PDA

View Full Version : کمک در رابطه با تهیه UML

jaykob
شنبه 20 اردیبهشت 1393, 11:44 صبح
سلام دوستان

من در رابطه با تهیه Uml دچار مشکل شدم آموزش تصویری فارسی uml رو دیدم و با اکثر مفاهیم آشنا هستم ولی برای پیاده سازی نمی دونم باید دقیقا چی کار کنم و اینکه مراحل معمولا خیلی زیاد هستند . آیا حتما لازم هست برای یک پروژه مثلا طراحی یک سایت با یکسری امکانات use case view طراحی کنیم ؟ یا اینکه مستقیم می شه رفت سراغ class diagram ؟ و اینکه در کلاس دیاگرام می شه با دید طراحی دیتابیس دیاگرام را کشید یا باید اول به صورت انتزاعی انجام بدیم و بعد نرمال سازی کنیم ؟

uml در کل چقدر مهمه چون بعضی کارهاش بیخود و زمان بره بعضی مواردش هم خوبه ...

ممنون

hamed_m
پنج شنبه 01 آبان 1393, 19:18 عصر
اینها دو مقوله متفاوتند.
برای طراحی سیستم نیاز به use case دارید و برای BPM به کلاس دایاگرام خواهید پرداخت. معمولا یو ام ال در دومی کاربرد داره. در طراحی سیستم شما داستان رو از مشتری یا کاربر دریافت میکنید و سعی در تبدیل اون به سیستم میکنید که خیلی کلی خواهد بود.
در پروسس منیجمنت سراغ class diagram خواهید رفت و سعی میکنید نحوه استفاده از سیستم توسط کاربر و اتفاقاتی که می افته رو شبیه سازی کنید.
این مثلا یه نمونه UML از BPM هست:
http://2.bp.blogspot.com/-kfNIRaDjShA/TvGXtaeNqZI/AAAAAAAAC0c/_XzaF-1LEds/s1600/1.GIF
در کل طراحی کلی سیستم با use case یعنی کاربر چه استفاده هایی از سیستم خواهد کرد و جزییات عملیات با class diagram ها.

fatima_h66
سه شنبه 06 آبان 1393, 11:22 صبح
سلام
من تو زمینه umlزیاد کار کردم و از وقتی از uml استفاده میکنیم حتی تو پروزه های کوچک خیلی مسائل راحت تر انجام میشن. پس تو استفاده اش شک نکنید.
ما اینطوری کار میکنیم:
اول میایم usecase diagram رو میکشیم که در واقع دید خیلی کلی از روند پروزه بهت میده
بعد برای هر کدم از usecase ها توصیف های مورد کاربرد رو مینویسیم که شرح کلی پروزه است
سپس بر اساس توصیف مورد کاربرد ها باید activity diagram رو بکشید
بعد از اون نمودار sequence رو بایدب کشید.
بعد از اون class diagram رو میتونید پیاده سازی کنید یا ازهمون ابتدا اینکارو بکنید