ورود

View Full Version : سوال: مشکل در زمینه WEB و WORD

as987498749874
دوشنبه 01 اردیبهشت 1393, 18:59 عصر
با سلام خدمت دوستان،
وقتی از وب بروزر استفاده می کنم پس از ورود به یک سایت خاص و وارد کردن یوزر و پس و کد امنیتی وارد پنل میشم.
چند لینک وجود داره که با تغییر آدرس در Nagative2 وارد اون قسمت میشه که راحته، اما بعضی جاها برای ثبت نام تغییر آدرسی بوجود نمیاد و ثبت نام بر اساس یک سیکل و روال خاصی انجام میشه که مشکلش استفاده از جاواست.
یعنی برای ثبت نام در همان پنل از سیکل جاوا استفاده شده و باید مثل یک یوزر با سیستم کار کرد تا روال پیش برود.

به عنوان مثال درصورتی که از طریق سورس وب یک استان از لیست کمبو انتخاب شود شهرستان های آن لود نمی شود و فقط باید عمل کلیک روی کمبو صورت پذیرد تا لیست شهرستان ها لود شود.

فکر کنم خیلی دیگه واضح شد، حالا برای کنترل این قسمت از طریق وی بی چه میشه کرد؟

یک صفحه است که سامانه ثبت درخواست سوخت رو کنترل میکنه، اکثر قسمتهاش با لینک کار میکنه، اما برای درخواست جدید وقتی از لیستی نوع کاربرد سوخت انتخاب میشه باید روی دکمه ای کلیک کرد که جالبه . چون لینک دکمه با لینک خود صفحه حاضر یکی هست اما بعد کلیک صفحه جدیدی باز میشه که همش بر اساس جاواست

اگه بشه کل سیکل کاری که مشخصه رو با نرم افزار کنترل کرد خیلی خیلی راحت میشه، دوستان لطفا نظرشونو بگن

SlowCode
پنج شنبه 04 اردیبهشت 1393, 01:00 صبح
اگه ممکنه لینک سایت و صفحه مورد نظر رو بده تا تست کنم.
اگه اینجا نمیتونی تو پیام خصوصی بده.

تا نبینیم و تست نکنیم که جوابی نمیتونیم بدیم!

as987498749874
پنج شنبه 04 اردیبهشت 1393, 12:13 عصر
مرسی

مشکلی که داره چون رمز و پسورد دریافت سوخت باید به تایید یک مرجع دولتی برسه و بعد فعال بشه و اطلاعات سوخت خیلی محرمانه است از قرار دادنش معظورم

ایا راهی هست که تمام صفحاتش (پنل خودم) رو ذخیره کنم و بعد بفرستم!

http://www.tejaratasan.ir