PDA

View Full Version : پر کردن فیلدها در کنترل نه ویوو

sunn789
سه شنبه 09 اردیبهشت 1393, 18:19 عصر
سلام
توی مدا پر ب.دن فیلد User Id رو اجباری کرده ایم ، خوی توی وییو کاربر قرار نیست ای پی سیستمش رو وارد کنه و ما قراره توی کنترل ای پی رو پرکنیم
[HttpPost]
[ValidateAntiForgeryToken]
public ActionResult Contact([Bind(Include = "ContactID,FullName,Mobile,Email,CompanyName,WebSit e,TextMessage")] Contact contact)
{
contact.InputDate = DateTime.Now;
contact.UserIp = Request.UserHostAddress;
if (ModelState.IsValid)
{
db.Contacts.Add(contact);
db.SaveChanges();
return RedirectToAction("Index");
}

return View(contact);
}
اما توی ویو زمانی روی Send کلیک میکنه اطلاعات به سمت کنترل فرستاده نمیشوند چون UserIP پر نشده ، به نظر شما چه باید کرد ، خوب حتی Bind رو هم از دریافتی های متد Contact برداشتم

ali_autumnal
چهارشنبه 10 اردیبهشت 1393, 22:14 عصر
اولا چرا IP کاربر رو ذخیره می کنید؟

راه حل: باید IP سیستم رو از View به Controller ارسال کنید. پس نیاز دارید توسط JQuery ،

IP کاربر رو بخونید و همراه مدل به Controller ارسال کنید.

sunn789
یک شنبه 01 تیر 1393, 13:46 عصر
یه مطلب دیگخ مثلاً میخواهیم زمان ثبت اطلاعات رو در بانک ذخیره کنیم ، خوب ، کاربر قرار نیست تاریخ رو بفرسته میخوام تاریخ در کنترل و یا در model زمانی که ثبت اطلاعات را میزنه به بانک ارسلا بشه
به نظر شما چه باد کرد؟
و من این رو هم نفهمیدم کاهی توی مثالها میبینم زمانی که یک کلاس در مدل ایجاد میکنیم یه سازنده دوباره برای کلاس مینویسند و بعضی فیلدها رو اونجا مقدار دهی میکنند ، من این کار رو م کردم اما جواب نداد
public myClass()

{
public in ID {get; set:}
public string name{get; set;}
public datetime InsertDate{get; set;}
public void myClass()
{
InsertDate = Datetime.now;
}
}
کدها رو همینجا دستی نوشتم سخت نگیرید اگر غلط بودن

hadi0x7c7
یک شنبه 01 تیر 1393, 15:00 عصر
خب مگه شما یه اکشن به صورت post برای وقتی که فرم پست میشه ندارید؟ خب همون جا که فرم پست میشه میتونید تاریخ رو ثبت کنید.

sunn789
یک شنبه 01 تیر 1393, 18:45 عصر
من میخوام بدونم اون سازنده چیه و به چه منظور مینویسن
مورد بعدی اینکه شما درست میفرمایید اما من معمولاً تمام فیلدها رو Not null میسازم خوب زمانی که این کارها رو انجام میدیم توی اکشن که تو اکشن post معمولاً از include استفاده میکنیم این کار باعث خطا میشه ، فقط میشه از exclude استفاده کرد که اون هم منو خیلی اذیت کرده ، برا همین میخواستم توی Model ببینم میشه فیلدها رو پر کرد یا نه ؟
متشکر