ورود

View Full Version : مشکل آپلود سایت MVC + Entity بر روی هاست

hojati
چهارشنبه 10 اردیبهشت 1393, 18:58 عصر
سلام دوستان من برای اولین بعد کلی وقت صرف کردن و مطالعه تونستم یه وب سایت بنویسم ولی الان که سایت رو هاست بالا آوردم این خطا رو میده

Login failed for user 'WIN-CE0338AI3B6\azmoonerir_web'

من کل تاپیکای مربوط به این موضوع رو مطالعه کردم و همه جوره وب کانفیگم تغییر دادم و هر روشی که میشد امتحان کردم جالبه بدونید من با استفاده از SQL Server Management Studio میتونم بصورت ریموت به بانکم وصل بشم و بانکم هیچ مشکلی نداره ولی نمیدون چه مشکلی هست لطفا راهنماییم کنی
اینم قسمت کانکشن استرینگم
<connectionStrings>
<add name="ixlEntities1" connectionString="metadata=res://*/Models.Model1.csdl|res://*/Models.Model1.ssdl|res://*/Models.Model1.msl;provider=System.Data.SqlClient;p rovider connection string=&quot;Data Source=localhost;Initial Catalog=Azmooner_new;User ID=Azmooner_yam;Password=*****;Integrated Security=True;MultipleActiveResultSets=True&quot;" providerName="System.Data.EntityClient" />
</connectionStrings>

Azmooner_new نام دیتابیسی که تو پنل هاست درست کردم و Azmooner_yam نام کاربری که تو پنل هاست درست کردم

leila.net
چهارشنبه 10 اردیبهشت 1393, 21:18 عصر
یه جستجو تو پروژه سایتتون بزنین ببینین این نام کاربری برای connection string جایی ثبت نشده باشه داره از یه جای دیگه با نام کاربری azmoonerir_web کانکت می شه به احتمال زیاد که این خطا رو میده .
موفق باشین

sunn789
چهارشنبه 10 اردیبهشت 1393, 22:01 عصر
ببینید این خطا مربوط به لوگین به sql هست باید در Sql Manger وارد شید و دستسی به فایل رو به همین کاربر بدین ، و یا از ورژن پیش فرض VS استفاده کنید این خطا رو دریافت نکنید

hojati
چهارشنبه 10 اردیبهشت 1393, 22:14 عصر
یه جستجو تو پروژه سایتتون بزنین ببینین این نام کاربری برای connection string جایی ثبت نشده باشه داره از یه جای دیگه با نام کاربری azmoonerir_web کانکت می شه به احتمال زیاد که این خطا رو میده .
موفق باشین

نه من همچین کاربری (azmoonerir_web) ندارم. البته اینم بگم آدرس سایت من azmooner.ir هست

hojati
چهارشنبه 10 اردیبهشت 1393, 22:35 عصر
ببینید این خطا مربوط به لوگین به sql هست باید در Sql Manger وارد شید و دستسی به فایل رو به همین کاربر بدین ، و یا از ورژن پیش فرض VS استفاده کنید این خطا رو دریافت نکنید

دوست عزیز استفاده از پیشفرض vs رو که گفتی متوجه نشدم ولی کاری که تو قسمت اول گفتی رو انجام دادم سطح دسترسی ها به نظرم مشکلی نداره

hojati
پنج شنبه 11 اردیبهشت 1393, 09:39 صبح
دوستان مشکلم حل شد جوابش تو این لینک است
http://stackoverflow.com/questions/14870158/why-is-my-mvc-app-trying-to-log-into-my-db-as-my-machine-and-not-as-the-app-poo (http://stackoverflow.com/questions/14870158/why-is-my-mvc-app-trying-to-log-into-my-db-as-my-machine-and-not-as-the-app-poo)

من همزمان داشتم تو کانکشن استرینگم همزمان از integrated security=True استفاده میکردم هم از نام کاربری و رمز عبور استفاده کردم طبق این نوشته فقط کافی از یکی از این سیاستها استفاده کرد