ورود

View Full Version : استفاده از Dll در ASP.NET محیط Visual Basic 2005

rahele_sa
جمعه 15 اردیبهشت 1385, 19:39 عصر
سلام

من یک Dll نوشتم در دلفی 7 که توش یک تابع است

حالا میخواهم از این تابع در Asp.Net استفاده کنم
استفاده از Dll در ASP.NET محیط Visual Basic 2005

(اینم بگم که من جستجو کردم ولی چیزهایی که پیدا کردم همش واسه 2003 بود)

mamadgmail
جمعه 15 اردیبهشت 1385, 21:27 عصر
فرقی نمی کنه شما باید dll رو در قسمت refreance به پروژه اضافه کنید. البته من نمی دونم می شه dll های دلفی رو استفاده کرد یا نه .

rahele_sa
شنبه 16 اردیبهشت 1385, 08:47 صبح
فرقی نمی کنه شما باید dll رو در قسمت refreance به پروژه اضافه کنید. البته من نمی دونم می شه dll های دلفی رو استفاده کرد یا نه .

بعد از اینکه در قسمت refreance اضافه کردم چه کار کنم

mamadgmail
شنبه 16 اردیبهشت 1385, 09:17 صبح
ببین در مورد dll های که مثلا با دات نوشته شدن و ساختار شی گرایی دارن بعد از اضافه شدن باید از کلاسی که مورد نیاز هسش در برنامه یک شی می سازیم. و خوب می تونیم از امکانات اون کلاس استفاده کنیم. اما من نمی دونم dll که با دلفی نوشته شده و فقط یک تابع داره رو می شه استفاده کرد. امیدوارم اساتید اینجا جوابتون رو بدن در این مورد. البته یادمه یک تایپیک دیگه هم توی سایت بود که یک نفر سوال مشابه شما رو پرسیده بود.بگرد شاید اونجا جواب داده شده باشه.

rahele_sa
چهارشنبه 20 اردیبهشت 1385, 09:16 صبح
همین .

مشکلم این جوری حل نمیشه

کمک کنید

reza_rad
چهارشنبه 20 اردیبهشت 1385, 09:50 صبح
ببینید جایی که این dll رو به شما داده گفته که از چه namespace ای باید استفاده کنید تا باهاش کار کنید.
اول باید add to refrence اش کنید یعنی همونی که آقای mamadgmail گفت.
بعدش namespace تون رو using کنید یا اگه vb کار می کنید imports کنید.
حالا دیگه به تمام کلاس هاش دسترسی خواهید داشت.

rahele_sa
یک شنبه 11 تیر 1385, 21:06 عصر
من خودم DLl را با دلفی ساختم

و موقع Add Refrens خطا میده

دوست من

شما نحوه استفاده از Dll هایی که با دلفی ساخته شده است را من بگوئید

تا من هر تابعی که خواستد را در اختیار شما قرار دهم .

ghafoori
دوشنبه 12 تیر 1385, 06:28 صبح
ببین دوست عزیز dll هایی که با زبانهای غیر دات نت نوشته شده باشند از نوع غیر مدیریت شده هستند و انها را نمیتوانی به برنامه پیوند بزنی مگر اینکه از نوع activex باشند.
اما می توان انها را در برنامه استفاده کرد دقیقا مانند فرخوانی api های ویندوز بایید کد زیر را بکار ببرید
(متغییرها) <اسم dll> LIb <نام تابع> declare auto function
مثال

Declare Function getUserName Lib "advapi32.dll" Alias "GetUserNameA" _
(ByVal lpBuffer As String, ByRef nSize As Integer) As Integerاما dll شما باید در پوشه سیستم باشد در ویندوز پوشه سیستم system32 است فکر کنم اگر در پوشه بین برنامه هم باشد جواب بدهد من قبلا از این روش برای استفاده کردن dll های c++ استفاده میکردم:چشمک: