View Full Version : چرا دانلود و نصب بعضی برنامه ها اول نیاز به دانلود و اجرای یه برنامهء دانلودر داره؟
eshpilen
پنج شنبه 04 اردیبهشت 1393, 12:28 عصر
قدیما از این موارد زیاد نبود، ولی الان خیلی سایتهای دانلود و جاهای دیگه میری یه برنامه ای رو میخوای دانلود کنی اول یه برنامهء دانلودر (طبیعتا درمقابل برنامهء اصلی اکثرا کم حجمه) رو باید دانلود کنی و بعد اجراش که میکنی شروع به دانلود برنامهء اصلی میکنه.
چرا؟
الان زیاد شده اینطوری.
من معمولا اینطور موارد از خیرش میگذرم چون هم مشکوک میزنه و هم اینکه خیلی موارد ممکنه بخاطر تحریم از اونور یا فیلتر از اینور، دانلود برنامهء اصلی مقدور نشه.
syntiberium
پنج شنبه 04 اردیبهشت 1393, 15:36 عصر
من معمولا اینطور موارد از خیرش میگذرم چون هم مشکوک میزنه و هم اینکه خیلی موارد ممکنه بخاطر تحریم از اونور یا فیلتر از اینور، دانلود برنامهء اصلی مقدور نشه.
به برنامه های شناخته شده اعتماد کن چون اگه مشکل جاسوسی داشته باشند فورا کشف می شه و آبروشون رو می برند مثل انگری بردز که کشف شد nsa توش جاسوس گذاشته بوده . مشکل دوم رو هم من همیشه با freegate حل می کنم .
eshpilen
جمعه 05 اردیبهشت 1393, 17:00 عصر
من میخواستم علت فنیش رو بدونم.
البته خودم فکر میکنم شاید یک دلیلش اینه که پلتفرم و پیشنیازهای کاربر رو اول شناسایی کنه و بر این اساس اقدام به دانلود نصب نسخهء مناسب کنه یا درصورت نیاز دستورالعملی به کاربر بده. چون خیلی کاربران که بقدر کافی حرفه ای نیستن شاید اقدام به دانلودهای اشتباه یا بیهوده میکنن.
یک دلیل دیگرش هم شاید همون بحث کنترل بهتر جهت ایجاد محدودیت و جلوگیری از دور زدن تحریم و این حرفا باشه که کاربران نتونن به راحتی با یک فیلترکشن، تحریم رو دور بزنن. البته این رو که شما گفتی میشه راحت دور زد (ولی در بعضی موارد هم به این راحتی نمیشه شاید و هر فیلترشکنی هم به این راحتی و برای همه قابل کانفیگ بصورت کلی در سیستم نیست).
یک دلیل دیگر هم میتونه جمع آوری اطلاعات آماری بیشتر از کاربران و شاید تاحدی فضولی و سوء استفاده و نقض Privacy کاربران باشه. حالا این اطلاعات شاید برای کاربردهای تجاری ای چیزی استفاده بشه.
Delphi Coder
شنبه 06 اردیبهشت 1393, 23:47 عصر
این Downloader ها یا به عبارتی Online Installer ها کمک میکنند تا شما صرفا اون چیزی رو که می خواید نصب کنید رو دانلود کنید.
در مواردی که چند نسخه جدا برای سیستم عاملهای مختلف وجود داشته باشه درصد بالایی از کاربران قادر به تشخیص 32 یا 64 بیتی بودن و انتخاب صحیح دانلود نیستند.
یک سری برنامه ها ممکنه نیاز به پیش نیازهایی مثل .NET FrameWork یا Visual C++ 200x RunTimes یا DirectX یا OpenGL ..... داشته باشند این Installer ها سیستم رو چک میکنند و فقط در صورتی که اونها رو نداشته باشید دانلود میکنند.
سازندگان نرم افزار مطمئن هستند که این Installer ها هر زمانی که اجرا بشن آخرین نسخه رو نصب خواهد کرد نه مثلا نسخه دانلود شده در 2 سال قبل رو.
با بهینه شدن اجزای دانلود در مصرف پهنای باند هم برای مشتری و هم برای سرورهای خودشون صرفه جویی میشه.
امکانی رو به وجود میارند تا سازنده نرم افزار تعداد واقعی نصب نرم افزار که توسط Installer انجام شده رو شمارش کنند.
منبع: http://superuser.com/questions/381143/what-are-these-online-installers-for
پ ن:
خود Installer ها با توجه به اینکه سرویس محدودی ارائه میدهند نیاز چندانی به به روز رسانی مداوم ندارند و یک Installer سالهای سال قادر به نصب بدون عیب و نقص آخرین نسخه نرم افزار خواهد بود.
eshpilen
یک شنبه 07 اردیبهشت 1393, 07:52 صبح
آفرین :تشویق:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.