AliReza Vafakhah
جمعه 05 اردیبهشت 1393, 18:47 عصر
دوستان سلام
اول توضیح کامل در رابطه با برنامه ای که می خواهم تولید کنم.
برنامه حسابرسی به وضعیت بدهکار و بستانکار مشتریان.
ریز فاکتور مشتریان در جدول Tbl_SubFactor ذخیره می شود. سپس اگر مشتری در شماره فاکتور مربوطه مبلغی را پرداخت باشد ، مبلغ پرداختی در جدول Tbl_Pays ذخیره می شود.
درصورتی که مشتری وجه نقدپرداخت کند در جدول Tbl_Pays در فیلد PayPrice مبلغ ذخیره می شود ولی چنانچه مشتری چک بدهد سپس در جدول Tbl_Chek مشخصات آن فاکتور ، تاریخ ، کد مشتری ذخیره می شود.
دوستان تا اینجا مشکلی هست ؟
ترسم از پیاده سازی نهایی این است که در اطلاعات نهایی با مشکل پیش بینی نشده مواجه بشم و اطلاعات درست از DataBase استخراج نشود.
نرم افزار باید قادر باشد:
وضعیت کلی بدهکار و بستانکاری مشتری را نمایش دهد
مقدار مبالغی را که مشتری پرداخت کرده (ائم از پرداخت نقدی و چک ها) // روی این گزینه هنوز شک دارم که پیاده سازیم درست باشه.
همچنین از مشتری چک هایی دریافت می شود که شماره فاکتور ندارد و چک ها به این دلیل در جدول Tbl_Chek ذخیره می شود تا به عنوان وجه پرداختی مشتری در نظر گرفته شود.
این هم از ارتباط بین جداول ،درسته؟ (خودم فکر نکنم)
http://www.8pic.ir/images/39932295943511951642.jpg
لطفا کمک راهنمایی کنید.
اول توضیح کامل در رابطه با برنامه ای که می خواهم تولید کنم.
برنامه حسابرسی به وضعیت بدهکار و بستانکار مشتریان.
ریز فاکتور مشتریان در جدول Tbl_SubFactor ذخیره می شود. سپس اگر مشتری در شماره فاکتور مربوطه مبلغی را پرداخت باشد ، مبلغ پرداختی در جدول Tbl_Pays ذخیره می شود.
درصورتی که مشتری وجه نقدپرداخت کند در جدول Tbl_Pays در فیلد PayPrice مبلغ ذخیره می شود ولی چنانچه مشتری چک بدهد سپس در جدول Tbl_Chek مشخصات آن فاکتور ، تاریخ ، کد مشتری ذخیره می شود.
دوستان تا اینجا مشکلی هست ؟
ترسم از پیاده سازی نهایی این است که در اطلاعات نهایی با مشکل پیش بینی نشده مواجه بشم و اطلاعات درست از DataBase استخراج نشود.
نرم افزار باید قادر باشد:
وضعیت کلی بدهکار و بستانکاری مشتری را نمایش دهد
مقدار مبالغی را که مشتری پرداخت کرده (ائم از پرداخت نقدی و چک ها) // روی این گزینه هنوز شک دارم که پیاده سازیم درست باشه.
همچنین از مشتری چک هایی دریافت می شود که شماره فاکتور ندارد و چک ها به این دلیل در جدول Tbl_Chek ذخیره می شود تا به عنوان وجه پرداختی مشتری در نظر گرفته شود.
این هم از ارتباط بین جداول ،درسته؟ (خودم فکر نکنم)
http://www.8pic.ir/images/39932295943511951642.jpg
لطفا کمک راهنمایی کنید.