالای صفحه :عکس کاربر مهمان بالا تر از دو یتم دیگست
16-خدا قوت

e_a_23
دوشنبه 01 اردیبهشت 1393, 08:51 صبح
ممنونم از دقت و توجهتون.
1-نوشته های اسلایدر رو یادم نرفته بردارم. قراره نوشته فارسی بدن واسش که هنوز ندادند.
2- حق با شماست.
3- چشم. امتحان می کنم.
4- بله نمی دونم اینا از کجا اومدن. قبلا نبودن. هر کاری می کنم حذف نمی شن :(
5- browser شما چی هست؟
6- کاملا درسته. باید اصلاحش کنم.
7- background-attachment رو واسه عکس دوم استفاده کنم؟ به چه صورت؟
8- واسه اون خبر به نظرتون چه افکتی مناسب هست؟ آندرلاین رو حذف کنم بهتر می شه.
9- اعمال می کنم نظرتون رو.
10- هنوز صفحات داخلی ساخته نشدن که با کلیک روی این ردیف ها به اونجا بریم.
11- صفحات مربوط به منوها هنوز ساخته نشده.
12- نظر کارفرماست. به نظر من هم لازم نیست. کاریش نمی شه کرد.
13- کلا عکس اون خانم عوض خواهد شد.
14- درسته.
15- باز هم درسته. اصلاحش می کنم.
16- ممنونم از وقتی که گذاشتید دوست عزیزم.

uthman
دوشنبه 01 اردیبهشت 1393, 20:43 عصر
5- browser شما چی هست؟
5- موزیلا ( موزیلا رو به عنوان مرورگر طراح های میشناسن )

7- شما اومدین دو عکس در نظر گرفتین واسه دکمه که هر وقت روی دکمه قرار میگیرید عکس دوم تازه لود میشه ، شما باید بیاید دو عکس رو یه عکس کنید و هر وقت hover شد با background-position جابه جا میکنی .
آندرلاین رو حذف کنم بهتر می شه. ؟ بله چون قابل کلیک نیست.

e_a_23
دوشنبه 01 اردیبهشت 1393, 22:36 عصر
من که چک کردم روی فایرفاکس عمل می کنه اون باتن مربوط به تاریخ!

دانیال دزفولی
سه شنبه 02 اردیبهشت 1393, 13:50 عصر
شما چه مشکلی دارید که اینجوری حرف می زنید؟ در هر صورت مهم نیست نظرات اینجوری واسم. از کلی گوییتون مشخصه که قصد تخریب دارید فقط. دلیلشو نمی دونم چیه.
من لحنم بد بود ببخشید حق با شماست
منظورم این بود که این وبسایت ایردات زیادی داره سعی کن که دوباره این وبسایت رو بسازی آخه همونطور که قبلا گفتم تغییر دادن سخته
با توجه به نظرات دوستان هم سعی کن وب جدید رو بزنی

قالب رو باید حفظ کنی مطمئن باش اگه دوباره این وبسایت رو بسازی خیلی بهتر میشه

منو هم وقتی هاور میشه ردیوس ش میره که باید یا آورفلو هیدن بدی یا به ال ای سمت راست ردیوس
توی وبسایتت سعی کن از قالب فلت استفاده کنی این مورد رو تو نت سرچ کن flat ui kit
و توی رنگ بندی از این سایت هم میتونی استفاده کنی

http://flatuicolors.com/

http://colorschemedesigner.com/

بازم عذر میخوام

e_a_23
سه شنبه 02 اردیبهشت 1393, 16:16 عصر
اوکی. عیبی نداره. خیلی ها هم خوششون اومد از این وب سایت. به هر حال من این سایتو تحویل دادم و واقعا وقتشو ندارم که تغییرش بدم. در مورد منو درسته، هاورش مشکل داره.

