View Full Version : تعویض layout به جای داشتن چندین اکتیویتی کار درستیه ؟؟؟
poorman
چهارشنبه 17 اردیبهشت 1393, 19:36 عصر
سلام دوستان
من واقعا اعصابم خورد شد، از بس که توی جا به جایی بین اکتیویتی ها درگیر خالی کردن حافظه و جلوگیری از ارور هستم
من کلا layout هام رو در حال اجرا میسازم چون بیشتر عکس هستن
آیا این کار درستیه که من به جای داشتن چند تا اکتیویتی، همه رو بیارم توی یکی، و اونجا همه کارهام رو انجام بدم ؟؟؟
خیلی شلوغ و درهم ریخته میشه ولی فک میکنم خیلی از مشکلاتم رو حل کنه
حالا به نظرتون چه تاثیرات بدی میتونه داشته باشه ؟
parvizwpf
چهارشنبه 17 اردیبهشت 1393, 20:03 عصر
معمولا مشکلاتتون هنگام انتقال دیتا بین اکتیویتی ها چیست؟ از چه راهکاری براش استفاده میکنید؟
poorman
چهارشنبه 17 اردیبهشت 1393, 20:37 عصر
مشکلات میگم بیشتر سر خالی کردن حافظه و جلوگیری از out of memory هست
این وسط هم بار محاسباتی کم کردن کیفیت عکسها اضافه میشه و سرعت انتقال بین دو تا اکتیویتی پایین میاد
Nevercom
چهارشنبه 17 اردیبهشت 1393, 23:20 عصر
جمع کردن اکتیویتی ها تو یه کلاس بجای تقسیم کردنشون چه کمکی میتونه بکنه ؟
مشکل اصلی ئی که بهش برخوردید چی هست که باعث شده به این نتیجه برسید ؟ شاید نحوه ی پیاده سازیتون ایراد داره، شاید هم راه حل خودتون بهتره.
به هرحال خیلی کلی هست سوالتون، شاید اگر کمی بیشتر موضوع رو باز کنید بشه کمکی کرد
poorman
پنج شنبه 18 اردیبهشت 1393, 00:12 صبح
ببینید همونطور که گفتم من layout رو در حال اجرا میسازم
خیلی حساسم روی اینکه توی همه گوشی ها برنامه جواب بده و نمایش یکسان باشه
برای اینکه خطای out of memory نگیرم، توی onStop و onPause همه عکس ها رو null میکنم و باز توی onRestart همه رو مقدار میدم
این کارها رو باید برای همه اکتیویتی ها بکنم چون راهی جز این نیست
این وسط یک سری مشکلات توی سرعت و هماهنگی و اینا پیش میاد
البته من الان برنامم رو به اتمام هست با 7-8 تا اکتیویتی و حالا دیگه نمیشه کاریش کرد
اما گفتم در آینده آیا اینکه همه چیز رو بیارم توی یک اکتیویتی تاثیر بدی داره ؟
اگه همه چیز یک جا باشه به نظر من این مشکلات یکم کمتر میشه !!! شاید هم نه :لبخند:
ali-star
پنج شنبه 18 اردیبهشت 1393, 00:32 صبح
بهتره از ViewSwitcher استفاده کنید اینتوری برنامتون شلوغ نمیشه...
mahdi1373
پنج شنبه 18 اردیبهشت 1393, 00:38 صبح
ببین، کار اصولیی نیست، بجاش می تونی راهکار های مدیریت حافظه روی عکس های بزرگ رو بررسی کنی. اگه اکتیویتی ها سنگینه، می تونی load شدن UI رو توسط ASynceTask انجام بدی. و اینکه می تونی anctivity های قبلی رو finish کنی.
poorman
پنج شنبه 18 اردیبهشت 1393, 01:10 صبح
ببین، کار اصولیی نیست، بجاش می تونی راهکار های مدیریت حافظه روی عکس های بزرگ رو بررسی کنی. اگه اکتیویتی ها سنگینه، می تونی load شدن UI رو توسط ASynceTask انجام بدی. و اینکه می تونی anctivity های قبلی رو finish کنی.
دقیقا دارم تمام این کارها رو با هم انجام میدم :لبخند: غیر از finish کردن، چون نیاز دارم به اکتیویتی قبلی
به خاطر انجام این همه کار الان اعصابم خورده
parvizwpf
پنج شنبه 18 اردیبهشت 1393, 01:12 صبح
اینجا دو نوع نگرش در رابطه با اینکه میگید یک اکتیویتی داشته باشیم بوجود میاد. یا همه آبجکت ها و عناصر کل اکتیویتی یک جا در حافظه لود بشه، یا نه درهنگام لزوم و نمایش بخش مربوطه. که باز هم چالش های جدیدی رو بوجود میاره. اینکه در لحظه روی عناصر موجود در حافظه مدیریت اعمال بشه ، بنظر کارآمد تر باشه.
poorman
پنج شنبه 18 اردیبهشت 1393, 01:13 صبح
بهتره از ViewSwitcher استفاده کنید اینتوری برنامتون شلوغ نمیشه...
با ViewSwitcher آشنا نیستم، ولی فک نمیکنم چیزی رو عوض کنه ( اگه چیز خاصی هست راجع بهش بیشتر توضیح بدید )
سوال اصلی اینه که این همه کد اگر توی یک اکتیویتی باشه مشکلی پیش میاد یا نه
بالاخره از ViewSwitcher هم استفاده کنم باید محاسبات و کدهای اصلی اکتیویتی باشه دیگه
poorman
پنج شنبه 18 اردیبهشت 1393, 01:17 صبح
اینجا دو نوع نگرش در رابطه با اینکه میگید یک اکتیویتی داشته باشیم بوجود میاد. یا همه آبجکت ها و عناصر کل اکتیویتی یک جا در حافظه لود بشه، یا نه درهنگام لزوم و نمایش بخش مربوطه. که باز هم چالش های جدیدی رو بوجود میاره. اینکه در لحظه روی عناصر موجود در حافظه مدیریت اعمال بشه ، بنظر کارآمد تر باشه.
نه دیگه اگه قرار باشه همه آبجکت ها یکجا تو حافظه لود بشن که برنامه میترکه !!!
دقیقا میشه مثل اکتیویتی ها، فقط با این تفاوت که دیگه اکتیویتی ها نیستن، مثلا یک دکمه که کلیک میشه به جای اینکه بره به اکتیویتی دوم، layout آپدیت بشه
البته شاید چیزی از محاسبات و کدها کم نکنه، اما فکر میکنم توی سرعت و هماهنگی بهتر تاثیر داشته باشه
reza_azizi2010
پنج شنبه 18 اردیبهشت 1393, 01:27 صبح
اینجوری یکم سخت نیست که عناصر رو مدیریت کنید؟ مثلا اینکه فلان دکمه واسه کدوم layout
poorman
پنج شنبه 18 اردیبهشت 1393, 02:32 صبح
برای من فرقی نداره زیاد، چون الانش هم یه جورایی همین کار رو دارم تقریبا انجام میدم
roohola2434
شنبه 28 تیر 1393, 11:58 صبح
بحث داشت جالب میشد
منم همچین مشکلی دارم اگه کسی بلده راهنمایی کنه
دمتون گرم:لبخند:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.