ورود

View Full Version : آموزش: سازمان یا ارگانی برای شکایت از طراح وب سایتم

thinkdiff
پنج شنبه 18 اردیبهشت 1393, 17:38 عصر
با سلام
دوستان میخواستم بدونم جایی هست برای پی گیری و شکایت از یک صنف طراح وب سایت.
چیزی که دیدم :
این طور بگم مثلا یکی یک سفارش طراحی سایت به این شرکت های بزرگ میده که اکثرا خدماتی معمولی و پشتیبانی بسیار بسیار ضعیف ارائه می دهند.بعد از تاریخ عقد قرار داد سایت بعد از 1 ماه آماده شده و روی هاست خود اون شرکت برای دید مشتری قرار گرفته.بعد از 5 یا 6 ماه مشتری با گرفته هاست و دامنه سایت رو ازشون تحویل می گیره و میاره بالا و شروع می کنه به فعالیت.بعد می بینه که سایت بسیار بسیار ایراد و مشکل داره مثلا در فیلد ثبت نام ، فیلد کم داره یا یک بخض هایی اصلا ساخته نشده.
بعد میره سراغ پشتیانی و می بینه که عجب پشتیبانی ضعیف و واقعا بدون پیگیری ای.
به خودش میاد میبینه که سال گذشته و اون شرکت با عدم پیگیری هاش برای رفع ایراد یک فاکتور گرون تمدید پشتیبانی هم فرستاده
حالا فرد می خواد شکایت کنه و حقشو بگیره.
می خوام بدونم راه درستش چی هست.راهی که سریع نتیجه بده.اورگان ناظر و قوی داره؟
ممنون

ashokri.nll
شنبه 20 اردیبهشت 1393, 16:01 عصر
پلیس فتا بهترین و تنهاترین مرجعی که جواب شما رو میده هیچ جا دیگه جوابی بهت نمیدن

joker
شنبه 20 اردیبهشت 1393, 17:07 عصر
چه ربطی به پلیس فتا داره !!!
خلافی هم اتفاق افتاده باشه در راستای امنیت فضای مجازی نبود که پلیس بخواد وارد بشه... تخلف حقوقی بوده و از طریق شکایت حقوقی قابل پیگیریه.
قراردا و مستندات را به یک وکیل نشون بده ، راهنماییت میکنه.
در این موارد نهایت مرجعی هم که ازش استعلام میگیرن شورای عالی انفورماتیک هست. نه پلیس فتا :لبخند:

mehdi333
پنج شنبه 22 آبان 1393, 10:02 صبح
برای اثبات چه مدارکی لازمه ؟
پیامک ها و ایمیل و فیش بانکی پرداختی رو دارم این ها کافیه ؟
دقیقا باید به کجا مراجعه کنم
چند هزینه شکایت خواهد بود؟
من خودم اهل کاشانم و طراحم اهل تهران باید چه کرد
من 800 تومان به طراحم برای انجام یک پروزه دادم که اون داره همینطور منو دست به سر میکنه و می دونم که یه جواری دیگه پولمو خورده

amirtc
پنج شنبه 22 آبان 1393, 10:10 صبح
برای اثبات چه مدارکی لازمه ؟
پیامک ها و ایمیل و فیش بانکی پرداختی رو دارم این ها کافیه ؟
دقیقا باید به کجا مراجعه کنم
چند هزینه شکایت خواهد بود؟
من خودم اهل کاشانم و طراحم اهل تهران باید چه کرد
من 800 تومان به طراحم برای انجام یک پروزه دادم که اون داره همینطور منو دست به سر میکنه و می دونم که یه جواری دیگه پولمو خورده
سایتتون در رابطه با چه کاری بوده ؟
سایت اون طراح رو اگرمیشه پ.خ کنید.

mehdi333
پنج شنبه 22 آبان 1393, 11:32 صبح
سایتتون در رابطه با چه کاری بوده ؟
سایت اون طراح رو اگرمیشه پ.خ کنید.
یه اسکریپت کسب درآمد
طراحش فعلا لازم نیست ازش اسم ببرم شاید کارش رو بکنه

sajedmalayeri
پنج شنبه 22 آبان 1393, 11:56 صبح
طراحتون کی بوده دوست عزیز؟
فکر کنم من بتونم کمکتون کنم

saeed410
پنج شنبه 22 آبان 1393, 16:21 عصر
سلام دوست عزیز. شما مگه قرارداد با شرکت مورد نظر نبستین. طبق قرار داد باید پیش برین. زمانی که درخواست طراحی یک سایت میدین باید خواسته های خودتونو دقیق بهشون بگین که درست طراحی کنن و تو قرار داد هم قید بشه. واسه پشتیبانی هم باید بدونید که تو قرارداد چه نوع پشتیبانی مد نظر هست؟آیا تو قرارداد نوشته شده که پشتیبانی شامل اضافه کردن قابلیت های جدید میشود یا نه شامل رفع ایرادهای سیستم جاری. در کل من فکر میکنم شما نیازمندیهای خودتونو به درستی سفارش ندادین.فکر نکنم با شکایت درست بشه.