PDA

View Full Version : گروه بندی

saffari2005
شنبه 16 اردیبهشت 1385, 08:29 صبح
سلام
من میخوام داده هامو در بازه های زمانی یک ماه گروهبندی کنم و برای هر ماه تعداد و میانگین اون ماه رو نشون بدم.اما نمی خوام تمام رکورد های اون ماه نشون داده بشه بلکه فقط برای هر گروه عنوان اون ماه به عنوان مشخصه ی گروه نمایش داده بشه.چه کار باید بکنم؟

j_mehdi
شنبه 16 اردیبهشت 1385, 12:27 عصر
در هر صورت شما میتوانید از ویزارد ایجاد یک گروه استفاده کنید ویک گروه بر اساس یک ستون درست کنید این گروه یک group header , group footer دارد که شما هر جوری که بخواهید
میتوانید اطلاعات در درون این گروهها قرار دهید.

اگه بیشتر توضیح بدی حتما بیشتر راهنماییت میکنم.

ali_kolahdoozan
شنبه 16 اردیبهشت 1385, 13:21 عصر
اون ستون رو با کدنویسی hide کنید با اصلا با کد برش دارید هر وقت دوست داشتید برش گردونید

saffari2005
شنبه 16 اردیبهشت 1385, 14:37 عصر
بیشتر توضیح میدم:
فرض کنید جدول حاوی یک سری شی به همراه تاریخ ورود اونهاست.اشیا هر کدوم با یک آی دی مشخص میشن.حالا من تعداد این اشیا رو در بازه های زمانی (ماه های شمسی) روی نمودار نشون دادم.اما می خوام تو همین گزارش نمایش عددی این اطلاعات رو نیز داشته باشم.به اینصورت که یک جدول داشته باشم که یک ستونش شماره ی ماه و سال رو بزنه مثلا 2/1385 و دو ستون دیگخ هر کدوم تعداد و میانگین مربوطه در این ماه مشخص رو نشون بدن.

saffari2005
شنبه 16 اردیبهشت 1385, 15:01 عصر
واضحتر بگم : دیتاستی که به کریستال فرستاده میشه حاوی سه ستون آیدی اشیا ، تاریخ میلادی و تاریخ تبدیل شده به شمسی است.

MMAASS
دوشنبه 18 اردیبهشت 1385, 07:16 صبح
بیشتر توضیح میدم:
فرض کنید جدول حاوی یک سری شی به همراه تاریخ ورود اونهاست.اشیا هر کدوم با یک آی دی مشخص میشن.حالا من تعداد این اشیا رو در بازه های زمانی (ماه های شمسی) روی نمودار نشون دادم.اما می خوام تو همین گزارش نمایش عددی این اطلاعات رو نیز داشته باشم.به اینصورت که یک جدول داشته باشم که یک ستونش شماره ی ماه و سال رو بزنه مثلا 2/1385 و دو ستون دیگخ هر کدوم تعداد و میانگین مربوطه در این ماه مشخص رو نشون بدن.
سلام دوست عزیز
من که نفهمیدم مشکل چیه؟
از همون فیلدی که برای نمودار استفاده می کنید برای جدول هم استفاده کنید.
شما یه بار تعداد رو روی نمودار می برید حالا اون رو روی ریپورت بذارین تا روی ریپورت هم نشون داده بشه.برای محاسبه میانگین از چه فرمولی استفاده می کنید؟ شاید مشکلتون با میانگینه؟
در ضمن منظورتون از نمایش عددی چیه؟ مگه همون تعداد نیست؟
اگه من درست متوجه نشدم یه کم بیشتر توضیح بدین شاید بتونم کمکتون کنم.

saffari2005
دوشنبه 18 اردیبهشت 1385, 08:09 صبح
سلام
مشکلم یه جورایی حل شد.
ممنون از توجهتون]