View Full Version : ساخت خروجی برنامه طراحی شده با C#.net/ قابل نصب بر روی ویندوز
pc3enter
سه شنبه 02 اردیبهشت 1393, 18:12 عصر
سلام من یه برنامه با سی شارپ .نت توی ویژوال استودیو با بانک اطلاعاتی sql طراحی کردم حالا میخوام تبدیلش کنم به یه فایل نصبی که بر روی هر سیستمی نصب شود از چه نرم افزار استفاده کنم + آموزش ///یا توی همون ویژوال میشه فایل نصبی درست کرد؟ آموزش بفرستید ممنونم
amir.yousefi
سه شنبه 02 اردیبهشت 1393, 19:01 عصر
سلام دوست عزیز
این ویدئوی آموزشی رو همین الآن برات ساختم.امیدوارم که به دردت بخوره.فقط کیفیت صداش جالب نیست.
فیلم آموزشی رو از اینجا (http://uplod.ir/7uo512g1qrix/setup.wmv.htm)می تونی دانلود کنی.
teralone
سه شنبه 02 اردیبهشت 1393, 20:21 عصر
با سلام دوستان عزیز منم همین مشکل رو دارم با این روش درست میشه ؟ من بانک رو با خود برنامه 2012 sql server درست کردم و با استفاده از linq دارم باهاش کار میکنم
چطوری میتونم این برنامه رو روی کامپیوتر های دیگه اجرا کنم ؟ حتی کامپیوتر هایی که Sql نصب ندارن ! بعد شکل ادرس دهی خاصی میخواد برای دیتابیس اخه تو linq من جایی ادرس ندادم بهش
ممنون میشم
amir.yousefi
سه شنبه 02 اردیبهشت 1393, 21:21 عصر
ببین عزیز
تکنولوژی لینک خیلی خیلی کارو ساده کرده!توی کد نویسی ها نیازی به آدرس دهی مثل ADO.NET نداری.منم داخل فیلم آموزشی با لا دقیقا از تکنولوژی لینک استفاده کردم.اگه می خوای برنامت با مشکل نصب SQL مواجه نشه،از SQL نسخه express استفاده کن که داخل خود ویژوال استادیو هستش.اگه از همون استفاده کنی و مثل فیلم آموزشی بالا پیش بری،توی ستاپ قسمتی رو آموزش دادم که برنامه های پیش نیازو به فایل ستاپ اضافه می کنی و با نصب خود برنامه،برنامه SQL Expressهم نصب میشه.به همین راحتی!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.