ورود

View Full Version : سوال: معرفی منبع برای آموزش clr

DR.HTML
دوشنبه 15 اردیبهشت 1393, 19:06 عصر
سلام دوستان بنده برنامه نویسی C++ رو مدتیه شروع کردم و میخوام کم کم شروع کنم از حالت کنسول بیرون بیام و برنامهارو به شکل ویندوز فرم بنویسم طبق تحقیقاتی که کردم راههای زیادی هستن که خیلیشاون منسوخ شدن
خواستم از mfc شروع کنم که مثل اینکه مقداری سخته (روز اول بخاطر تشابه C++ به php شروع کردم مثل اینکه توی mfc کدها تا حدی تغییر میکنه ) از چند جایی خوندم که میشه مثل ویژوال بیسیک و C# نوشت برنامههارو با روش clr اگر منبع خوبی برای آموزش clr برای c++ میشناسید ممنون میشم معرفی کنید که بعدا برم سراغ mfc

با تشکر

کامبیز اسدزاده
پنج شنبه 25 اردیبهشت 1393, 09:49 صبح
سلام دوستان بنده برنامه نویسی C++‎ رو مدتیه شروع کردم و میخوام کم کم شروع کنم از حالت کنسول بیرون بیام و برنامهارو به شکل ویندوز فرم بنویسم طبق تحقیقاتی که کردم راههای زیادی هستن که خیلیشاون منسوخ شدن
خواستم از mfc شروع کنم که مثل اینکه مقداری سخته (روز اول بخاطر تشابه C++‎ به php شروع کردم مثل اینکه توی mfc کدها تا حدی تغییر میکنه ) از چند جایی خوندم که میشه مثل ویژوال بیسیک و C#‎ نوشت برنامههارو با روش clr اگر منبع خوبی برای آموزش clr برای C++‎ میشناسید ممنون میشم معرفی کنید که بعدا برم سراغ mfc

با تشکر

برید سراغ Qt و یا wXWidgets بهترین کتابخانه هایی هستند که کمک میکنند مثل C# و ... برنامه هاتون رو طراحی کنید.

DR.HTML
پنج شنبه 25 اردیبهشت 1393, 23:07 عصر
ممنون که بالاخره یکی جواب داد اما الان دارم mfc میخونم :)

اما qt رو نمیدونم چطوره بهتر از mfc هست ؟

کامبیز اسدزاده
جمعه 26 اردیبهشت 1393, 17:27 عصر
ممنون که بالاخره یکی جواب داد اما الان دارم mfc میخونم :)

اما qt رو نمیدونم چطوره بهتر از mfc هست ؟

مسلما Qt خیلی بهتر از MFC است برای اطلاعات بیشتر به تاپیک های مربوط به Qt مراجعه کنید.
معرفی کامل از Qt : http://barnamenevis.org/showthread.php?436304-%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-%D9%88-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-C-%E2%80%8E%E2%80%8E-Qt-%D8%A8%D9%87-%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%AA-%DA%AF%D8%A7%D9%85-%D8%A8%D9%87-%DA%AF%D8%A7%D9%85

DR.HTML
جمعه 26 اردیبهشت 1393, 19:03 عصر
ممنون واقعا که منو با این موضوع اشنا کردید واقعا علاقه مند شدم مخصوصا Qml :O

فقط من شنیدم حجم برنامه هاش یه مقدار زیاد میشه درسته ؟

کامبیز اسدزاده
جمعه 26 اردیبهشت 1393, 20:02 عصر
ممنون واقعا که منو با این موضوع اشنا کردید واقعا علاقه مند شدم مخصوصا Qml :O

فقط من شنیدم حجم برنامه هاش یه مقدار زیاد میشه درسته ؟

بستگی به نوع کامپایل و استفاده از رفرنس هاتون داره برای مثال یکی میاد هرچی کتابخانه های qml / network / sql / multimedia و ... همرو اد میکنه تو برنامه خب معلومه که هر یک از اینا برای خودشون کتابخانه هایی هستند و موجب افزایش حجم برنامه میشن در حالی که شاید از هیچکدومشونم استفاده نکنید !!!

ولی به طور کلی یک مساله عادی هست به عنوان مثال شما با دات نت کار میکنی و کتابخانه ای دات نتی که کمه کمش 200 مگ ظرفیتشون رو سیستم عامل نصبه و شما کنار برنامتون نمیبینیش در این حالت متوجه حجم کلی رفرنس ها و فایل هایی که برای اجرای برنامه نیاز هست رو متوجه نمیشی در حالی که در Qt خیلی صادقانه میگه که اقا از QWidget استفاده میکنی خب پس این رو بزار کنار برنامت ! از شبکه استفاده میکنی Qnetwork رو بزار کنار برنامت و ....
اگه دقت کنید نرم افزار هایی که واقعا درست حسابی هستن حجمشون بالاست و دلیلشم همینه که از کتابخانه دهای متعددی استفاده میکنند.

برای کم حجم کردن برنامه هم راه ها و روش هایی هستش که میشه استفاده کرد در آموزش ها توضیحات رو خواهیم داد انشالله.