View Full Version : vpn کاهش پینگ
armin47
جمعه 05 اردیبهشت 1393, 23:45 عصر
سلام
دوستان می خواستم سرویس vpn کاهش پینگ را اندازی کنم ولی نمی دونم چطوری و جریانش چیه ممنون میشم دوستان کمکی به بند بکنند .
hghyami
شنبه 06 اردیبهشت 1393, 14:25 عصر
منظورتون از کاهش ping چی هست؟؟؟؟؟
armin47
شنبه 06 اردیبهشت 1393, 17:40 عصر
یک سری چیز پی ان که پینگ تایم شما رو در بازی می یاره پایین و مجاز هم هست چون فیلتر هارو باز نمی کنه
hghyami
شنبه 06 اردیبهشت 1393, 18:25 عصر
اینی که شما گفتی من نمیفهمم. ping به این چیزی که شما میگی چه ربطی داره؟؟ میشه واضح تر توضیح بدید!!
armin47
شنبه 06 اردیبهشت 1393, 18:55 عصر
بله
این وی پی ان ها رو وقتی بهش کانکت میشوید پینگ شما در بازی کاهش پیدا میکنه مثلا وقتی بازی dota 2 میرید پینگ من 300 هست که با کانکت شدن به این وی پی .ان ها پینگ میاد رو 140 مثلا .
armin47
یک شنبه 07 اردیبهشت 1393, 16:04 عصر
کسی نیست کمکی کنه ؟ هزینه راه اندازی اگر خواستید پ.خ کنید .
bhmthe
یک شنبه 07 اردیبهشت 1393, 18:22 عصر
منظور ایشون اینه که
ی مدل سرور هایی هستن با پورت های سریع و با کیفیت که تو کشور هایی اروپایی میتونید پینگ خوبی داشته باشید
معمولا بازی های آنلاین طبق سروری که بازی میکنید هر چه به ایران یا سروری که ازش فندق شکن داری ، میتونید پینگ بهتری داشته باشید
armin47
یک شنبه 07 اردیبهشت 1393, 19:39 عصر
منظور ایشون اینه که
ی مدل سرور هایی هستن با پورت های سریع و با کیفیت که تو کشور هایی اروپایی میتونید پینگ خوبی داشته باشید
معمولا بازی های آنلاین طبق سروری که بازی میکنید هر چه به ایران یا سروری که ازش فندق شکن داری ، میتونید پینگ بهتری داشته باشید
این مدل وی پی ان که من هم تست کردم روی سرور ایران ساخته میشه و با وی پی ان معمولی که در ویندوز 2003 ساختم تاثیری نداشت نمونه کانکشن این مدل وی پی ان رو میتونید از اینجا (http://armin90.persiangig.com/other/iDownload%20&%20iGame%20(6%20Servers).rar/download)دانلود کنید.
joker
یک شنبه 07 اردیبهشت 1393, 20:58 عصر
فقط در حالتی این عدد کمتر نشون داده میشه که روترهای در مسیر وی پی ان سرور تا سرور مقصد از ترافیک کمتر و مسیرکوتاهتری ارتباط برقرار کرده باشند.
در این حالت عدد پینگ مجموع فاصله شما تا vpn server+ مقصد محاسبه میشه.
حالا نوع vpn سرور مهم نیست ، محل فیزیکی اون مهم میشه و قرار گیری اون در مسیر شبکه اینترنت
armin47
یک شنبه 07 اردیبهشت 1393, 21:06 عصر
فقط در حالتی این عدد کمتر نشون داده میشه که روترهای در مسیر وی پی ان سرور تا سرور مقصد از ترافیک کمتر و مسیرکوتاهتری ارتباط برقرار کرده باشند.
در این حالت عدد پینگ مجموع فاصله شما تا *** server+ مقصد محاسبه میشه.
حالا نوع *** سرور مهم نیست ، محل فیزیکی اون مهم میشه و قرار گیری اون در مسیر شبکه اینترنت
من خودم روی سرورهای شاتل و پارس آنلاین وی پی ان ساختم ولی تاثیری رو سرعت دانلود و پینگ من نداشت ! و همین کانکشنی که گذاشتم رو از یک سایت وی پی ان کاهش پینگ خریدم دیدم اینم روی سرور های پارس آنلاین و شاتل قرار داره ولی چطوری ران شده رو نمی دونم و سرعت دانلود منو از سرورهای خارج از 16 به 110 تا 120 می رسونه ! نت من از شاتل هست
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.