ورود

View Full Version : این گزارش استیمول رو چه جوری به طور داینامیک از تو سی شارپ ایجاد کنم ؟

programerinfonet
یک شنبه 31 فروردین 1393, 09:55 صبح
سلام دوستان
من این فایل گزارش استیمول رو میخوام از داخل سی شارپ با کد (داینامیک) ایجاد کنم
اگه میشه کمک کنید ممنون میشم
تا حالا این کار رو تو استیمول انجام ندادم

118184

NasimBamdad
یک شنبه 31 فروردین 1393, 10:00 صبح
منظور از داینامیک یعنی چی ؟

با دیتاتیبل اون چیزی که می خواهی رو به Stimul پاس بده

programerinfonet
یک شنبه 31 فروردین 1393, 10:02 صبح
نه
منظورم این بود که تمام اجزای توی گزارش اعم از تکست ها خط ها و ... رو از داخل سی شارپ بسازیم

NasimBamdad
یک شنبه 31 فروردین 1393, 10:08 صبح
این طوریش رو کار نکردم . چه لزومی داره این کار ؟ اون وقت چه سودی به حال شما داره ؟!

programerinfonet
یک شنبه 31 فروردین 1393, 10:10 صبح
سودی نداره
من راهی غیز از این ندارم
چون با توجه به نوع داده ای که کاربر تو برنامه وارد می کنه شکل و محیط گزارش فرق می کنه و اگر بخوام همه ی حالت ها رو در نظر بگیرم باید حدود 30 تا گزارش طراحی کنم که منطقی نیست

NasimBamdad
یک شنبه 31 فروردین 1393, 10:12 صبح
سودی نداره
من راهی غیز از این ندارم
چون با توجه به نوع داده ای که کاربر تو برنامه وارد می کنه شکل و محیط گزارش فرق می کنه و اگر بخوام همه ی حالت ها رو در نظر بگیرم باید حدود 30 تا گزارش طراحی کنم که منطقی نیست

خودم خیلی دنبال این گشتم ، ولی پیدا نکردم . یادم میاد با Fast Report میشد Template ساخت .

منم مجبور شدم 120 نوع گزارش متفاوت طراحی کنم .

خیلی دوست دارم یاد بگیرم

aslan
یک شنبه 31 فروردین 1393, 11:23 صبح
سلام
اگه پستهای من و بگردین یک نمونه از چیزی که میخواین میتونین پیدا کنین . قبلا تو سایت گذاشتم
در ضمن من فایل گزارشتون را دیدم .... چرا اینهمه از Table استفاده کردین ؟؟؟ اصلا منطقی نیست که طراحی 120 گزارش را با کد نویسی انجام بدین .
اگه شکل گزارشاتتون زیاد با هم فرقی نداشته باشن راهکارهایی برای ادغام آنها ( استفاده مشترک از یک فایل گزارش ) احتمالا وجود داشته باشه ......
بهر حال اگر دقیق مشکلاتتون را بگین و چند نمونه از گزارشهایی که میخواین را اینجا قرار بدین احتمالا بشه بهتون کمک کرد ......
موفق باشید

programerinfonet
یک شنبه 31 فروردین 1393, 11:55 صبح
یه کاری هم که شاید بتونم بکنم اینه که همه ی گزارشارو توی یک فایل گزارش طراحی کنم و گروه بندی کنم (بلد نیستم) بعد با توجه به انتخاب های کاربر هر گروهی رو که خواستم مخفی یا نمایان کنم(بلد نیستم)
شدنیه ؟ این کار ؟

fakhravari
یک شنبه 31 فروردین 1393, 16:57 عصر
StiText tx = (r.Pages[0].Components["Text1"] as StiText);
tx.Enabled = true;