ورود

View Full Version : فیلتر کردن کالاها با وارد کردن ابتدای آن درشرح کالا برای فاکتور

chiristian
شنبه 13 اردیبهشت 1393, 12:08 عصر
با سلام خدمت دوستان
من یک جدول دارم که در ان کد کالا و شرح کالا تعریف کردم ، تعداد خیلی زیاده و می خواهم موقع تایپ کردن ابتدای شرح کالا کالاهای هم جنس رو فقط به من نشون بده تا انتخاب کنم ف فرض اگر ل رو می زنم هر چی با ل شروع می شه رو بیاره و اگر بشه با تایپ بعدی هی دایره کالاه کمتر بشه بهتر ، مثل وقتی می زنم لوله ، فقط لوله ها رو بیاره

vahidmasoudi1391
شنبه 13 اردیبهشت 1393, 12:21 عصر
سلام
شما می توانید در رویداد chenge combobox از کد زیر استفاده کنید

Me.namekala.RowSource = "SELECT namekala FROM Table kala WHERE a Like '*" & Me.namekala.Text & "*'"
If Me.namekala.ListCount > 0 Then
Me.namekala.Dropdown
End If

chiristian
شنبه 13 اردیبهشت 1393, 13:26 عصر
سلام ممنونم ولي نشد ، فايل گذاشتم اگه درست كنيد سپاس گذارتون مي شم
هم 2010 هم 2003 هر كدوم كه مقدور بود

vahidmasoudi1391
شنبه 13 اردیبهشت 1393, 14:38 عصر
سلام
نمونه اصلاح گردید

chiristian
شنبه 13 اردیبهشت 1393, 15:12 عصر
سلام ، ممنونم از كمكتون
ولي يه مشكل ، اينكه من مي خواهم تو فاكتور كه شرح وارد مي كنم اين انتفاق بيفته و كلمه كه وارد مي كنم اوناي بياد كه با اين شروع ميشه و هي با اضافه شدن فيلتر بشه، اينطوري هر چي كلمه توش با اون هست مي اد

vahidmasoudi1391
شنبه 13 اردیبهشت 1393, 19:05 عصر
سلام دوست عزیز
نمونه اصلاح شد

chiristian
شنبه 13 اردیبهشت 1393, 19:56 عصر
با سلام مجدد ، بسيار سپاس گذارم ،يك كد ديگه هم پيدا كردم مشابه شما بدون if فقط يه مشكل داشت كه حل كردم اينكه وقتي مثل ب را مي زدم اولين كلمه كامل كه بست 1 بود مي آورد كه auto expend و no كردم و حل شد ، اما وقتي مثل ب رو مي زنيم و ليست مي آد ، كليد هاي كيبورد در ليست بالا پايين نمي شه حتما بايد با موس كليك كرد .راه حلي براش داريد ؟
بازم ممنون كه وقت مي زاريد.