ورود

View Full Version : سوال: مشکل در print گزارش landscope در StimulSoft

spider21
سه شنبه 02 اردیبهشت 1393, 12:44 عصر
با سلام خدمت همه اساتید
من تو فرمم برای گزارش گیری از ابزار StimulSot استفاده میکنم و یکی از صفحات گزارشم در Designer stimulsof به صورت landscope طراحی شده و در قسمت کد نیز به صورت زیر تنظیمات page رو انجام دادم ولی وقتی میخوام print انجام بدم صفحه یه صورت portair چاپ میشه با توجه به اینکه تو تنظیمات Dialog Printer در قسمت ّFinishing وقتی Orientioan رو رو حالت portrair تنظیم شده و قتی به landscope تغییر میدم گزارش به صورت landscope چاپ میشه
لطفا کمک کنید

string applicationDirectory = Server.MapPath("~/Reports");
string reportFileName = applicationDirectory + "\\DriversMissionOrders.mrt";
report.Load(reportFileName);
report.Dictionary.Variables["ThirdDriverFather"].Value = ThirdDriver.JobRotation.Employee.FatherName.ToStri ng();
report.Dictionary.Variables["ThirdDriverName"].Value = ThirdDriver.JobRotation.Employee.FirstName.ToStrin g();
foreach (StiPage page in report.Pages)
{
page.Orientation = StiPageOrientation.Landscape;
page.Margins.Top = 0;
page.Margins.Bottom = 0;
page.Margins.Left = 0;
page.Margins.Right = 0;
page.PaperSize = System.Drawing.Printing.PaperKind.A4;
}
StiOptions.Engine.FullTrust = false;
report.Render();
StiWebViewer1.Report = report;

aslan
سه شنبه 02 اردیبهشت 1393, 16:30 عصر
سلام
دوست عزیز تنظیماتی که در استیمول انجام میدین مربوط به ایجاد گزارش میباشد و نه چاپ آن
وقتی گزارش را بصورت landscape طراحی کردین و دستگاه پرینتر را روی Portrait تنظیم کردین بدیهی است که حاشیه های کناری گزارشتون پرینت نخواهد شد
.........

spider21
سه شنبه 02 اردیبهشت 1393, 16:48 عصر
سلام
دوست عزیز تنظیماتی که در استیمول انجام میدین مربوط به ایجاد گزارش میباشد و نه چاپ آن
وقتی گزارش را بصورت landscape طراحی کردین و دستگاه پرینتر را روی Portrait تنظیم کردین بدیهی است که حاشیه های کناری گزارشتون پرینت نخواهد شد
.........

سلام
مشکل من اینکه نمیخوام کاربر دستی تنظیمات گزارش در قسمت Dialog Printer به صورت دستی بره و تنظیم کنه و با استفاده از کد oriantion مربوط را به landscope تغییر بدیم