ورود

View Full Version : چگونه میتوان فهمید که الان کنترل SqlDataSource1 به بانک وصل است یا نه

rahele_sa
جمعه 15 اردیبهشت 1385, 19:42 عصر
چگونه میتوان فهمید که الان کنترل SqlDataSource1 به بانک وصل است یا نه

درASP.NET در محیط Visual Basic 2005

سوال بعدیم این بود که
چگونه میتوان یکی از خصوصیت این کنتزل را از صفحه های دیگر تغییر داد .

به طور مثال اگر کنترل SqlDataSource1 در FormMain است بشه از FormLogin خصوصیتشو تغییر داد

rahele_sa
دوشنبه 18 اردیبهشت 1385, 13:23 عصر
چرا هیچکس 2005 کار نکرده

چرا کمک نمی کنید

manager
دوشنبه 18 اردیبهشت 1385, 19:43 عصر
سلام دوست من

SqlDataSource یک شیئ Connectionless هست و ارتباطش را فقط هنگامی به بانک ایجاد می کند که بخواهد جداول داخلیش رو Fill کند پس همیشه Disconnect هست !!!!.. (البته نه همیشه ولی اون مدت زمان اتصال انقدر کوتاه است که به درد شما نمی خوره)

برای دسترسی به یک شیئ در یک صفحه دیگر می توانید آن شیئ را به صورت یک حصوصیت عمومی در کلاس Page آن صفحه تعریف کنید !... سپس می توانید به صورت مثلا loginPage.DataSource دسترسی پیدا کنید...

rahele_sa
چهارشنبه 20 اردیبهشت 1385, 09:09 صبح
میشه بیشتر توضیح بدهبد

rahele_sa
چهارشنبه 20 اردیبهشت 1385, 18:41 عصر
هیچ کس اطلاعاتی نداره راجب این موضوع

manager
چهارشنبه 20 اردیبهشت 1385, 21:07 عصر
در مورد کدام قسمت می خواین توضیح بدم ؟

rahele_sa
پنج شنبه 21 اردیبهشت 1385, 09:53 صبح
ببین من قبلا از اینکه فرمی که رکورد هام توش است را نمایش بدهم

فرمی به نام LoginForm نمایش میدهم که نام سرور و رمز Sa را از کاربر میگیره

حالا من می خواهم اگه رمز اشتباه بود یا نام سرور اشتباه بود به کاربر اعلام کنه که نام سرور و یا پسورد وارد شده غلط است .

shahroozj
شنبه 23 اردیبهشت 1385, 07:44 صبح
سلام دوست عزیز

اولا چرا شما فکر میکنید VS 2005 با VS 2003 این همه فرق داره ؟ مطمئنا 2003 با 2005 نمی تواند خیلی فرق داشته باشد مگر در قسمت های جدید
ثانیا سوالات شما خیلی گنگ و نا مفهوم است لطفا کمی با دقت تر سوال بفرمایید
جواب سوال اولتان را جناب Manager داده است
و سوال دومتان ، من متوجه نمی شم برای یه همچین کاری چرا باید خصوصیت کنترل صفحه دیگر را تغییر بدهید ؟؟؟؟
شما به راحتی می توانید پس از اینکه مشخص شد کاربر اسم رمز را اشتباه زده صفحه را به همراه یک متغیر redirect می کنید به صفحه Login که بیانگر اشتباه بودن اسم رمز می باشد و
وقتی این متغیر set شده باشد به کاربر پیغام خطا می دهید