View Full Version : کار
marziehk
پنج شنبه 04 اردیبهشت 1393, 17:56 عصر
با سلام و احترام
ببخشید دوستان من یه ساله که فارغ التحصیل شدم (در رشته نرم افزار) و میخواستم وارد محیط کار بشم، ولی نمیدونم در حال حاضر نیاز بازار چیه و بهتره چه نرم افزار هایی رو یاد بگیرم و مدرک بگیرم.و در کل بهتره از کجا شروع کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
parvizwpf
چهارشنبه 10 اردیبهشت 1393, 22:21 عصر
اول بگید دنبال چه نوع تخصصی از نرم افزار هستید؟
marziehk
پنج شنبه 11 اردیبهشت 1393, 12:21 عصر
برنامه نویسی
میخوام ببینم، کدوم زبان رو یاد بگیرم بهتره.
تشکر از راهنماییتون
NASA's Spaceman
پنج شنبه 11 اردیبهشت 1393, 20:30 عصر
سلام
شما این زبان ها رو بلد باشی هیچ غم و غصه ای نداری که اینجا قبولم کنن و اونجا قبولم نکنن
لیست این زبان ها
1-C
2-++C
3-#C
4-SQL
5-PHP
6-mysql
7-HTML5
8-CSS3
9-ACCESS
10-Visual basic 6 (برای انجام پروژه های سال سوم دبیرستان رشته ریاضی)
11-Java
12-Android
اینا رو بلد باشی غم نداری
چون تو ایران وب نویسی سودش داره کم کم از تحت ویندوز بیشتر میشه و کاریابیش راحت تره
با سپاس Spaceman
marziehk
سه شنبه 16 اردیبهشت 1393, 14:44 عصر
تشکر از راهنماییتون
SayeyeZohor
دوشنبه 12 خرداد 1393, 16:05 عصر
delphi is the best ....
Amir 2010a
دوشنبه 12 خرداد 1393, 18:37 عصر
delphi is the best ....
Delphi is the Worst
mohamad_torabi
دوشنبه 12 خرداد 1393, 21:55 عصر
دوست عزیز بهتره با وب کار کنید چون بیشتر شرکت ها دارن کارهایی که قبلا تحت ویندوز انجام میدادن رو به وب منتقل میکنند
سوداگر
سه شنبه 13 خرداد 1393, 08:58 صبح
با سلام و احترام
ببخشید دوستان من یه ساله که فارغ التحصیل شدم (در رشته نرم افزار) و میخواستم وارد محیط کار بشم، ولی نمیدونم در حال حاضر نیاز بازار چیه و بهتره چه نرم افزار هایی رو یاد بگیرم و مدرک بگیرم.و در کل بهتره از کجا شروع کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
از استاد ریاضیمون سر کلاس پرسیدیم استاد شما جوابهای ما رو نگاه نمیکنید؟!! جواب داد اگه بخوام همه جوابها رو نگاه کنم 27 جواب مختلف می بینم :لبخند:
اینجا کمی فرق داره فروم برنامه نویس هست و غالبا در مورد برنامه نویسی اونهم از نوع #C صحبت میکنن. ولی واقعیت رو بخواهید هیچ زمینه ای به اندازه برنامه نویسی دغدغه و استرس به آدم وارد نمیشه. اگر جزو اون شهرهایی هستید که برنامه نویسی رواج داره مثل تهران و اصفهان و مشهد و ... میتونید به برنامه نویسی هم فکر کنید در غیر این صورت زمینه های دیگه مثل شبکه و امنیت اطلاعات به نظرم خیلی بهتره و کسی نمیتونه از یه رشته دیگه بیاد و با قیمت پایین کار برنامه نویسی انجام بده و بازارتون رو خراب کنه :افسرده: البته کارهای هاستینگ هم شنیدم در آمد خوبی داره اگه بتونید ریسلر شرکتهای خارجی بشین ولی تک نفره نمیشه ...
موفق باشید
mohamad_torabi
سه شنبه 13 خرداد 1393, 11:57 صبح
البته شما میتونید کار پنل پیامکی رو هم راه بندازید این روزها سود خوبی داره
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.