View Full Version : راهنمایی درباره ادامه پروژه آموزشی پرداخت درون برنامه ای
hamedjj
پنج شنبه 18 اردیبهشت 1393, 19:58 عصر
سلام
تو قسمت اول پروژه آموزشی premium شدن کاربر به دو صورت را قرار دادیم
1 - چک کردن کاربر با استفاده از اینترنت توسط بازار
2 - ذخیره پرداخت با استفاده از sharedpreferences و عدم نیاز به اینترنت
در تمامی مراحل بالا تمام کدها همه در همان صفحه اکتیویتی قرار داشت
حالا اگر بخواهیم صفحه پرداخت را در یک اکتیویتی جدا درست کنیم و بعد از پرداخت اطلاعات در یک اکتیویتی دیگر آپدیت بشه باید چیکار کنیم؟
چطور کدهای پرداخت را در یک اکتیویتی بنویسیم و در اکتیویتی دیگری از آنها استفاده کنیم؟
خوشحال میشم من را در این باره راهنمایی کنید تا بتوانم سریع تر این قسمت از این پروژه آموزشی را تمام کنم
https://github.com/hamedjj/BazaarInAppBilling
hamedjj
پنج شنبه 18 اردیبهشت 1393, 20:07 عصر
دقیقا مانند همه خیلی از برنامه ها که درحال کار با برنامه هستید و یه دیالوگی ظاهر میشه و میشگه که باید کاربر ویژه شوید و شما را به یک اکتیوتی دیگر هدایت میکنه.
وقتی اونجا دکمه پرداخت را لمس کردید و پروسه پرداخت را انجام دادید ..... دوباره به همان قسمت برنامه بازگشتید تمام قسمت های برنامه فعال شده است
mf2009
پنج شنبه 18 اردیبهشت 1393, 20:27 عصر
دقیقا مانند همه خیلی از برنامه ها که درحال کار با برنامه هستید و یه دیالوگی ظاهر میشه و میشگه که باید کاربر ویژه شوید و شما را به یک اکتیوتی دیگر هدایت میکنه.
وقتی اونجا دکمه پرداخت را لمس کردید و پروسه پرداخت را انجام دادید ..... دوباره به همان قسمت برنامه بازگشتید تمام قسمت های برنامه فعال شده است
نمیدونم درست باشه بگم یا نه من تمام برنامه های که تو بازار از پرداخت دورن برنامه استفاده کردن رو دیکامپایل کردم :لبخند: هیچ کدوم تقریبا پروسه پرداخت رو تو یه اکتیوتی دیگه انجام نداده بودن پروسه کلی پرداخت همشون آپدیت صفحه در یک اکتیوتی بودش شما اگه موفق بشید اولین هستید :بوس:
poorman
پنج شنبه 18 اردیبهشت 1393, 20:31 عصر
حامد جان اطلاعات رو توی یک کلاس عمومی داشته باش، که کابر پرمیوم هست یا نه
وقتی که کاربر پرمیوم شد متغیر اون کلاس رو تغییر میدی
بعد مثلا میتونی توی متد onRestart اکتیویتی چک کنی که اگر پرمیوم بود قفل ها باز بشه
poorman
پنج شنبه 18 اردیبهشت 1393, 20:33 عصر
نمیدونم درست باشه بگم یا نه من تمام برنامه های که تو بازار از پرداخت دورن برنامه استفاده کردن رو دیکامپایل کردم :لبخند: هیچ کدوم تقریبا پروسه پرداخت رو تو یه اکتیوتی دیگه انجام نداده بودن پروسه کلی پرداخت همشون آپدیت صفحه در یک اکتیوتی بودش شما اگه موفق بشید اولین هستید :بوس:
آقا وای به حالت اگه من برناممو بذارم و نسخه کرک شدش بیاد بیرون، اولین نفر میام یقه شما رو میگیرم :لبخند:
hamedjj
پنج شنبه 18 اردیبهشت 1393, 21:27 عصر
