ورود

View Full Version : بهترین افزونه سئو برای وردپرس چیست؟؟

eletcomp
سه شنبه 09 اردیبهشت 1393, 16:44 عصر
با سلام عزیزان
من میخواستم یک سایت با وردپرس درست کنم و تا حالا با این سیستم کار نکردم!! الان میخواستم بدونم بهترین و قوی ترین افزونه وردپرس کدام هست؟؟ بعضی ها میگن wordpress seo و بعضی ها میگم!! all in one seo pack
به نظر شما با کدام کار کنم بهتر هست و لطفا اموزشی اگر سراغ دارید معرفی کنید!! راستی ایا می توان هر دو افزونه را به طور هم زمان روی وردپرس نصب کرد؟؟ ایا مشکل ایجاد نمی شود؟؟؟

راستی چطور می تونم چنین چیدمانی تمیزی را درست کنم؟؟ بخش بندی اش را میگم؟؟؟ ایا مربوط به پلاگین سئو میشه؟؟

http://upload7.ir/imgs/2014-04/82521989353505057004.jpg

سپاس

mehbod.rayaneh
سه شنبه 09 اردیبهشت 1393, 17:17 عصر
درود
فکر میکنم all in one seo pack بهتره! البته برای سئو فقط ب افزونه بسنده نکنید!
ب نظرم سئو ینی رقابت با سایتهای مشابه! با 1 افزونه شاید بتونید با سایتهایی ک همین افزونه را دارن رقابت کنید!
با 1 سئو کار مشورت کنید!
ب اونا میگن سایت لینک! (site link) توی وبمستر گوگل میتونید پیشنهاد بدید و میگن ایجادش حدود 90 روز طول میکشه!
توی اینترنت مطالب زیادی در موردش هست! جستجو کنید!
پیروز باشید :چشمک:

eletcomp
سه شنبه 09 اردیبهشت 1393, 17:51 عصر
ممنون دوست عزیز :
زمانی که داریم سایت مان را توی گوگل درج می کنیم یک متا تگ میده به کاربر و میگه که این کد ها را در قسمت تگ هد سایت و home page ثبت کن!! و verify اش کن در اخر!!!
الان سئوال اینجا هست که منیکه دارم که وردپرس استفاده می کنم و تازه کار هستم چه کار باید بکنم!!!
البته توی پلاگین all in one seo یک قسمت در مورد verify داشت و نمیدونم ایا همین هست یا نه؟؟؟
یک مشکل جدی دیگه دارم این هست : من 2 تا دامنه ای ار ثبت کردم!! ایا در سئو به مشکل بر نمی خورم؟؟؟ ایا هر دو دامین باید ثبت کنم؟؟

سپاس

pars1376
سه شنبه 09 اردیبهشت 1393, 18:17 عصر
سلام
بله دوست عزیز قسمت
verify برای همین تگ ها هست.
و در مورد دامنه باید هر 2 تارو ثبت کنید اما ترجیحا از یکی به عنوان دامنه اصلی استفاده کنید، یعنی لینکش کنید و به دیگران معرفی کنید...

ودر مورد اون عکس فکر میکنم خود موتور های جست و جو اگه سایتتون خیلی پر بازدید باشه با قسمت هایی که بیشترین بازدید رو داشته باشن این کارو میکنن

مهندسین با تجربه آیا درست گفتم؟؟