IamOverlord
جمعه 12 اردیبهشت 1393, 23:16 عصر
سلام دوست عزیز!
طرحتون رو بررسی کردم. بعضی نکات احتمالا تکراری هست اما به هر حال مشاهده و نظر فعلیم رو برای بهبود طرح می گم:
۱. فونت ها رو تغییر بدید... مثلا برای توضیحات می تونید از فونتی مثل BBCNassim استفاده کنید...
۲. در منوی بالای صفحه وقتی روی آیتم های مختلفش می ریم گوشه های شکلی که ظاهر می شه گرد هست... در مورد آیتم اول گوشه های سمت راست تیز می شه... اگه می خواید گوشه هاش گرد بمونه خطوط جداکننده رو بردارید به نظرم بهتره...
۳. بخش رزرو هتل چیدمان منظمی نداره... می تونید از دو تا div در کنار هم استفاده کنید یکی برای برچسب ها یکی برای ورودی ها...
۴. از تصاویر تیز(sharp) تر و با کیفیت تری استفاده کنید و در عکس پیش زمینه ی سایت و بافت پایین صفحه تجدید نظر کنید تا هماهنگ تر بشن...
...

mahdikind
یک شنبه 14 اردیبهشت 1393, 01:35 صبح
سلام
جالب هست موفق باشید

r4hgozar
یک شنبه 14 اردیبهشت 1393, 08:10 صبح
سلام.
سایت خوبیه. بستگی داره چقدر بخاطرش گرفته باشین.
بالا بودن حجم سایت و سنگین بالا اومدن هم بخاطر پترن ها و عکس هایی که توش استفاده کردین.
اما در کل به نظرم من خوبه.
موفق باشید

e_a_23
یک شنبه 14 اردیبهشت 1393, 08:27 صبح
psd + پیاده سازی ریسپانسیو = 400 گرفتم. البته اینو هم بگم که کارفرما خیلی کارو برگشت می داد و ایراد های زیادی می گرفت و تغییرات زیادی هم اعمال می کرد. بیش از یه ماه وقتمو گرفت همین یه صفحه!

ashokri.nll
یک شنبه 14 اردیبهشت 1393, 08:52 صبح
نمیشه باهاش ارتباط برقرار کرد خیلی رسمیه یه کم دوستانه تر بشه بهتره البته نظر منه ولی در کل خوبه

satrap92
دوشنبه 15 اردیبهشت 1393, 03:22 صبح
سلام دوست عزیز. وقت نشد نظرات بقیه دوستان رو بخونم. کار خوبی بود، اما توی دید اول نداشتن تایپوگرافی مناسب توی ذوق می زنه.

e_a_23
دوشنبه 15 اردیبهشت 1393, 07:03 صبح
سلام دوست عزیز. وقت نشد نظرات بقیه دوستان رو بخونم. کار خوبی بود، اما توی دید اول نداشتن تایپوگرافی مناسب توی ذوق می زنه.
سلام. میشه بیشتر توضیح بدین لطفا؟

gjmkdyttyhujk
چهارشنبه 17 اردیبهشت 1393, 19:09 عصر
سلام خسته نباشید.خواستم بدونم برای این سایتی که نوشتید چقدر وقت گذاشتید و چقدر پول گرفتید؟

ایلیا آخوندزاده
چهارشنبه 17 اردیبهشت 1393, 21:16 عصر
سلام دوست عزیز
سایت خوبیه اگه کمی هم بهش تغییرات بدی بهتر ارز این هم میتونه باشه.
موفق باشی

e_a_23
چهارشنبه 17 اردیبهشت 1393, 23:23 عصر
سلام. دوست عزیز این پست شما چه ربطی به موضوع تاپیک داره؟ :لبخندساده:

e_a_23
چهارشنبه 17 اردیبهشت 1393, 23:25 عصر
سلام خسته نباشید.خواستم بدونم برای این سایتی که نوشتید چقدر وقت گذاشتید و چقدر پول گرفتید؟
زیاد وقتمو گرفت چون هم کارفرما زیاد ایراد گرفتن و هم ریسپانسیو بار اولم بود انجام می دادم. 400 تومن.

