PDA

View Full Version : نظرسنجی درباره قالب

Mehdi_Persian
یک شنبه 07 اردیبهشت 1393, 19:50 عصر
سلام دوستان این قالب رو تازه طراحی کردم و میخواستم نظرتون رو راجبش بدونم. ممنون میشم وقت با ارزشتون رو بزارید و این قالب رو بررسی کنید.

برای دیدن قالب اینجا (http://game-bazar.ir/) کلیک کنید

ab.ali
یک شنبه 07 اردیبهشت 1393, 22:19 عصر
سلام دوستان این قالب رو تازه طراحی کردم و میخواستم نظرتون رو راجبش بدونم. ممنون میشم وقت با ارزشتون رو بزارید و این قالب رو بررسی کنید.

برای دیدن قالب اینجا (http://game-bazar.ir/) کلیک کنید

قشنگه ، رنگ آبی هم خیلی زیباست فقط یک چند مورد که من فکر می کنم باید روش کار کنین:
فونت رو اگز عوض کنید بهتره و به یکان تغییر بدین.
فونت زبان انگلیسی جالب نیست و می تونی اینطور هم از یکان و هم از Arial استفاده کنی:

font:13px BYekan/Arial

فونت قسمت جستجو هم جالب نیست.
می تونی به جای دکمه جست و جو از آیکون search استفاده کنی.
قسمت آخرین تریلر ها رو هم اسلاید کنی شیک تره.:لبخندساده:
قسمت نویسنده و ... رو هم کوچک تر کن.

این نظرات فقط جنبه اطلاع به شما رو داشت نه توهین ، امیدوارم ناراحت نشده باشید.
در کل سایتتون خیلی زیباست و از همه مهم تر همون رنگ بندی تون که خودم توش خیلی مشکل دارم!:تشویق:

Mehdi_Persian
یک شنبه 07 اردیبهشت 1393, 23:02 عصر
قشنگه ، رنگ آبی هم خیلی زیباست فقط یک چند مورد که من فکر می کنم باید روش کار کنین:
فونت رو اگز عوض کنید بهتره و به یکان تغییر بدین.
فونت زبان انگلیسی جالب نیست و می تونی اینطور هم از یکان و هم از Arial استفاده کنی:

font:13px BYekan/Arial

فونت قسمت جستجو هم جالب نیست.
می تونی به جای دکمه جست و جو از آیکون search استفاده کنی.
قسمت آخرین تریلر ها رو هم اسلاید کنی شیک تره.:لبخندساده:
قسمت نویسنده و ... رو هم کوچک تر کن.

این نظرات فقط جنبه اطلاع به شما رو داشت نه توهین ، امیدوارم ناراحت نشده باشید.
در کل سایتتون خیلی زیباست و از همه مهم تر همون رنگ بندی تون که خودم توش خیلی مشکل دارم!:تشویق:
خیلی ممنون از نظرتون، سعی میکنم رو چیزهایی که گفتید کار کنم. نظر شما نه تنها من رو ناراحت نکرد بلکه خوش حال هم شدم. ممنون که وقتتون رو گذاشتید :قلب:

ashokri.nll
شنبه 20 اردیبهشت 1393, 14:04 عصر
خوشم اومد واقعا از طرحت جالب بود ذوقت 20 بود ولی فوترت اومده وسط صفحه رفعش کن :لبخندساده:

2undercover
شنبه 20 اردیبهشت 1393, 14:32 عصر
فوتر و منوی بالای صفحه خوب کار شده.

منوی زیر هدر یکم گم شده توی بقیه طرح.

قسمت بخش دانلود خوب شده.

اسلاید اینکه متن هاش بالا به پایین هست یکجوریه (راحت نیست خوندنش).

برای فونت از فونت های اصلاح شده ی اینجا استفاده کنید (مشکل پله پله شدن فونت های فارسی توی بعضی اندازه ها حل شده):
http://lab.ritaco.ir/persian-fonts-for-web/demo

یک مورد دیگه نمی دونم این فقط مشکله منه یا نه ولی اولین حسی که بهم موقع وارد شدن به سایت وارد شد، سرگیجه و سردرگمی بود.

omidabedi
شنبه 20 اردیبهشت 1393, 14:47 عصر
سایت خوبی شده تبریک میگم
فقط یکم شلوغه

اون قسمت منوی دومی که pc و xbox و .... هستند رو طرحشو عوض کنید بهتر هست

طراحی سرچ هم یکم نامناسب و بزرگ هست

اخرین اخبار بعضی اخبار هاش متنش زیاده از کادر میزنه بیرون

قسمت هدر سایت که لوگو و اخرین اخبار هست زیادی باریک هست یکمی ارتفاعشو بشتر کنید

بخش پلن ویژه وقتی میاد بیرون میره زیره بقیه ی عناصر z-index بدید بهش

ایتم های منو sidebar رو جوری طراحی کن که بیشتر از هم تمیز داده بشن

فونتش هم درست کنی از لحاظ طراحی از نظر من مشکلی نداره خیلی طرح جالب و رنگ بندی مناسبی داره

white tower
شنبه 20 اردیبهشت 1393, 18:52 عصر
خوبه.
من اگر جای شما باشم بالای صفحه رو یه کم خلوت تر می کردم.از رنگ سبز استفاده نمی کردم به نظرم همخونی با بقیه نداره .و تو قسمت هر یه کم جا داره که بهترش کنی.روش کار.در کل خوبه.سرعت لودش هم خوبه
خسته نباشی:لبخندساده:

vimax23
یک شنبه 21 اردیبهشت 1393, 06:10 صبح
تبریک میگم اما موضوع سایت بازی هست بهتر بود چیدمان از هدر تا فوتر به این شکل نبود و تمام صفحه بود ، میدونین منظورم چیه؟ منظور اینه از این حالت پرتالی که منسوخ شده هست حتی دیگه سازمان های دولتی ایران هم اینطوری دیگه دیزاین نمیکنن سایتشون رو به این شکل نمیزدین
همچنین رنگ بندی تیره بیشتر بود حتی رنگ قهوه ای به جای آبی و سفید سایت های گیم سنتر خارجی سمپل خوبی هستن نگاه کنین
یه چیزی هم ارتباطی به دیزاین نداره pop-up واسه سایت های غیرحرفه ای هست خود من سایتی توش این باشه بار دوم بهش رجوع نمیکنم روش های درآمد زایی و تبلیغات هم متنوع هست به نظرم سعی کنین از روش های دیگه استفاده کنین
موفق باشین

thinkdiff
یک شنبه 21 اردیبهشت 1393, 10:31 صبح
دوتا مورد:
یکیش اینکه تناسب اندازه فونت ندارین.مثلا اندازه عنوانتون خیلی بزرگتر از خود متن نیست که بهتره باشه.یا مثلا اطلاعات زیر پست مثل نویسنده و... بهتره فونتش کوچیک تر باشه.
اگر line-height باکس بازدید رو هم بیشتر کنی بهتره
دوم این که عکس های سایت اصلا پروگرسیو نیستند و این موضوع بدی هست