ورود

View Full Version : فایل صوتی!

aligh662000
چهارشنبه 13 اردیبهشت 1385, 14:05 عصر
قرار دادن فایل صوتی به صورتی که آدرسش hidden باشه!!!!

aligh662000
شنبه 16 اردیبهشت 1385, 12:29 عصر
شاید من یکم سؤالم و بد مطرح کردم!!!!
می خوام تو یه سایتم یه فایل صوتی بذارم که آدرسش و کاربر نتونه ببینه!! که بعد download کنه!!!!

tabib_m
شنبه 16 اردیبهشت 1385, 14:27 عصر
فکر نمیکنم بشه این کار رو کرد. هر چی باشه کدی که شما دارید استفاده میکنید ، یه جاییش باید آدرس فایل رو بیارید. و در هر حال کد Html شما قابل مشاهده س. و بنابراین آدرس فایل هم قابل مشاهده میشه.

archangel
شنبه 16 اردیبهشت 1385, 16:06 عصر
می‌تونی یه فایل فلش درست کنی که فایل‌های صوتی روی سرورت رو برات play می‌کنه.

tabib_m
شنبه 16 اردیبهشت 1385, 16:17 عصر
بازم میشه سرسش رو در اورد، با برنامه ی swf decompeiler (البته اگه درست نوشته باشم) میشه فایل swf رو decompeil کرد. و در نتیجه باز هم میشه سرس رو دید. البته به هر حال به درد بخوره.

ولی آیا در صورت استفاده از این راه ، باید برای هر صوت ، یک فایل swf ساخت؟ یا این که خودش میتونه از برنامه بگیره و اجرا کنه؟

aligh662000
شنبه 16 اردیبهشت 1385, 19:21 عصر
می‌تونی یه فایل فلش درست کنی که فایل‌های صوتی روی سرورت رو برات play می‌کنه.
سوال چندتا شد!!!! :قهقهه:
منظورت استفاده از فلش چیه؟ استفاده از تگه object؟
در اون صورت که باز آدرسش معتوم میشه!!!؟
و اگه راه شما درست باشه!!
تبدیلی فایله صوتی به فلش برنامه خاصی داره؟

archangel
شنبه 16 اردیبهشت 1385, 22:40 عصر
این که با swf decompiler بشه آدرس فایل صوتی‌ای رو که در فایل فلش‌ات play می‌کنی به دست آورد یا نه رو نمی‌دونم. باید امتحان کنی. شایدم نشه. اگه نشه که بهتر. اما جدای این، جدیداً می‌شه فایل swf رو هم protect کرد که نشه تو این برنامه‌ها بازش کرد.

اما نیازی نیست شما برای هر فایل صوتی‌ات یه فایل swf بسازی. منظور من از استفاده از swf این نبود که خود فایل صوتی رو داخل فایل swf بگذاری. اگرچه این کار هم شدنیه. اما در این حالت شما دیگه فایل صوتی جدایی نداری که کاربر بخواد آدرس‌شو پیدا کنه و از روی سایت‌ات دانلودش کنه. چون فایل صوتی‌ات داخل فایل فلش‌اته. اگرچه حسن این کار اینه که فایل صوتی عملاً در داخل فایل فلش گنجونده شده و به این آسونی‌ها نمی‌شه بکشیش بیرون (ولی باز هم برنامه‌هایی هستن که فایل‌های صوتی درون کلیپ‌های فلش رو از دل فایل فلش می‌کشن بیرون!!)، اما ایرادش اینه که اولاً حجم فایل فلش‌ات می‌ره بالا و باید کامل دانلود بشه تا بعد play کنه و شما مجبوری براش یه preloader هم بنویسی! عیب دیگه‌اش اینه که برای هر کدوم از فایل‌های صوتی‌ات باید یه فایل فلش جدا بسازی و مهمتر از همه این که فایل صوتی‌ات، به صورت stream ای قابل پخش نیست.

