ورود

View Full Version : تغییر پیغام های پیشفرض model validation

bestirani2
چهارشنبه 03 اردیبهشت 1393, 19:24 عصر
سلام دوستان
راهی هست که بشه پیغام پیشفرض برای model validation تنظیم کرد؟
منظورم اینه هر دفعه نیایم بگیم ErrorMessaged یا ErrorMessageResourceType رو تعریف کنیم

itsurge
پنج شنبه 04 اردیبهشت 1393, 09:06 صبح
jQuery.extend(jQuery.validator.messages, { required: "پر کردن این فیلد الزامیست ",
remote: "Please fix this field.",
email: "Please enter a valid email address.",
url: " لطفا آدرس وب معتبر وارد نمایید",
date: "Please enter a valid date.",
dateISO: "Please enter a valid date (ISO).",
number: "لطفا فقط عدد وارد نمایید",
digits: "Please enter only digits.",
creditcard: "Please enter a valid credit card number.",
equalTo: "Please enter the same value again.",
accept: "Please enter a value with a valid extension.",
maxlength: jQuery.validator.format("Please enter no more than {0} characters."),
minlength: jQuery.validator.format("Please enter at least {0} characters."),
rangelength: jQuery.validator.format("Please enter a value between {0} and {1} characters long."),
range: jQuery.validator.format("Please enter a value between {0} and {1}."),
max: jQuery.validator.format("Please enter a value less than or equal to {0}."),
min: jQuery.validator.format("Please enter a value greater than or equal to {0}.")
});
این رو امتحان کن ببین میشه

bestirani2
پنج شنبه 04 اردیبهشت 1393, 09:13 صبح
بعید میدونم بشه. چون الویت inline از این بالاتر هست. از طرفی این فقط تحت کلاینت هست و بره سمت سرور پیغام قبلی رو نشون میده.

itsurge
پنج شنبه 04 اردیبهشت 1393, 09:23 صبح
این کار کمی دردسر داره ولی اگه دوست داری این هم جوابت http://stackoverflow.com/questions/6214066/how-to-change-default-validation-error-message-in-asp-net-mvc

bestirani2
پنج شنبه 04 اردیبهشت 1393, 09:26 صبح
این کار کمی دردسر داره ولی اگه دوست داری این هم جوابت http://stackoverflow.com/questions/6214066/how-to-change-default-validation-error-message-in-asp-net-mvc
این رو امتحان کردم قبلا
این پیغام های پیشفرض که بر اساس نوع پروپرتیز ها داده میشه رو عوض میکنه نه پیغام ها مربوط به Atributte ها

itsurge
پنج شنبه 04 اردیبهشت 1393, 09:44 صبح
بعید میدونم بشه. چون الویت inline از این بالاتر هست. از طرفی این فقط تحت کلاینت هست و بره سمت سرور پیغام قبلی رو نشون میده.

خوب مایکروسافت این پیغام ها رو از داخل فایل js مربوط میاره و احتمالا کار می کنه به شرطی که شما سمت سرور برای
ErrorMessaged پیغام نداده باشی در ضمن یک راه دیگه هم هست اونم تعریف یک class دیگه با ارث بری از کلاس Atributte و نوشتن Atributte سفارشی خود و استفاده در همه پروژه هست

bestirani2
پنج شنبه 04 اردیبهشت 1393, 09:51 صبح
خوب مایکروسافت این پیغام ها رو از داخل فایل js مربوط میاره و احتمالا کار می کنه به شرطی که شما سمت سرور برای
ErrorMessaged پیغام نداده باشی در ضمن یک راه دیگه هم هست اونم تعریف یک class دیگه با ارث بری از کلاس Atributte و نوشتن Atributte سفارشی خود و استفاده در همه پروژه هست

پیغام رو به صورت inline مینویسه برای هر کدوم. این راه رو امتحان کردم. این رو هم امتحان کردم. مشکلم این بود یک سری از کلاس ها Sealed بود ولی اونهایی که نبود رو تغییرات رو اعمال کردم.

sanay_esh
پنج شنبه 04 اردیبهشت 1393, 21:03 عصر
شما براحتی میتوانید با DataAnnotation روی مدل خود تمامی پیامهای سیستم و اعتبارسنجی را مدیریت نمائید.

Custom DataAnnotation هم هست که بسیاری از امکانات مفید را ارائه میدهد.

bestirani2
پنج شنبه 04 اردیبهشت 1393, 21:06 عصر
شما براحتی میتوانید با DataAnnotation روی مدل خود تمامی پیامهای سیستم و اعتبارسنجی را مدیریت نمائید.

Custom DataAnnotation هم هست که بسیاری از امکانات مفید را ارائه میدهد.

من قصدم تغییر پیغام پیشفرض
DataAnnotation ها هست. به بیان دیگه نمیخوام هر بار مقدار دهی کنم پیغامش رو