ورود

View Full Version : اتصال فایل متنی فارسی به اندروید

lastcoder
سه شنبه 02 اردیبهشت 1393, 13:10 عصر
دوستان سلام
من تو پروژه ام می خوام یک متن فایل text فارسی رو به وسیله inputStream داخل یک textView بریزم اما تکست ویو اطلاعات رو بد نشون میده که احتمالا از unicode باشه اما نمیدونم چطور utf-8 کنم. از راهنمائیتون متشکرم.

#root#
سه شنبه 02 اردیبهشت 1393, 19:36 عصر
توی کامپیوتر موقع save as کردن توی پینجره باز شده پاییناش گزینه encoding موجوده (notepad)

lastcoder
سه شنبه 02 اردیبهشت 1393, 20:30 عصر
توی کامپیوتر موقع save as کردن توی پینجره باز شده پاییناش گزینه encoding موجوده (notepad)

اینو که خودم هم می دونم منظورم نمایش فایل توی اندروید هستش چون متن رو بد نشون می ده

#root#
سه شنبه 02 اردیبهشت 1393, 21:14 عصر
پس دارید از api 11 به پایین استفاده میکنید که از زبان فارسی پشتیبانی نمیکنه و اگه اسرار بر استفاده از این api دارید میتونید مشکلتون رو با کلاس Persian Reshape حل کنید. جستجو کنید قبلا در موردش سوال و جواب شده توی انجمن.

lastcoder
سه شنبه 02 اردیبهشت 1393, 21:58 عصر
بله ممنون اما هیچ راهی برای اینکه اینو در api های پائین تر نشون بدم بدون استفاده از reshaper نیست؟ چونکه reshaper خیلی از سرعت اجرای برنامه کم میکنه

abbasalim
چهارشنبه 03 اردیبهشت 1393, 11:02 صبح
پس دارید از api 11 به پایین استفاده میکنید که از زبان فارسی پشتیبانی نمیکنه و اگه اصرار :عصبانی++:بر استفاده از این api دارید میتونید مشکلتون رو با کلاس Persian Reshape حل کنید. جستجو کنید قبلا در موردش سوال و جواب شده توی انجمن.

البته گوشی هایی که داخل ایران هستن نسخه های 2 شون هم فارسی رو پشتیبانی میکنن و خیلی کم پیش میاد فارسی نگیرن