View Full Version : استفاده از تصویر و متن در اکتیویتی ؟
esmaeilbf
دوشنبه 08 اردیبهشت 1393, 19:37 عصر
من میخوام تعداد زیادی تصویر و متن رو به صورت زیر در برنامه استفاده کنم:
imageview
textview // include some line text
imageview
imageview
textview// include some line text
مثلا در اکتیویتی مورد نظر اول یک تصویر قرار میگیره زیرش چندین خط متن و دوباره تصویر ......
به طور کلی مشخص نیست کی تصویر داریم و کی متن
----------------------------------------------------------------------
میدونم که باید نام تصاویر رو در دیتابیس ذخیره کنم و به صورت داینامیک تصاویر رو هرجا خواستم فراخوانی کنم و نمایش بدم
----------------------------------------------------------------------
چطور دیتابیس رو طراحی کنم که به راحتی بفهمم کجا تصویر داریم که نمایشش بدم؟
نحوه ی پیاده سازی رو توضیح بدین ممنون میشم ( اگر با مثال هم باشه که چه بهتر:)
parvizwpf
سه شنبه 09 اردیبهشت 1393, 00:57 صبح
بله داینامیک بتونید لی اوت رو بسازید احتمالا حله. شما بالاخره یه فاعده ای برای بودن یا نبودن عکس دارید. میشه بگید چی کار میخواید انجام بدید؟
esmaeilbf
سه شنبه 09 اردیبهشت 1393, 10:46 صبح
(توضیح دادم که میخوام یه سری متن و عکس رو باهم نمایش بدم) این که باید داینامیک باشه رو خودم اشاره کردم ، نحوه انجامش به چه صورت هست یعنی درون دیتابیس باید یک الگو یا پترن بزارم و موقعی که در اکتیویتی متن رو از دیتابیس میگیرم چک کنم که هرجا این الگو بود به جاش فلان عکس رو فرار بده
اول اینکه ایا شیوه ای که مد نظرم هست اصولی و قابل انجامه ؟ چطوری؟
و اگر نه راه حل چیه؟
saeed_g21
سه شنبه 09 اردیبهشت 1393, 11:14 صبح
واسه نوشته هات و عکسات تیبل جداگانه در نظر بگیر ولی برای چسباندن آنها به هم بایستی یک فیلد (id) مشترک داشته باشی
وقتی میخوای نمایش بدی هردو تیبل رو نشان بده اینطوری میتونی مثلا 10 تا عکس رو برای یک نوشته نمایش بدی
اگه پس و پیش هم داری میتونی یک فیلد type در تیبل تصاویرت بسازی و از روی قواعدی که داری تعریف کنی مثلا اگه یک بود پیش نشان بده اگه 2 بود پس نشان بده
امیدوارم منظورم رو رسانده باشم
esmaeilbf
سه شنبه 09 اردیبهشت 1393, 11:36 صبح
باید مطالب رو به چه صورت ذخیره کنم در دیتابیس؟
مثلا قرار یک مطلبی که شامل ۵۰ خط نوشته و ۱۰ تا عکس بینشون استفاده بشه
اولا چطور مطالب رو در دیتابیس ذخیره کنم و دوم اینکه سمت اندروید چه طور بفهمم الان یک تصویر وجود داره که نمایشش بدم؟
اینکه باید تیبل جداگانه در نظر بگیرم رو میدونم مشکل اینه چطور باید مکان عکس رو بفهمم و اینکه در اون محل عکس رو بارگزاری کنم
مثلا regExp شاید یک راهش باشه!
parvizwpf
سه شنبه 09 اردیبهشت 1393, 13:00 عصر
یعنی میخوای دیتای html ذخیره کنی؟ این طور که میگی مثل html میمونه. میتونی دیتابیس رو بسازی بعد هر متن رو به عکسی وصل کنی (با id) سپس بیای بعد ار نمایش متن مربوطه عکس رو داینامیک بیاری رو صفحه و الی آخر.
esmaeilbf
سه شنبه 09 اردیبهشت 1393, 13:32 عصر
متوجه نشدم!!! فکر کنم منظور سوال رو نگرفتید
parvizwpf
سه شنبه 09 اردیبهشت 1393, 13:43 عصر
اصلا html رو بی خیال .ببینید بهر حال شما مجبورید دیتابیسی بسازی که متون و عکسها رو داشته باشه(دو جدول مجزا) بعد بیای آی دی عکس مربوط به متن یا برعکس(متن مریوط به عکس) رو توی جدول دیگه ای بریزه اگه این وسط متنی، عکس نداشته باشه هم که هیچی به هیچی. بعد توی لی اوت داینامیک میگه متنش و حالا اینم عکسش.
esmaeilbf
سه شنبه 09 اردیبهشت 1393, 14:01 عصر
اصلا html رو بی خیال .ببینید بهر حال شما مجبورید دیتابیسی بسازی که متون و عکسها رو داشته باشه(دو جدول مجزا) بعد بیای آی دی عکس مربوط به متن یا برعکس(متن مریوط به عکس) رو توی جدول دیگه ای بریزه اگه این وسط متنی، عکس نداشته باشه هم که هیچی به هیچی. بعد توی لی اوت داینامیک میگه متنش و حالا اینم عکسش.
فكر كنم متوجه شدم :)) ميرم روش كار ميكنم نتيجه رو اعلام ميكنم
ممنون :لبخندساده:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.