ورود

View Full Version : ذخیره متن از اینترنت در فایل xml اندروید

ttrasn
پنج شنبه 18 اردیبهشت 1393, 10:54 صبح
با سلام
میخوام یه متنی که توی نرم افزار نمایش داده میشه رو از اینترنت بگیرم(نرم افزار بگیره) و نمایش بده.
چون شاید طرف بار اول به اینترنت متصل نباشه میخوام از یک فایل متنی جداگانه فایل رو بگیره.
حالا من میخوام هر موقع که به اینترنت متصل شد ، این متن جدیدی که توی یک آدرس به خصوص مثلا میزارم رو بگیره و توی اون فایل xml یا txt ذخیره کنه.
یعنی شیوه کار اینجوری میشه :
اتصال به اینترنت => دریافت متن از اینترنت => ذخیره در فایل => نمایش در نرم افزار
مشکل من دریافت و ذخیره کردنشه . اگه کسی راه حلی به ذهنش میرسه ، لطفا جواب بده ، ممنون

ttrasn
جمعه 19 اردیبهشت 1393, 00:24 صبح
اگه فقط بخوایم متن رو از اینترنت بگیریم باید چیکار کنیم ؟!
یک متنی از یه آدرس (توی اون آدرس فقط همین متن باشه) بگیره و بعد نمایشش بده
این رو چیکار کنیم !؟

parvizwpf
جمعه 19 اردیبهشت 1393, 00:37 صبح
شما با همون وب سرویس ها اگه کار کرده باشید براحتی میتونید اینکارو انجام بدید. مثلا php . دیتا رو از db یا file خوانده و سپس در قالب xml تحویل اپ در اندروید بدید.

ttrasn
جمعه 19 اردیبهشت 1393, 12:02 عصر
شما با همون وب سرویس ها اگه کار کرده باشید براحتی میتونید اینکارو انجام بدید. مثلا php . دیتا رو از db یا file خوانده و سپس در قالب xml تحویل اپ در اندروید بدید.

دستت درد نکنه ،
متاسفانه با وب سرویس اندروید کار نکردم ، دیتا رو توی یک صفحه xml خروجی دادم. اما حالا چطوری با نرم افزار آدرس فایل متن رو ، اون فایل xml خارجی(توی اینترنت) بدم ؟

parvizwpf
جمعه 19 اردیبهشت 1393, 14:43 عصر
خب من هم همینو گفتم شما فایلتون رو وب هست. وب سرویسی مینویسید که اون فایل رو خونده و با همون قالب xml بیاره روی برنامه شما. حالا تو کدوم مرحله مشکل دارید؟

ttrasn
جمعه 19 اردیبهشت 1393, 15:51 عصر
خب من هم همینو گفتم شما فایلتون رو وب هست. وب سرویسی مینویسید که اون فایل رو خونده و با همون قالب xml بیاره روی برنامه شما. حالا تو کدوم مرحله مشکل دارید؟

تو همین مرحله خوندن
- یه مورد دیگه هم هست اگه شد اینم جواب بدید
یه اپلیکیشنی به نام seo lite چند وقت پیش دیدم که اسم سایت رو بهش میدادی و رتبه و تعداد لینک ها نظرات رو از الکسا میگرفت ،
اینو هم اگه کارشو میدونید چطوریه ممنون میشم .