View Full Version : آپلود فایل در github
perswe
سه شنبه 09 اردیبهشت 1393, 13:26 عصر
سلام و خسته نباشید به سرورانمن به تازگی با سایت github.com آشنا شدم ،(با نسخه آنلاینش کار میکنم) و چندتا سورس هم توش آپلود کردم ، اما نیاز دارم فایل ایجاد کنم و تصاویر و محتوای دیگه رو داخل فایل آپلود کنم. اما این امکان رو پیدا نمیکنم. لطفا اگر شما با نسخه آنلاین github آشنایین ، راهنمایی کنین از کجا می تونم فایل اضافه کنم یا عکس آپلود کنم. ؟ مرسی و تشکر
storm_saeed
چهارشنبه 10 اردیبهشت 1393, 01:05 صبح
سلام اساس گیت هاب اینطوریه که شما یه مخزن میسازی بعد با git bash باید بهش Add کنی قبل اون باید commit اش نیز بکنی برای راحتی کار اینارو بیخیال شو اگه ویندوز یا مک داری نسخه گرافیکی github که فکر کنم ادرسش windows.github.com (برای ویندوزش)باشه رو دانلود کن درغیر اینصورت گه لینوکس کاری اینجاروکلیک کن (https://git-scm.com/downloads/guis) دانلود که کردی لاگین کن به اکانت گیتت بعد یه مخزن بساز بعد یه فولدر تو ویدوزت درست کن هم نام با اسم مخزنت بعد فایلایی که میخوای رو توش بزار بعد نرم افزار بهت میگه پوشه ای که میخوای باهاش مخزنتو sync کنی کجاس بهش میگی بعد خودش خود به خود برات سینک میکنه (هر وقت دکمه سینک رو بزنی) فقط کافیه قبلش commit رو پر کنی
perswe
پنج شنبه 11 اردیبهشت 1393, 00:34 صبح
سلام اساس گیت هاب اینطوریه که شما یه مخزن میسازی بعد با git bash باید بهش Add کنی قبل اون باید commit اش نیز بکنی برای راحتی کار اینارو بیخیال شو اگه ویندوز یا مک داری نسخه گرافیکی github که فکر کنم ادرسش windows.github.com (برای ویندوزش)باشه رو دانلود کن درغیر اینصورت گه لینوکس کاری اینجاروکلیک کن (https://git-scm.com/downloads/guis) دانلود که کردی لاگین کن به اکانت گیتت بعد یه مخزن بساز بعد یه فولدر تو ویدوزت درست کن هم نام با اسم مخزنت بعد فایلایی که میخوای رو توش بزار بعد نرم افزار بهت میگه پوشه ای که میخوای باهاش مخزنتو sync کنی کجاس بهش میگی بعد خودش خود به خود برات سینک میکنه (هر وقت دکمه سینک رو بزنی) فقط کافیه قبلش commit رو پر کنی
مرسی داداش فدات بشم <3 <3 <3 <3 <3
من حدودا یکسال پیش با نسخه آنلاینش میتونستم فایل ایجاد کنم یا از طریق فایل زیپ اکسترک کنم داخل گیت ، اما الان امکانش رو پیدا نمیکنم(توو نسخه آنلاین).
چون از سیستم های مختلف وصل میشم ، از شرکت و ،،،،..... نمیتونم مثل سیستم خودم نرم افزار رو نصب کنم. واسه همین میگم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.