ورود

View Full Version : افزونه ارسال پیامک وردپرس

eletcomp
سه شنبه 09 اردیبهشت 1393, 15:22 عصر
با سلام بر عزیزان
میخواستم بدونم کار این افزونه چطوری هست؟؟ مثلا برای استفاده از این افزونه ایا باید خط خاصی بخریم یا از طریق موبایل خودمان sms می دهد به کاربران ؟؟ لطفا پروسه اش را توضیح بدهید!!
سپاس

mehbod.rayaneh
سه شنبه 09 اردیبهشت 1393, 16:14 عصر
سلام
افزونه هاش هست! فراون! بگردید پیدا میکنید! ولی اصولا از ارائه دهندگان خدمات پیامک میتونید بگیرید!
خط ارسال پیامک باید بخرید! موبایل خودتون ک موبایله!
پروسه :
1. به سایت یکی از ارائه دهندگان خدمات ارسال پیامک مراجعه بنماید!
1.1. http://www.payamafarin.com/ ... فقط 1 مثاله و چون از اعضای انجمنن آدرسشونو گذاشتم!
2. با فروشنده صحبت کنید و اطمینان حاصل کنید ک همون چیزیه ک شما میخواید!
3. اصولا باید تو سایتشون ثبت نام کنید و 1 پنل پیامک به همراه 1 خط اختصاصی بخرید!
3.3. هزینه پنل را پرداخت کنید! (فک کنم تو بازار از 20-30 تومن گیر بیارید ب بالا)
4. افزونه وردپرسشونو بگیرید و نصب کنید!
5. تو این مرحله اصولا دیگه پنل پیامک هورا شده و شما میتونید ب کاربران پیامک ارسال کنید!:لبخند:
پیروز باشید:چشمک:

eletcomp
سه شنبه 09 اردیبهشت 1393, 16:35 عصر
ممنون دوست عزیز از راهنمایی جامع و کامل ات:بوس:
من یک سرچی که توی اینترنت در این مورد کردم! دیدم که افزونه های رایگان برای این پنل زیاد هست!! مثل لینک پایینی!! الان میخواستم بدونم ایا انتخاب :نوع پلاگین مهم هست!! چون افزونه رایگان زیاد داریم!! یا خود فروشنده به ما میگه از چه افزونه ای در وردپرس استفاده کنیم؟؟؟
http://www.smsde.ir/wordpress-sms-plugin
----------------------------------------------------------------------------------------------------
راستی یک سئوال تقریبا مرتبط به این مبحث!! این پیامک های تبلیغاتی که به موبایل ما می فرستند(که توی کل سطح شهر هست) مثل همین ایرانسل و.... پروسه اش چطوری هست؟؟ ایا مثل همین سیستم افزونه وردپرس هست؟؟:خجالت:
ممنون میشم اگر شما و هر یک از دوستان پاسخ بدهند!! اگر اطلاع داشته باشند!!
سپاس

mehbod.rayaneh
سه شنبه 09 اردیبهشت 1393, 16:57 عصر
خواهش میکنم!
ببینید افزونه زیاده! ولی بلاخره باید با اون پنلی ک شما میخرید ارتباط برقرار کنه دیگه؟ ینی اصن وب سرویسی در اختیارتون بذاره ک شما بتونید بهش متصل بشید! مثلا ارزونترین پنلی ک من دیدم بالک اس ام اسه ک اون کلا وبسرویس ارائه نمیده و فقط ارسال انبوه از سایت خودشه!
و کلا بهتره ک از همونی ک ارائه دهنده در اختیارتون میذاره استفاده کنید! چون یهو پیاماتون ارسال نشده بتونید یقه 1 نفرو بگیرید!! :لبخند:
افرونه وردپرس؟ ن!
شما همون آدرس پیام آفرین را باز کنید! یادمه 1 قسمت دموی سامانه داشت! از اونجا ببینید جریانش چجوریه! خیلی آسونتر از وردپرسه!
لیست شماره مناطق را در اختیارتون میذار، شما منطقه را انتخاب میکنید! پیام را مینویسید! ارسالو میزنید! ب همین راحتی!
موفق باشید :چشمک: