ورود

View Full Version : سوال در خصوص ویندوز سرور 2003

ali_nob
پنج شنبه 14 اردیبهشت 1385, 17:44 عصر
با سلام
من می خواهم UserName و Password رو در پنجره Login سرور داده و در این صورت همیشه با روشن کردن سرور بطور اتومات Login گردد و هدف من از این اتو لاگین شدن این است که برنامه هایی را که در Start up آن ویندوز وارد کردم اجرا گردد لطفا در این خصوص و یا روش بهتر مرا یاری کنید .
با تشکر فراوان.

Identifier
شنبه 16 اردیبهشت 1385, 19:08 عصر
من می خواهم UserName و Password رو در پنجره Login سرور داده و در این صورت همیشه با روشن کردن سرور بطور اتومات Login گردد
به صورت عادی در ویندوز های سرور امکان پذیر نسیت.

هدف من از این اتو لاگین شدن این است که برنامه هایی را که در Start up آن ویندوز وارد کردم اجرا گردد لطفا در این خصوص و یا روش بهتر مرا یاری کنید .
میتونین application های مربوطه را در قالب یک Service در آورید. و هم راه دیگر سرویس های ویندوز اجرا شود.

موفق باشید.

ali_nob
شنبه 16 اردیبهشت 1385, 20:28 عصر
به صورت عادی در ویندوز های سرور امکان پذیر نسیت.

میتونین application های مربوطه را در قالب یک Service در آورید. و هم راه دیگر سرویس های ویندوز اجرا شود.

موفق باشید.

با تشکر از راهنمایتون ولی میشه در خصوص روش ایجاد سرویس ها توضیح بدید ؟
ممنون

mhjb
یک شنبه 17 اردیبهشت 1385, 18:14 عصر
می‌تونی برنامه‌ات رو در پالیسی Startup قرار بدی آدرس زیر
(Computer Configuration\\Windows Setting\\Scripts(Startup/Shutdown\\
البته می‌تونی توی GP در startup یوزرها هم قرار بدی یعنی در آدرس فوق به جای Computer Configuration میری توی User Configuration یا اینکه آدرس زیر رو میری
User Conf.\\Administrative Templates\\System\\Logon\\Run this Prog. at user logon\\
البته همه اینها بستگی به برنامه شما داره

Identifier
دوشنبه 18 اردیبهشت 1385, 16:24 عصر
(Computer Configuration\\Windows Setting\\Scripts(Startup/Shutdown\\
البته می‌تونی توی GP در startup یوزرها هم قرار بدی یعنی در آدرس فوق به جای Computer Configuration میری توی User Configuration یا اینکه آدرس زیر رو میری
User Conf.\\Administrative Templates\\System\\Logon\\Run this Prog. at user logon\\

توصیه نمیکنم .

با تشکر از راهنمایتون ولی میشه در خصوص روش ایجاد سرویس ها توضیح بدید ؟

How To Create a User-Defined Service (http://support.microsoft.com/kb/q137890/)
Create your own user-defined services Windows NT/2000/XP/2003 (http://www.tacktech.com/display.cfm?ttid=197)

موفق باشید.

mhjb
دوشنبه 18 اردیبهشت 1385, 18:13 عصر
میشه بگین چرا ؟

Identifier
دوشنبه 18 اردیبهشت 1385, 18:40 عصر
میشه بگین چرا ؟

زمانی که شما زا سرویس استفاده میکنید برنامه شما میتونه در قالب Background Proccess اجرا بشه و همچنین امکان کنترل کردن Service از طریق Remote هم امکان پذیر است . و این امکان مدیریت هر چه بهتر و بیشتر را به مدیر شبکه مبدهد.

موفق باشید.

mhjb
دوشنبه 18 اردیبهشت 1385, 18:53 عصر
آقای ذولقدری از جوابتون بسیار ممنون.

herus_deus
دوشنبه 18 اردیبهشت 1385, 19:22 عصر
با این برنامه هم می تونید برنامه هاتون رو به صورت Service در بیارید.50 کیلوبایته
http://rapidshare.de/files/19965512/service.rar.html

mhjb
دوشنبه 18 اردیبهشت 1385, 20:07 عصر
آقا لینکت مشکل داره. باز نمیشه.

herus_deus
دوشنبه 18 اردیبهشت 1385, 21:51 عصر
تصحیح شد.نمی دونم چرا از کار افتاده