View Full Version : سوال: درخواست راهنمایی برای طراحی ظاهری سایت
golnar_14
سه شنبه 16 اردیبهشت 1393, 20:49 عصر
سلام دوستان
من میخوام یک سایت طراحی کنم که علاوه بر معرفی یه سری فعالیت ها، چند فایل هم برای دانلود داشته باشه.
چند وقتیه مطالعه دارم،فکر می کنم html در حد نیاز بلد باشم، یکم php کار کردم، با فتوشاپ هم کم و بیش از قبل کار کردم و آشنا هستم ...
با این حال هنوز،مخصوصاً در مورد طراحی ظاهری سایت سردرگمم.
مثلا این سایت رو ببینید :
http://irancook.ir/
میخوام بدونم باید روی چه نرم افزار و ابزاری تمرکز کنم تا همچین طراحی داشته باشم؟
بیشتر مد نظرم اینه که چطور لینک ها رو به دلخواه طراحی کنم؟ چطور جای لینک ها، بنر و ... رو به دلخواهم تعیین کنم؟
و این لینک های بازشو چطور ایجاد میشه؟
از راهنمایی هاتون ممنونم.
Mehdi_Persian
سه شنبه 16 اردیبهشت 1393, 21:24 عصر
شما باید شروع به فراگیری زبان css بکنید تا بتونید استایل بدید به اشیا و تگ های داخل سایتتون.
دانیال دزفولی
سه شنبه 16 اردیبهشت 1393, 21:29 عصر
سلام به زبون ساده میگم
برای طراحی یه سایت ساده باید زبان های html ,css رو بدونید
که html همون متنی ه که مبینید
وبا css میتونید به نوشته ها رنگ و لعاب بدید
باید دامنه ی مطالعه تون رو گسترده تر کنید
از سایت w3schools.com استفاده کنید
اگه با زبان انگلیسی مشکل دارید از سایت "بیاموز" (https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CCkQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.beyamooz.com%2F&ei=yRppU6rDDKq_ygOEwIKQDA&usg=AFQjCNGecF5ZdWWL4gjrmKHxKydE2Yctkg&sig2=Q24zV7uoDZz1PUKeGqhAuA) ترجمه ش سایت بالا رو ببینید
برای طراحی به برنامه ی خاصی نیاز نیست
برنامه های طراحی سایت (ویرایشگرها) برای افزایش سرعت در کار هستند
که من برنامه ی brackets رو دارم که کم حجم و زیبا و پر کاربرد رو دارم
Adobe Dreamweaver CC
brackets
sublime_text
notepadd++
از جمله برنامه های معروف هستن
که برنامه ی دریم ویور حجم بالایی داره و کاربرد های زیادش به کار من و شما نمیاد پس به دردمون نمیخوره
3 تای پایینی به خوصوص دو تای بالایی
کم کم که پیش برید و html css رو فول کردید میفهمید که ورژن های جدید این زبان ها html5 , css3 چه ویژگی های جدیدی دارن
با مرورگر های جدید آشنا میشید
و با زبان شیرین جاوا اسکریپت
خودتون هم با اینجور سوالات اذیت نکنید
موفق باشید
golnar_14
سه شنبه 16 اردیبهشت 1393, 21:41 عصر
سلام به زبون ساده میگم
برای طراحی یه سایت ساده باید زبان های html ,css رو بدونید
که html همون متنی ه که مبینید
وبا css میتونید به نوشته ها رنگ و لعاب بدید
باید دامنه ی مطالعه تون رو گسترده تر کنید
از سایت w3schools.com استفاده کنید
اگه با زبان انگلیسی مشکل دارید از سایت "بیاموز" (https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CCkQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.beyamooz.com%2F&ei=yRppU6rDDKq_ygOEwIKQDA&usg=AFQjCNGecF5ZdWWL4gjrmKHxKydE2Yctkg&sig2=Q24zV7uoDZz1PUKeGqhAuA) ترجمه ش سایت بالا رو ببینید
برای طراحی به برنامه ی خاصی نیاز نیست
برنامه های طراحی سایت (ویرایشگرها) برای افزایش سرعت در کار هستند
که من برنامه ی brackets رو دارم که کم حجم و زیبا و پر کاربرد رو دارم
Adobe Dreamweaver CC
brackets
sublime_text
notepadd++
از جمله برنامه های معروف هستن
که برنامه ی دریم ویور حجم بالایی داره و کاربرد های زیادش به کار من و شما نمیاد پس به دردمون نمیخوره
3 تای پایینی به خوصوص دو تای بالایی
کم کم که پیش برید و html css رو فول کردید میفهمید که ورژن های جدید این زبان ها html5 , css3 چه ویژگی های جدیدی دارن
با مرورگر های جدید آشنا میشید
و با زبان شیرین جاوا اسکریپت
خودتون هم با اینجور سوالات اذیت نکنید
موفق باشید
متشکرم از راهنمایی مفیدتون.