به جای این کارها شما کافیه یه فایل فلش درست کنی که فایل‌های صوتی رو play می‌کنه. یعنی یه Audio Player با فلش بسازی و بعد مسیر فایل‌های صوتی‌ات رو بهش بدی تا برات play کنه. این کار شدنیه و منظور من هم این راه بود نه راه اول. مزیت‌اش اینه که باهاش می‌تونی هر فایل صوتی‌ای رو که داری play کنی و فایل صوتی‌ات هم نیازی نیست داخل خود این فایل فلش باشه. لذا حجم Flash Audio Player ات کم می‌شه و سریع دانلود می‌شه. به علاوه می‌تونی باهاش تمامی فایل‌های صوتی‌ات رو play کنی و مهمترین مزیت‌اش هم اینه که می‌تونی باهاش فایل‌های صوتی رو به صورت stream ای play کنی. به طوری که نیازی نیست ابتدا کل فایل صوتی هم دانلود بشه تا بعد play کنه. البته طبعاً پخش صدا در سرعت پایین اینترنت پیوسته نخواهد بود.

tabib_m
شنبه 16 اردیبهشت 1385, 23:06 عصر
آدرس فایل رو چجوری میشه به برنامه داد؟ اگه باید از بیرون بگیره ، که باز هم آدرس نمایش داده شد، و اگه قراره توی خودش باشه (آدرس رو میگم) ، که اینجوری باید برای هر فایلی ، یک دونه swf درست کرد. که در این صورت هم کار مشکل میشه.
اصلا به طور کلی ، صوتی که داره از کامپیوتر پخش میشه ، یعنی قابل ضبط کردن هم هست. همین
این یک مسئله ی کاملا منطقی ه . فکر نمیکنم چاره ای داشته باشه. مثل عکسی میمونه که توی کامپیوتر دیده میشه ، و طبعا قابل ضبط کردن هم هست.

archangel
یک شنبه 17 اردیبهشت 1385, 23:44 عصر
ای بابا! شما چقدر سخت می‌گیری!
بله. واقعیت اینه که چیزی که اومد به کامپیوترت، دیگه کارش ساخته است و می‌شه ضبطش کرد! به هیچ وجه من الوجوه هم نمی‌تونی از این کار جلوگیری کنی که کاربر، فایل‌ات رو ذخیره نکنه! اگه عکس باشه در بدتریت حالت می‌شه capture اش کرد! اگه فایل صوتی باشه در بدترین حالت می‌تونی خروجی کارت صوتی‌ات رو به ضبط صوت وصل کنی و اون آهنگ یا موزیک رو ضبط کنی!

اما مساله اینه که اگه بخوایم اینطوری فکر کنیم، هیچ سایتی نباید ساخته بشه و تو دنیا هیچ کسی نباید به راه‌اندازی سایت تمایل داشته باشه!

برای بحث فایل صوتی هم، شما آدرس فایل رو از داخل یک فایل فلش می‌دی، نه از داخل صفحه‌ی وب‌ات. بدین صورت که یه فایل فلش دیگه می‌سازی که به عنوان browser ازش استفاده می‌شه و لیست موزیک‌ها رو به کاربر نشون می‌ده. وقتی هم کاربر هر موزیک رو می‌خواد play کنه و دگمه‌ی play ای رو که در فایل فلش‌ات در نظر گرفتی کلیک می‌کنه، شما اون فلش audio playerات رو صدا می‌کنی و فایل صوتی را بهش می‌دی تا برات پخش کنه. منتهی چون همه‌ی اینها داخل فایل فلش اول انجام می‌شه، کاربرهای عادی متوجه نمی‌شن که اینها دو فلش هستن و نه یک فلش. مزیت این کار هم اینه که با بسیاری از برنامه‌های Flash Saver که فایل‌های فلش داخل صفحات وب رو save می‌کنن، نمی‌شه اون فلش تویی رو save کرد و فلش بیرونی رو save می‌کنن. لذا نه فلش audio player دستش میوفته و نه فایل صوتی!

سخت نگیر. حالا دو نفر هم برن فایل‌ات رو دانلود کنن! شما اگه قضیه اینقدر برات حساسیت داره که نکنه کسی فایل‌هاتو دانلود کنه، چرا اصلاً می‌خوای سایت راه بندازی!! :چشمک:

(توجه: سوء تفاهم نشه‌ها! مخاطب من در این صحبت آقای tabib_m هست که هی ایراد می‌گیره و کار رو سخت می‌کنه!

aligh662000
دوشنبه 18 اردیبهشت 1385, 09:06 صبح
آقا مرسی با اینکه 2تا فایله من ارزش این همه دردسر و نداره اما راه خوبیه!!!
به هر حال به هیج وجه نمی شه جلوی دزدی رو کامل گرفت فقط میشه یه کم سخت ترش کرد!!