ورود

View Full Version : سوال: رویداد mousedown در webbrowser

mostafa_bahar
شنبه 13 اردیبهشت 1393, 02:37 صبح
سلام به اساتید محترم
من مشکلی که دارم اینه که می خوام روی یک قسمتی از سایت کلیک کنم ولی چون داخل سورس اون قسمت رویداد onmousedown داره با wd.doc.all("").click کارم انجام نمیشه هر کاری می کنم لطفا راهنمایی کنید به کد مقادیر زیر توجه کنید onclick موجود نیست

<td id="ctl00_ContentPlaceHolder1_Grd_Dr_col2" title="m" class="dxgvHeader_Office2003Blue" onmousedown="aspxGVHeaderMouseDown('ctl00_ContentPlaceHolder1_G rd_Dr', this, event);" style="width:50px;text-align:Right;border-top-width:0px;border-left-width:0px;"><table cellspacing="0" cellpadding="0" border="0" style="width:100%;border-collapse:collapse;">

لطفا راهنمایی کنید چه کنم

سید حمید حق پرست
شنبه 13 اردیبهشت 1393, 19:46 عصر
سلام علیکم
آدرس وب قرار بدید.
موفق باشید.

یا علی (ع)

Dr Saeed
یک شنبه 14 اردیبهشت 1393, 12:50 عصر
سلام به اساتید محترم
من مشکلی که دارم اینه که می خوام روی یک قسمتی از سایت کلیک کنم ولی چون داخل سورس اون قسمت رویداد onmousedown داره با wd.doc.all("").click کارم انجام نمیشه هر کاری می کنم لطفا راهنمایی کنید به کد مقادیر زیر توجه کنید onclock موجود نیست

<td id="ctl00_ContentPlaceHolder1_Grd_Dr_col2" title="m" class="dxgvHeader_Office2003Blue" onmousedown="aspxGVHeaderMouseDown('ctl00_ContentPlaceHolder1_G rd_Dr', this, event);" style="width:50px;text-align:Right;border-top-width:0px;border-left-width:0px;"><table cellspacing="0" cellpadding="0" border="0" style="width:100%;border-collapse:collapse;">

میتونی با استفاده از title اون دکمه هم روش کلیک کنی

mostafa_bahar
یک شنبه 14 اردیبهشت 1393, 13:30 عصر
نه عزیز اصلا کلیک جواب نمیده چون رویداد onclick نداره مشکل اینه

meys34
دوشنبه 22 اردیبهشت 1393, 22:09 عصر
سلام

میشه یکم بیشتر توضیح بدید؟ چون فکر کنم کد درست باید این شکلی باشه: یعنی اول Table بعد td

<table cellspacing="0" cellpadding="0" border="0" style="width:100%;border-collapse:collapse;">
<td id="ctl00_ContentPlaceHolder1_Grd_Dr_col2" title="m" class="dxgvHeader_Office2003Blue" onmousedown="aspxGVHeaderMouseDown('ctl00_ContentPlaceHolder1_G rd_Dr', this, event);" style="width:50px;text-align:Right;border-top-width:0px;border-left-width:0px;">

در ضمن شما اصلا کد click رو اینجا اضافه نکردید که میگید اجرا نمیشه...
اگر میخواید کلیک کنید دیگه به onclick چیکار دارید؟

کد کاملتر قرار بدید حتما راهنمایی تون می کنیم...

mostafa_bahar
سه شنبه 23 اردیبهشت 1393, 22:52 عصر
من از کد زیر استفاده کردم جواب نمی ده
WebBrowser1.Document.All(="ctl00_ContentPlaceHolder1_Grd_Dr_col2").Click

SlowCode
چهارشنبه 24 اردیبهشت 1393, 14:29 عصر
به جای click از mouseDown استفاده کن شاید کار کنه.

mostafa_bahar
چهارشنبه 24 اردیبهشت 1393, 23:06 عصر
نه کار نکرد

SlowCode
یک شنبه 25 خرداد 1393, 19:03 عصر
لطفا آدرس سایت و قسمتی که میخوایین روش کلیک بشه رو بدین تا تست کنیم.