ورود

View Full Version : سوال: تکمیل پروژه ی من

mossi_prog
شنبه 06 اردیبهشت 1393, 01:06 صبح
با سلام بنده سوم هنرستان رشته کامپیوتر هستم و یک پروژه آموزشی باید تحویل بدم که چند تا سوال داشتم میخواستم کمکم کنید

1- میخوام یک فرم لود یا همون فرم ورودی داشته باشه کدشو میخواستم زحمت بکشید بدید

2- میخوام اول نرم افزارم که درست میکنم یک فرم باز بشه و رمز هایی که خودمون بهش دادیم را باهاش بشه باز کرد کدشو میخواستم زحمت بکشید بدید

3- این آمورش ما به صورت فیلم هست و 12 بخش هست من میخوام وقتی بخش گذاشتم توی فرمم و مثلا نوشتم قسمت اول و قسمت دوم و.... گذاشتم وقتی فرم باز میشه اینا به صورت چرخشی برن سر جای خودشون قرار بگیرن

ممنون میشم کم کنید

یا علی مدد

Mori Bone
شنبه 06 اردیبهشت 1393, 06:51 صبح
برای سوال 1: "search in google -> "splash screen in vb6

mossi_prog
شنبه 06 اردیبهشت 1393, 10:17 صبح
میشه مورد دوم و سومم کمکم کنید

SlowCode
شنبه 06 اردیبهشت 1393, 11:14 صبح
2- میخوام اول نرم افزارم که درست میکنم یک فرم باز بشه و رمز هایی که خودمون بهش دادیم را باهاش بشه باز کرد کدشو میخواستم زحمت بکشید بدید
باید کار با فایل یا دیتابیس رو یاد بگیری + رمز گذاری یا هش کردن رمز عبور.

3- این آمورش ما به صورت فیلم هست و 12 بخش هست من میخوام وقتی بخش گذاشتم توی فرمم و مثلا نوشتم قسمت اول و قسمت دوم و.... گذاشتم وقتی فرم باز میشه اینا به صورت چرخشی برن سر جای خودشون قرار بگیرن
اگه منظورت اینه که به صورت انیمیشن حرکت کنن. باید کار با حلقه + کمی محاسبات بلد باشی.

کدشو میخواستم زحمت بکشید بدید
دادن کد یا پروژه خلاف قوانینه. باید خودت بنویسی.

mossi_prog
شنبه 06 اردیبهشت 1393, 11:30 صبح
2- کار با Access را بهمون یاد دادن اما نمیدونم چجوری اوکی کنم

3- محاسبات بلد نیستم

درباره کد هم چون من توی این انجمن چند جا دیدم بهتون گفتم

ببخشید یک سوال ديگه هم داشتم، من میخوام با کامپوننت Windows Media Player سه فایل mp3 را اجرا کنم به صورتی که با دکمه ی بعدیش بتونم آهنگو عوض کنم . میشه کمکم کنید؟