کل کدهای پرداخت در یک صفحه قرار دارد
یه متد updateui هم توش هست که وقتی پرداخت انجام شد اون متد فراخونی میشه
میشه تو اون متد نوشت که فلان دکمه را در فلان کلاس فعال کن؟؟
اینطوری در هر کلاسی میشه گزینه دلخواه خود را بعد از پرداخت فعال کنی
darkenerboy
پنج شنبه 18 اردیبهشت 1393, 22:23 عصر
از شما دوستان دست اندر کار پرداخت درون برنامه ای خواهش میشه یک آموزش درباره ارسال نتیجه پرداخت به سرور بزارید
تو برنامه ی من کاربر بعد از پرداخت وجه حساب کاربریش قرار شارژ بشه
یه چیزی مثل بیپ تونز
و نمیخوام اطلاعات بیاد سمت گوشی و از گوشی اطلاعات رو دریافت کنم
میخوام بعد از پرداخت اطلاعات مستقیم بره سمت سرور
آیا ممکنه ؟
اگه بله چجوری
و اگه نه چجوری انتقال اطلاعات امن صورت بگیره ؟
hamedjj
جمعه 19 اردیبهشت 1393, 00:04 صبح
من که اصلا درباره برنامه ی سمت سرور هیچی نمیدونم
امیدوارم بچه ها بتونن بهت کمک کنند
poorman
جمعه 19 اردیبهشت 1393, 01:21 صبح
کل کدهای پرداخت در یک صفحه قرار دارد
یه متد updateui هم توش هست که وقتی پرداخت انجام شد اون متد فراخونی میشه
میشه تو اون متد نوشت که فلان دکمه را در فلان کلاس فعال کن؟؟
اینطوری در هر کلاسی میشه گزینه دلخواه خود را بعد از پرداخت فعال کنی
نه منظور من رو متوجه نشدی حامد جان
ببین شما یک کلاس داری مثلا به اسم global بعد توی اون یک متغیر public داری به اسم premium که در حالت عادی false هست
توی شروع برنامه چک میکنی که اگر قبلا پرداخت کرده بود اون متغیر true بشه در غیر اینصورت هیچی
بعد توی اکتیویتی پرداخت درون برنامه ای، اگه جواب پرداخت مثبت بود اون متغیر رو true میکنی
و وقتی برگشتی به اکتیویتی اصلی ( جایی که محتوا رو نشون میدی ) چک میکنی اگر متغیر true بود نشون بده، اگر نه نشون نده
خیلی ساده ست دیگه
hamedjj
جمعه 19 اردیبهشت 1393, 12:38 عصر
نه منظور من رو متوجه نشدی حامد جان
ببین شما یک کلاس داری مثلا به اسم global بعد توی اون یک متغیر public داری به اسم premium که در حالت عادی false هست
توی شروع برنامه چک میکنی که اگر قبلا پرداخت کرده بود اون متغیر true بشه در غیر اینصورت هیچی
بعد توی اکتیویتی پرداخت درون برنامه ای، اگه جواب پرداخت مثبت بود اون متغیر رو true میکنی
و وقتی برگشتی به اکتیویتی اصلی ( جایی که محتوا رو نشون میدی ) چک میکنی اگر متغیر true بود نشون بده، اگر نه نشون نده
خیلی ساده ست دیگه
گرفتم دقیقا چی شد
روش کار میکنم ببینم چی میشه
فکر کنم باید یه چیز مثل splash screen نیاز داریم
badname
شنبه 20 اردیبهشت 1393, 18:43 عصر
نمیدونم این کمکم کنه یا نه ولی یه فیلم آموزشی جاوا دیدم تو MainActivity یسری پارامتر تعریف میکرد بعد تو یه Activity دیگه اینارو با استفاده ازextends MainActivity اعمال تغییرات اونورو انجام میداد
فکر کنم بکارتون بیاد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.