ورود

View Full Version : سرعت بیشتر در اجرای برنامه

shs1377
یک شنبه 31 فروردین 1393, 00:56 صبح
دوستان سلام یک سوال دارم ساده : اگه چند تا کلاس مثلا چهار تا رو توی یک فایل جاوا قرار بدیم بهتره یا این که برای هر کدوم یک فایل بسازیم مثلا مثل ساخت لیست با آداپترش اگه جدا باشن بهتره یا نه توی یک فایل جاوا باشن؟ کلا توی سرعت برنامه تاثیری داره؟
من خودم توی یک فایل جاوا چهار تا کلاس دارم که وقتی اکتیویتی مربوطه رو باز میکنم بسیاربسیار کنده حالا موندم که جدا باشن یا نباشن توی سرعت تاثیر داره یا نه :متفکر:

parvizwpf
یک شنبه 31 فروردین 1393, 02:11 صبح
در کل تاثیری چندان نداره. از لحاظ مرتب نویسی و رعایت اصول آبجکتیو اگه بتونید لایه ای کار کنید و هر چیزی رو توی لایه مربوطش بزارید بهتره. اما در رابطه با برنامتون اگه میشه کد بزارید جون معمولا کندی رو باید روی کد بررسی کرد.

shs1377
یک شنبه 31 فروردین 1393, 20:02 عصر
خب شما برای لود سریعتر تصاویر در گرید ویو شخصی سازی شده چکاری رو پیشنهاد میدید؟؟؟ از async استفاده کردم که هم سرعتش پایینتر اومد هم کیفیت عکس ها چکار کنم بنظرتون؟

rubiks.kde
یک شنبه 31 فروردین 1393, 21:46 عصر
خب شما برای لود سریعتر تصاویر در گرید ویو شخصی سازی شده چکاری رو پیشنهاد میدید؟؟؟ از async استفاده کردم که هم سرعتش پایینتر اومد هم کیفیت عکس ها چکار کنم بنظرتون؟

مگه امکان داره کیفیت پایین بیاد؟مگر اینکه خودتون کاری کرده باشید.
برای لود آسینک عکس هم از کتابخانه های موجود استفاده کنید که قابلیت cache کردن در حافظه و رم رو داشته باشه ، برای لیست ها و گرید از view holder استفاده کنید تا روند اسکرول و بارگزاری روان تر بشه.

روان شدن و سبک شدن برنامه بسته به ساختار برنامه شما داره ، یه مشکل شناخته شده نیست که بگیم این کار رو بکن یا فلان کار رو انجام بده.

shs1377
سه شنبه 02 اردیبهشت 1393, 20:49 عصر
مگه امکان داره کیفیت پایین بیاد؟مگر اینکه خودتون کاری کرده باشید.
برای لود آسینک عکس هم از کتابخانه های موجود استفاده کنید که قابلیت cache کردن در حافظه و رم رو داشته باشه ، برای لیست ها و گرید از view holder استفاده کنید تا روند اسکرول و بارگزاری روان تر بشه.

روان شدن و سبک شدن برنامه بسته به ساختار برنامه شما داره ، یه مشکل شناخته شده نیست که بگیم این کار رو بکن یا فلان کار رو انجام بده.

از توضیحاتتون ممنونم شما چه کتابخانه ای پیشنهاد میکنید که استفاده ازش هم ساده باشه؟

shs1377
چهارشنبه 01 مرداد 1393, 17:35 عصر
من امروز از لایبرری Android Universal Image Loader استفاده کردم اون مشکل پایین اومدن کیفیت رو نداشتم ولی متاسفانه سرعتش کمتر میشه:ناراحت: در حالی که من میخوام بیشتر بشه هر چی تغییر هم توش دادم دست نشد

badname
پنج شنبه 02 مرداد 1393, 09:58 صبح
به نظر من یه سر به این بزن قشنگ بخونش کلیدی ترین نکات موجودو گفته ، اگه اینارو رعایت کرده باشی همرو فک نکنم مشکلی باشه دیگه برنامه ت به بهترین شکل ممکن باید اجرا بشه
http://developer.android.com/training/best-performance.html