ورود

View Full Version : مشکل در اشتراک گذاشتن اینترنت

best_ariya
جمعه 15 اردیبهشت 1385, 16:53 عصر
من دارم یک شبکه رو نصب می کنم . ویندوزی که روی سرور هست ، ویندوز 2003 سرور هست که از اول روی اون نصب بده و همچنین بر روی سرور دومین کنترل هم نصب هست . حالا من یک مشکل من اینکه نمی تونم انترنت رو به اشتراک بگذارم چون وقتی روی اون راست کلیک می کنم و بعد از وارد تب Advanced می شم .
اونجا گزینه Internet Connection Sharing
وجود نداره . این مشکل رو من در کلاینت ها ندارم و فقط روی سرور دارم لطفا اگه کسی اطلاعاتی در این طمینه داره به من کمک کنه .
http://www.birjandit.com/images/stories/net.jpg

houtanal
جمعه 15 اردیبهشت 1385, 17:48 عصر
2003 چه نسخه ای استفاده می کنی؟

best_ariya
جمعه 15 اردیبهشت 1385, 20:39 عصر
ویندوز
Windows Server 2003, Enterprise Edition

rezaTavak
شنبه 16 اردیبهشت 1385, 08:36 صبح
احتمالا شما یک کارت شبکه دیگر را share کرده اید. باید اون را بر دارید.

MAHMOODMATIN
شنبه 16 اردیبهشت 1385, 12:08 عصر
من دارم یک شبکه رو نصب می کنم . ویندوزی که روی سرور هست ، ویندوز 2003 سرور هست که از اول روی اون نصب بده و همچنین بر روی سرور دومین کنترل هم نصب هست . حالا من یک مشکل من اینکه نمی تونم انترنت رو به اشتراک بگذارم چون وقتی روی اون راست کلیک می کنم و بعد از وارد تب Advanced می شم .
اونجا گزینه Internet Connection Sharing
وجود نداره . این مشکل رو من در کلاینت ها ندارم و فقط روی سرور دارم لطفا اگه کسی اطلاعاتی در این طمینه داره به من کمک کنه .
http://www.birjandit/stories/nepg

شما کارت شبکه را عوض کنید مشکل حل می شود
من قبلا به این مشکل بر خوردم

best_ariya
دوشنبه 18 اردیبهشت 1385, 20:37 عصر
ممنون از راهنمایی شما :
(ولی مال کارت شبکه نیست به دلیل اینکه سرور hp وسایلش رو خودش هست )
الان مشکل من اینکه Internet Sharing تو ویندوز فعال نیست

mhjb
سه شنبه 19 اردیبهشت 1385, 07:39 صبح
دوست عزیز این به خاطر این است که شما از ویندوز Server 2003 سرویس پک 1 استفاده می کنید و برای به اشتراک گذاشتن اینترنت باید از RRAS استفاده کنید.

best_ariya
پنج شنبه 21 اردیبهشت 1385, 10:15 صبح
RRAS این یک برنامه هست یا امکانات ویندوز هست . لطفا راهنمایی کامل کنید.
ممنون

Identifier
پنج شنبه 21 اردیبهشت 1385, 10:41 صبح
RRAS این یک برنامه هست یا امکانات ویندوز هست . لطفا راهنمایی کامل کنید.

RRAS و یا Routing and Remote Access یکی از سرویس های خود ویندوز است که از طریق administrative Tools میتونید به آن دسترسی داشته باشید و عملیاتی همچون راه اندازی NAT , VPN , Routing و چند مورد دیگر انجام دهید.

موفق باشید.

best_ariya
پنج شنبه 21 اردیبهشت 1385, 23:36 عصر
من هر کاری کردم نتونستم اینترنت رو به اشتراک بگذارم . لطفا اگه می شه راهنمایی کنید و یا نرم افزاری برای این کار به من معرفی کنید با لینک دانلود .
ممنون

Identifier
جمعه 22 اردیبهشت 1385, 16:45 عصر
من هر کاری کردم نتونستم اینترنت رو به اشتراک بگذارم . لطفا اگه می شه راهنمایی کنید و یا نرم افزاری برای این کار به من معرفی کنید با لینک دانلود .

بهتر است نسخه کاملی از ویندوز را دوباره نصب کنید ؛ و توصیه میشه با ابزار های خود ویندوز این کار را انجام دهید . شما حتی با ویندوز XP Professional هم میتوانید عملیات اشتراک گذاری را انجام دهید. اما اگر اصرار بر استفاده از نرم افزار دارید می توانید از Kerio Winroute و ISA Server و ... استفاده کنید.

در ضمن مشکل به وجود آمده می تواند ناشی از وجود ویروس و یا نرم افزار های ثانوبه باشد.

موفق باشید.

best_ariya
جمعه 22 اردیبهشت 1385, 18:26 عصر
ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز .
من می رم امتحان می کنم نتیجه رو می گم

best_ariya
شنبه 23 اردیبهشت 1385, 18:02 عصر
ISA Server کسی لینک دانلود این نرم افزار رو داره

sepehr_asemani
چهارشنبه 27 اردیبهشت 1385, 14:24 عصر
سلام دوست عزیز.من هم مشکل شما رو دارم.
جدا از استفاده از نرم افزار باید همانطور که zolghadri عزیز گفت با
تنظیمات خود ویندوز بشه.
چرا ویندوز ما نمیشه؟بعید میدونم اشکال از ویندوز باشه.
در RRAS من چیزی set نشده بود.اصلا گزینه‌ای برای تنظیمات وجود نداره.
ممنون میشم کسی راهنمایی کنه.

Identifier
پنج شنبه 28 اردیبهشت 1385, 08:41 صبح
در RRAS من چیزی set نشده بود.اصلا گزینه‌ای برای تنظیمات وجود نداره.
ممنون میشم کسی راهنمایی کنه.
شما بایستی RRAS را برای انجام عملیات NAT پیکربندی کنید به صورت پیش فرض بله، هیچ تنظیمی انجام نشده برا انجام این کار مبحث زیر را مطالعه بفرمایید :

How to Configure a Routing and Remote Access NAT Server (http://www.comptechdoc.org/os/windows/win2k/win2kroute.html)

و برای درک هر چه بهتر :

NAT in Windows 2003: Setup and Configuration (http://www.windowsnetworking.com/articles_tutorials/NAT_Windows_2003_Setup_Configuration.html)

موفق باشید.

daeiomid
یک شنبه 31 اردیبهشت 1385, 11:31 صبح
دوست عزیز service pack را جداگانه نصب کرده ای پس اول باید service pack ra uninstall کنی سپس inernet sharing فعال میشود

mhjb
یک شنبه 31 اردیبهشت 1385, 16:24 عصر
آقای daeiomid
مشکا از عدم تنظیم RASS بوده که فکر کنم دوستمون خودش تا حالا فهمیده باشه و مشکلش حل شده باشه.