ورود

View Full Version : آپدیت نرم افزار

darrudi
دوشنبه 01 اردیبهشت 1393, 12:59 عصر
سلام دوستان

من میخوام نرم افزار قابلیت بروز رسانی داشته باشه و مراحلی رو هم انجام دادم (فهمیدن نسخه جدید در هاست دانلود exe جدید..) فقط مشکلی که هست اینه من از برنامه اصلیم برای دانلود نسخه جدید استفاده میکنم و میخوام جایگزین همین برنامه و exe خودم بشه و این امکان نداره که هنگام دانلود بیاد جایگزین خودش بشه چه راه حلی پیشنهاد میکنید.

یوسف زالی
دوشنبه 01 اردیبهشت 1393, 13:02 عصر
سلام.
برنامه اعلان ازسر گیری کنه.

darrudi
دوشنبه 01 اردیبهشت 1393, 13:34 عصر
سلام.
برنامه اعلان ازسر گیری کنه.
منظورتون رو کامل بگید . البته موقع دانلود شدن exe اجازه داده نمیشه که دانلود بشه و جایگزین بشه ... ؟

یوسف زالی
دوشنبه 01 اردیبهشت 1393, 13:43 عصر
واضحه.
برنامه باید با نام دیگری کنار برنامه اصلی ذخیره بشه، برنامه اصلی اعلان ازسر گیری کنه. برنامه اصلی برنامه ی کوچیکی رو ران می کنه که مسوولیت انجام آپدیت رو داره. برنامه آپدیتر برنامه اصلی رو کیل می کنه. اون رو حذف می کنه. برنامه دانلود شده رو تغییر نام به برنامه اصلی می ده. اون رو ران می کنه و خودش رو می بنده.
تمام.

*جیگرم*
دوشنبه 01 اردیبهشت 1393, 16:02 عصر
ضمن تشکر از توضیحات مدیر محترم؛
یه راهی که بنده از اون استفاده می کنم، اینه که exe برنامه کار چک کردن آپدیت، دریافت و ذخیره سازی و در نهایت اجرای اون رو بعهده داره. مثلا شما میتونید برنامه اصلی (exe) رو با هر پسوندی که می خواهید مثلا dll در کنار برنامه اجرایی قرار داده و هر دفعه اجراش کنید و اگر آپدیت جدید داشتید اون را با قبلی جایگزین و سپس اجرا کنید.