View Full Version : مراحل استاندارد ویرایش
helpsos
سه شنبه 02 اردیبهشت 1393, 17:13 عصر
سلام به همه
فرض بر این است که در یک لیست اطلاعات را به کاربر نشان می دهیم و برای هر ردیف هم یک دکمه برای ویرایش داریم.
حالا
بعد از اینکه کاربر اطلاعات را ویرایش کرد و در بانک ذخیره شد آیا باید مجدداَ لیست اطلاعات را به کاربر نشان دهیم (یعنی دوباره لیست رو از بانک واکشی کنیم)تا تغییرات را ببیند
و یا
اینکه راه حل دیگری دارد که فقط همان ردیفی که ویرایش شده را در لیست تغییر دهیم (مثل کارهایی که با dataTable در ado.net انجام می دادیم و فقط همون ردیف را اطلاعاتش را ویرایش میکردیم و نشون می دادیم تا نخواهیم کل لیست رو دوباره از بانک واکشی کنیم)
؟؟
با تشکر
ali_autumnal
پنج شنبه 04 اردیبهشت 1393, 23:50 عصر
خوب آره میشه. با استفاده از Jquery دیتارو به سرور ارسال کنید و پس از دریافت پاسخ فقط سطر مورد نظر رو آپدیت نمائید.
کافیه id رکورد مورد نظر رو در مثلا data-id دکمه ذخیره کنید و زمانی که کاربر برروی دکمه کلیک کرد دیتا رو به سرور ارسال کنید و پس از دریافت پاسخ بااستفاده از همین id سطر مورد نظر رو آپدیت کنید.
helpsos
شنبه 06 اردیبهشت 1393, 11:21 صبح
با سلام
ممنون از پاسخ ولی ...
خب حالا چطوری فقط سطر رو آپدیت کنم چون من یک list آوردم برای نمایش اطلاعات؟
ali_autumnal
یک شنبه 07 اردیبهشت 1393, 19:04 عصر
پس از پاسخ از سمت سرور باید سطر رو آپدیت کنید.
در حقیقت شما هنگام نمایش داده برای اولین بار بایستی لیستی از داده ها رو از سرور بگیرید و نمایش بدید.
پس از آنکه کاربر یک سطر رو انتخاب کرد و کلیک کرد شما فقط دیتای این سطر رو به سرور ارسال کنید و پس از پاسخ سطر مورد نظر رو آپدیت کنید.
پاسخ میتونه فقط یک نمونه از همون لیست باشه
minaforotan
دوشنبه 08 اردیبهشت 1393, 01:26 صبح
سعی کنید تمام تفکرات ado.net و از ذهنتون بیرون ببرید
یک لیست نمایش داده میشه
سطر مورد نظر برای ویرایش انتخاب میشه
اکش ادیت با ای دی مورد نظر فراخوانی میشه
حالا یک اکشن دیگر که همان ای دی را میگیرد و کل اطلاعات را نمایش میدهد (لیستی با یک ایتم) نمایش داده میشود
helpsos
دوشنبه 19 خرداد 1393, 17:19 عصر
سلام
در این مورد آیا شما کدی دارین که راهنمایی کنین؟
راسش من اینو برای پروژه پایان ترمم می خوام و به استادم که نشون دادم چون قبلا تو win Form اینا رو دیده اینجا هم به من گیر داد و گفت حتما دفعه بعد باشه؟
sunn789
سه شنبه 20 خرداد 1393, 10:22 صبح
خوب آره میشه. با استفاده از Jquery دیتارو به سرور ارسال کنید و پس از دریافت پاسخ فقط سطر مورد نظر رو آپدیت نمائید.
کافیه id رکورد مورد نظر رو در مثلا data-id دکمه ذخیره کنید و زمانی که کاربر برروی دکمه کلیک کرد دیتا رو به سرور ارسال کنید و پس از دریافت پاسخ بااستفاده از همین id سطر مورد نظر رو آپدیت کنید.
میشه یه کد بگذارید تا اطلاعات رو با Ajax یا Jqury یا Json و -اگر هر سه راهنمایی کنید ممنون میشم بیشتر - از سمت سرور بگیریم ، ادیت کنی و بفرستیم و توضیحش رو هم بفرمایید دیگه خیلی شرمنده میشم من قدیما با AJax که توی WebForm بود یه کمی کار میکردم اما توی MVS کلاً بحثش فرق میکنه توی استفاده از این سه مقوله واقعآ زانی که قرار باشه با دیتابیس کار کنی مشکل دارم ،
هر چه بیشتر راهنماییم کنید یا لینکی رو بگذارید تا کمک کنه ممنون میشم البته مثلاً read data by jqury رو توی google سرچ کردم اما بازه نشد:گیج:
kavayo
جمعه 23 خرداد 1393, 09:45 صبح
به لینک های زیر مراجعه کنید:
http://www.codeproject.com/Articles/124541/Working-on-JSON-objects-in-jQuery-and-MVC
http://www.codeproject.com/Tips/692832/Simple-Way-of-Using-SQL-DataTables-to-JSON-in-MVC
helpsos
چهارشنبه 04 تیر 1393, 15:59 عصر
سلام دوستان
من از کد زیر برای ویرایش یک سطر استفاده کردم ولی بهم جواب نمیده کسی می تونه راهنمایی کنه که کجارو اشتباه رفتم
اول این که اطلاعات را با Table نمایش دادم و اینکه برای هر سطر هم یک id تعریف کردم به شکل زیر:
<tr id="Row-@item.PhoneId"> <td>@item.PhoneType.PhoneTypeName</td> <td>@item.PhoneNumber</td> <td>@item.PhoneAddress</td> <td> <span rel="tooltip" id="@item.PhoneId" contextmenu="@item.PhoneType.PhoneTypeName" title="حذف" class="glyphicon glyphicon-trash delete-class nodecoration"></span> <span rel="tooltip" id="@item.PhoneId" title="ویرایش" class="glyphicon glyphicon-edit edit-class nodecoration"></span> </td> </tr>
بعد داخل کنترلر هم اومدم و یه پارشال ویو که دارای کد زیر است رو فراخوانی کردم با همون دستور return PartialView("name",data)
این هم کد پارشال ویو:
@model Partak.ViewModels.UpdateRowPhoneNumberViewModel
<td>@Model.PhoneTypeName</td> <td>@Model.PhoneNumber</td> <td>@Model.PhoneAddress</td><td> <span rel="tooltip" id="@Model.PhoneId" contextmenu="@Model.PhoneTypeName" title="حذف" class="glyphicon glyphicon-trash delete-class nodecoration"></span> <span rel="tooltip" id="@Model.PhoneId" title="ویرایش" class="glyphicon glyphicon-edit edit-class nodecoration"></span></td>
در فرمی هم که اطلاعات را ویرایش می کنم از کد زیر استفاده شده :
@using (Ajax.BeginForm("EditPhoneNumber", "Phone",
new AjaxOptions
{
HttpMethod = "POST",
InsertionMode = InsertionMode.Replace,
UpdateTargetId = "Row-" + @Model.PhoneId
}, new { @class = "modal-dialog",id="EditPhoneNumberForm" }))
اطلاعات جدید در بانک ذخیره میشه ولی به روزرسانی روی جدول انجام نمیشه و
ولی نمیدونم چرا بهم جواب نمیده؟
خواهشا کمک کنید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.