برای یک وب سایت مثل همونی که لینک کردم html و css کافیه؟
البته من تعدادی فایل برای دانلود میخوام قرار بدم که بعد بهشون می پردازم.
این 4 تا نرم افزاری که معرفی کردید یه چیزی مثل frontpage هستند، درسته؟
که کار طراحی رو انجام بدیم و کد رو تولید می کنن ولی قابلیت اضافه ای نسبت به Html و CSS ندارند...درسته؟
با جاوا اسکریپت چند سال پیش یکم کار کرده بودم، ولی باید مطالعه ام رو از سر بگیرم فکر کنم ..
بازم ممنون.
دانیال دزفولی
سه شنبه 16 اردیبهشت 1393, 21:53 عصر
کم کم برید جلو متوجه میشید
من با فرونت پیج کار نکردم ولی همشون ادیتور متن هستن که امکاناتشون فرق میکنه
درسته
موفق باشید
eletcomp
سه شنبه 16 اردیبهشت 1393, 22:36 عصر
با سلام
چاره کار شما یک cms هست مثل وردپرس!!! فقط باید html و css بلد باشید !!
r4hgozar
چهارشنبه 17 اردیبهشت 1393, 07:35 صبح
سلام دوست گرامی.
فرآیند تولید یک سایت یا یک نرم افزار تحت وب رو میشه به 3 قسمت تقسیم کرد. 1- web design
2- web programing مثل asp یا php
3- host and domin
هر کدوم از اینها تخصص و مهارت خودشون رو می خوان.
اما در مورد طراحی ظاهر بیشتر بسته به تمرین نگاه کردن ایده های دیگران و ایده پردازی داره.
شما یک کاری رو با فتوشاپ شروع کن بعد به مرور زمان کاملش کن.
خودت تغییرات رو در خودت میبینی دوست گرامی
eletcomp
چهارشنبه 17 اردیبهشت 1393, 10:03 صبح
دوست عزیز: همانطور گفتم بهتر هست از cms استفاده کنید مثل وردپرس!!!
چون قالب های رایگان زیادی داره و به راحتی می توانید ویرایش اش کنید(اگر css2,3 ) بلد باشید!!
اگر شما مثل من تازه کار هستید و میخواهید یک سایت را از 0 تا صد درست کنید!! اولا نیاز به دانش بالایی در زمینه برنامه نویسی مثل php و... میخواهد!! که انهایی که اماتور هستند نیاز به تمرین و تجربه دارند!! تا بتوانند این کار را انجام دهند!! خلاصه پروسه اش طولانی میشود!! و در نتیجه از طراحی و برنامه نویسی زده می شوید!!!
الان همان سایتی که خودم طراحی کردم!! با cms بود و به راحتی تمام و بدون هیچ دردسری!! فقط ظاهر اش را دست کاری کردم!! که نیاز به دانستن css و فتوشاپ می خواهد!!
e_a_23
چهارشنبه 17 اردیبهشت 1393, 11:01 صبح
همه موارد رو دوستان گفتن. به سایت www.beyamooz.com هم که ترجمه سایت w3school هست اشاره شد که برای کسی در سطح شما خیلی مفیده. شروع کنید به یادگیری css از این سایت. سوالی داشتید می تونید اینجا مطرح کنید تا زودتر راه بیفتید. اما از همین الان شروع کنید به نگاه کردن سایت های مختلف تا بتونید ازشون ایده بگیرید. من کارهای این دو سایت رو خیلی می پسندم: www.templatemonster.com و www.themeforest.com
موفق باشید.
golnar_14
سه شنبه 23 اردیبهشت 1393, 17:59 عصر
سلام
من css از همون سایتی که لینک داده بودید یک مقدار مطالعه کردم، و چند تا قالب وردپرس هم دانلود کردم.