KinGover
جمعه 03 مرداد 1393, 12:37 عصر
خیلی سنگینه

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zirend.ir (http://zirend.ir/) بازار کار آنلاین
اگر پروژه ای در دست دارید که برای انجام آن نیاز به کمک دارید یا اگر مهارتی دارید و میخواهید از طریق اینترنت کسب درآمد کنید
پیشنهاد میکنم که به سایت Zirend بزرگترین سایت برون سپاری پروژه سر بزنید.
www.zirend.ir (http://www.zirend.ir/)

mohamad_torabi
جمعه 03 مرداد 1393, 17:21 عصر
تبریک میگم
قالب نسبتا میشه گفت متوسط هست مثلا بهتر بیاید تیتر هارو با فونت b titr تغییر دهید و قسمت هایی که متن طولانی هستند با فونت تاهوما و سایز زیر 9 استفاده بشه سایت میشه گفت نسبتا بی نظم هست مثلا به منویی که بالای سایت هست نگاه کنید سه تا ایتم قرار دادین ولی ایتم وسطی بیشتر رفته به سمت چپ تا اینکه وسط قرار بگیره و چند تا نکته دیگه . . .
میدونید که نظر دوستی دوستانه هست که خالی از تعریف نباشه
موفق باشید

mohamad_torabi
جمعه 03 مرداد 1393, 17:22 عصر
زیاد وقتمو گرفت چون هم کارفرما زیاد ایراد گرفتن و هم ریسپانسیو بار اولم بود انجام می دادم. 400 تومن.
این سایت مال اژانس مسافر بری هست و شما 400 تومن گرفتید؟

دانیال دزفولی
جمعه 03 مرداد 1393, 17:43 عصر
قراره با هتل پرواز کنند؟
کپی رایت برای سال 2012 تا 2015 ؟ :))

mohamad_torabi
جمعه 03 مرداد 1393, 17:48 عصر
قراره با هتل پرواز کنند؟
کپی رایت برای سال 2012 تا 2015 ؟ :))
میشه به من انقدر گیر ندی؟:لبخند:
برا هرچی که باشه اگر سایت پویا باشه کم گرفتن ولی معلومه که سایت هم پویاست هم با asp نوشتن:لبخند:

دانیال دزفولی
جمعه 03 مرداد 1393, 17:55 عصر
میشه به من انقدر گیر ندی؟:لبخند:
برا هرچی که باشه اگر سایت پویا باشه کم گرفتن ولی معلومه که سایت هم پویاست هم با asp نوشتن:لبخند:
اتفاقا هنوز پست تورو ندیده بودم وگرنه مطمئن باش گیر رو میدادم :)

mohamad_torabi
جمعه 03 مرداد 1393, 17:56 عصر
اتفاقا هنوز پست تورو ندیده بودم وگرنه مطمئن باش گیر رو میدادم :)
خب بگو مشکلت با من چیه انقدر اذیتم میکنی من بیچاره به تو کاری ندارم باید به مدیر اطلاع بدم :لبخند:

دانیال دزفولی
جمعه 03 مرداد 1393, 18:03 عصر
خب بگو مشکلت با من چیه انقدر اذیتم میکنی من بیچاره به تو کاری ندارم باید به مدیر اطلاع بدم :لبخند:
باور کن مشکلی ندارم

e_a_23
شنبه 04 مرداد 1393, 00:38 صبح
:لبخند: این سایتی که در حال حاضر روی آدرس www.hotelkade.com می بینید کار من نیست. تا چند وقت پیش کار من رو نت بود. الان این آژانس هواپیمایی رو موقتا گذاشتن به جای صفحه ای که من درست کرده بودم. جناب refugee در صفحه ی اول این تاپیک عکس صفحه ای که من طراحی کرده بودم رو گذاشتن. سایت اصلی اونه.
به دلایلی با کارفرما همکاریمو قطع کردم. و سایت نیمه کاره رها شد. حالا هم احتمالا کار منو دادن شخص دیگه ای ادامه بده و سایت belitkade.com رو روی hotelkade.com موقتا برای نمایش گذاشتن تا سایت هتل تکمیل شه.
امیدوارم متوجه منظورم شده باشید. خودم هم به زور می فهمم چی نوشتم :)