View Full Version : تعریف متد استاتیک در MVC
ahad123
چهارشنبه 10 اردیبهشت 1393, 09:20 صبح
به قول آقای ظریف سلام دوستان
یه سوال .......
به فرض مثال سایتی داریم که قرار کاربران ثبت نام شده وارد سایت بشوند
برای نگه داشتن UserID کاربری که وارد شده میتوان به غیر از استفاده از سیشن و کوکی از یه پراپرتی استاتیک استفاده کرد مانند زیر
public static int UserID { get; set; }
Cybersilent
چهارشنبه 10 اردیبهشت 1393, 14:54 عصر
فکر نمی کنم بشه.
به نظرم اینطوری UserId همیشه برابر با id آخرین نفری هست که وارد سایت شده. و در کل مورد استفاده از کلاس استاتیک این جا نیست
در کل به چی می خوای برسی؟
ahad123
پنج شنبه 11 اردیبهشت 1393, 07:41 صبح
ممنون از اینکه جواب دادین
سناریویی که دارم اینجوری
وقتی کاربری وارد سایت میشه یه سری اطلاعات از کاربر گرفته می شه به نظر شما بهترین روش برای نگه داشتن این اطلاعات چیه و چگونه باید استفاده کنم اگه با مثال نمونه توضیح بدین ممنون می شم
leila.net
پنج شنبه 11 اردیبهشت 1393, 20:35 عصر
بسته به اطلاعاتی که دارین داخل session یا کوکی این اطلاعات رو نگه دارین . در مورد static تهریف کردن متغیرها هم بله دوستمون درست میگن اون موقع آخرین اطلاعاتی که به متغیر نسبت داده شده برای همه کاربرها یکسان میشه .
فرض کنید شما userid رو تو یه متغیر استاتیک نگه می دارین و بعد از ورود کاربر userid رو ست می کنین حال کاربر اول وارد میشه و تو صفحه اطلاعات خودش رو می بینه کاربر دوم هم همزمان و یکم بعدش وارد میشه حالا کاربر اول تو هر صفحه ای بره اطلاعات مربوط به کاربر دوم رو خواهد دید .
برای مثال فرض کنید نام کاربری و رمز رو از کاربر گرفتین و درست هم بودن حالا می تونین userid رو داخل session نگه دارین :
Session["userid"]=userid
حالا هر جایی که نیاز به id کاربر جاری داشتین می تونین از این session بخونین .
ali_autumnal
جمعه 12 اردیبهشت 1393, 09:56 صبح
توصیه میشه در وب سایت از متدهای Static استفاده نشه.
اگه کاربر لاگین کرده باشه و همچنین اطلاعات مورد نیاز شما در هر لحظه بیش از یک فیلد (UserId ) هست همه رو با هم داخل کوکی ذخیره کنید.
اگر فقط به UserId نیاز هست میتونید از دیتابیس بخونید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.