آیا برای نصب وردپرس روی کامپیوترم، نکته خاصی نیازه که مد نظرم باشه؟
*اگر خدا بخواد میخوام دو هفته باقیمونده برای کنکور آزاد بخونم، پس نمیتونم وقت و دقت زیادی روی طراحیم متمرکز کنم، قصدم فعلاً انجام یک کار اولیه و استارت هست، بعدا میتونم روی جزئیات بیشتری کار کنم ، لطفا راهنمایی بفرمایید.
IamOverlord
سه شنبه 23 اردیبهشت 1393, 18:52 عصر
سلام!
نصب Wordpress کار آسونیه! اما اگه تازه کارید قسمتی که باید دقت کنید در نصب وب سرور مثلا نصب XAMPP و کار با MySQL و ساخت DataBase ساده برای WordPress هست. که البته من زمانی که با Windows کار می کردم یه چند دقیقه ای بیش تر وقتم رو نگرفت ولی تو Ubuntu یه ذره تنظیماتش طول کشید چون دفعه ی اولم بود (گرچه Apache نصب بود...). اگر هم مثلا هاست تهیه کردید و از چیزی مثل cPanel استفاده می کنید که همه چیز آماده است! و نصب Wordpress تقریبا مثل آب خوردنه!...
vimax23
چهارشنبه 24 اردیبهشت 1393, 04:45 صبح
سلام دوستان
من میخوام یک سایت طراحی کنم که علاوه بر معرفی یه سری فعالیت ها، چند فایل هم برای دانلود داشته باشه.
چند وقتیه مطالعه دارم،فکر می کنم html در حد نیاز بلد باشم، یکم php کار کردم، با فتوشاپ هم کم و بیش از قبل کار کردم و آشنا هستم ...
با این حال هنوز،مخصوصاً در مورد طراحی ظاهری سایت سردرگمم.
مثلا این سایت رو ببینید :
http://irancook.ir/
میخوام بدونم باید روی چه نرم افزار و ابزاری تمرکز کنم تا همچین طراحی داشته باشم؟
بیشتر مد نظرم اینه که چطور لینک ها رو به دلخواه طراحی کنم؟ چطور جای لینک ها، بنر و ... رو به دلخواهم تعیین کنم؟
و این لینک های بازشو چطور ایجاد میشه؟
از راهنمایی هاتون ممنونم.
سایتی که نمونه دادین وردپرسی هست همونطور که دوستان بهتون راهنمایی کردن
به نظرم اگر میخوایین طراح و برنامه نویس بشین بهتره یکیو انتخاب کنین و در اون کامل سعی کنین همه چیزو یاد بگیرین
از مباحث اولیه شروع کنین بعد شی گرایی بعد هم یه فریم ورک مثلا CI رو انتخاب کنین از اسکریپت های اماده به عنوان نمونه برای قوی شدن استفاده کنین نه همیشه تنبل میکنه شما رو ، فریم ورک هم آخرین مرحله هست
اما اگر طراحی باشه باید در مورد بهینه سازی دیزاین سئو رسپانسیو بودن تکنیک های کاهش حجم کدها کدنویسی و توسعه جی کوئری رو یاد بگیرین ، از دریم ویور استفاده کنین مباحث لایه سازی رو خوب یاد بگیرین چون خیلی به درد میخوره ، کدنویسی سی اس اس رو خودش بهتون پیشنهاد میده موقع کدنویسی کم کم دستتون میاد ، نمونه کار خارجی زیاد نگاه کنین سعی کنین بفهمین از چه تکنیکی استفاده کردن برین دنبالش با سعی و خطا یاد میگیرین
از نظر بازار کار اولی اگر دات نت رو انتخاب کنین بیشتر تو کارهای سازمانی سفارش میگیرین پی اچ پی رو انتخاب کنین کارهای زیادی تو نت میتونین بگیرین چون که سرور لینوکس ارزونتر و امنیتش بهتره سفارش پی اچ پی بیشتره
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.